Andulka bere byt jako voliéru nechce do klece

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2016 21:12
Miky0001

XXX.XXX.93.126

Dobrý den mam andulku samičku stáří 5-6 měsícu jenže začal jsem mít problém s tím že když nastane večer andulku nechce ani za nic do klece nejprve vždy uletěla když jsem ji měl na prstě a příblížil se sní ke dvířkám klece, teť se to ještě zhoršilo když přiblížím kni ruku začne agresivně klovat, to samé se děje když si nasipu trochu zrní do ruky andulka začne jist a stačí kní přiblížit ruku a hned klovne dřiv tohle vůbec nedělala, nejspíš to bude tím že jsem andulce nedal žadný režim.Nejhorší na tom je že už tohle všechno občas udělá i přes den jinak je kolikraát přítulná nechá se podrbat přiletí na zavolaní atd.Poraďte co stím popřípadě v kolik hodin aspon andulku zavírat do klece děkuji.

13.2.2016 17:45
sagy.sagy

XXX.XXX.109.137

Zkuste ji pouštět třeba jen po ránu nechat ji proletět pomazlit se s ní a pak ji dejte do klece třeba zrní a jablko at to vidí že ji to tam davate a ona se pak přijde najíst tak ji zavřete. Měla sem volierovou samičí Al.malého a byla úplně divoká. Nalakala sem ji do klece jen na jídlo a pak sem honem přeskočila a zavřela ji. Každé ráno delejte to samé ona si na to za pár dni zvykne. Mám Dima párek andulek první musím dat do klece samce a samice pak ví že zavru i ji, ale kdybych ji chtěla zavřít první tak by se nenechala. Taky když ráno otevru klec tak samec okamžitě vyletí a samice sedí a ceka až ji dam ruku a vyndam ji. Je to už naše rutina. Pak také večer vím že už do klece nesmim sahat, protože mě pak samec který mě jinak bezmezně miluje hned pokouse. Doporucuji si samici pořádně ochočit a pak koupit mladatko samečka je to krásné ta jejich láska a i vás budou mít moc radi.

13.2.2016 17:47
sagy.sagy

XXX.XXX.109.137

Omlouvam se za preklepy, mobil si koukam vymyslí vlastní slova

Přidejte reakci

Přidat smajlík