Samec/samice v době páření

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2016 20:08
marpal09

XXX.XXX.49.25

Dobrý den, doufám, že tím nikoho nepobouřím, nebo nerozzlobím, ale mám dotaz na odborníky. Nikdy jsem nechovala papoušky na hnízdění, takže by mne zajímal váš názor. Mám doma téměř pětiletého amazoňana modročelého. Kupovala jsem ho od původní majitelky jako samce loni v létě. Papoušek je ručně dokrmovaný, takže ochočený. Asi před týdnem začal při hlazení vydávat kňouravé zvuky, přiléhá na zem a roztahuje křídla. Líbí se mu drbání na zádech... jedná se opravdu o samce? není to spíš samice? :-D.

1.2.2016 20:13
maximus.chov

XXX.XXX.232.4

marpal09 napsal(a):
Dobrý den, doufám, že tím nikoho nepobouřím, nebo nerozzlobím, ale mám dotaz na odborníky. Nikdy jsem nechovala papoušky na hnízdění, takže by mne zajímal váš názor. Mám doma téměř pětiletého amazoňana modročelého. Kupovala jsem ho od původní majitelky jako samce loni v létě. Papoušek je ručně dokrmovaný, takže ochočený. Asi před týdnem začal při hlazení vydávat kňouravé zvuky, přiléhá na zem a roztahuje křídla. Líbí se mu drbání na zádech... jedná se opravdu o samce? není to spíš samice? :-D.

Podle chování samička.

1.2.2016 20:21
marpal09

XXX.XXX.49.25

Děkuji za názor... já si to také myslím smajlík

3.2.2016 21:24
marpal09

XXX.XXX.49.25

Mohl by mi někdo doporučit, kde si nechat udělat testy? Pokud to není pro papouška příliš stresující, chtěla bych to vědět smajlík.

3.2.2016 21:52
woodys

XXX.XXX.131.121

Exomed.cz je to tady v inzerci.

23.2.2016 18:36
marpal09

XXX.XXX.49.25

Dnes přišly výsledky od exomed.cz - je to samice smajlík. Děkuji za doporučení - za tu cenu je to skvělé, papoušek odebrání vzorku zvládl v pohodě, žádné stresy. Super! smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík