Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

hanzpp

14.2.2016 14:10
hanzpp

XXX.XXX.22.20

Dobrý den jsem začinajici chovatel andulek, dnes jsem koupil v Prerove andulku udajne samicku.Chci se optat zda to opravdu samička je nějak jsi nejsem jist. Děkuji.

hanzpp

14.2.2016 14:12
14.2.2016 14:41
popo3

XXX.XXX.210.132

hanzpp napsal(a):
Další foto.

Je to samička.

hanzpp

14.2.2016 14:46
hanzpp

XXX.XXX.22.20

Děkuji za odpověď.

14.2.2016 16:19
genex

XXX.XXX.105.219

hanzpp napsal(a):
Dobrý den jsem začinajici chovatel andulek, dnes jsem koupil v Prerove andulku udajne samicku.Chci se optat zda to opravdu samička je nějak jsi nejsem jist. Děkuji.

Dobrý den,
vážený začínající chovateli, nechci malovat "čerta na zdi", z této samičky se odchovu stěží dočkáte... Je totálně "vyšťavněná" dá se říci i strhaná hnízděním. Určitě byla laciná... Takže do podzimu, pokud nepadne, s hnízděním nepočítejte. Pokud se mýlím, dejte vědět - i výjimky se někdy dějí.

hanzpp

14.2.2016 16:31
hanzpp

XXX.XXX.22.20

genex napsal(a):
Dobrý den,
vážený začínající chovateli, nechci malovat "čerta na zdi", z této samičky se odchovu stěží dočkáte... Je totálně "vyšťavněná" dá se říci i strhaná hnízděním. Určitě byla laciná... Takže do podzimu, pokud nepadne, s hnízděním nepočítejte. Pokud se mýlím, dejte vědět - i výjimky se někdy dějí.

Je me 12 let a schovem teprve začínám, koupil jsem andulky jsem koupil od chovatele vystavnich andulek, krouzek má rok 2015.Chovatel mě přišel solidni, poradil mě z chovem a se slovy že mladi chovatele se musí podporovat me dal slevu par andulek me nechal za 1000 Kč. Tak doufam ze se ve svém nazoru pletete. Děkuji ale za nszor.

milda 33

14.2.2016 16:40
milda 33

XXX.XXX.142.32

genex napsal(a):
Dobrý den,

Zdravim andulky jsem choval kdysi davno jen obyč rád se poučím dle čeho usuzujete že je totálně vyštavena ? takhle podle fotky ?

milda 33

14.2.2016 16:46
milda 33

XXX.XXX.142.32

To jako podle ozobí se pozná ztrhaná andulka ? co na to chovatelé andulek jakou maj zkušenost ?

15.2.2016 14:30
genex

XXX.XXX.105.219

hanzpp napsal(a):
Je me 12 let a schovem teprve začínám, koupil jsem andulky jsem koupil od chovatele vystavnich andulek, krouzek má rok 2015.Chovatel mě přišel solidni, poradil mě z chovem a se slovy že mladi chovatele se musí podporovat me dal slevu par andulek me nechal za 1000 Kč. Tak doufam ze se ve svém nazoru pletete. Děkuji ale za nszor.

Dobrý den, můžete mi poslat celé číslo kroužku na interní zprávu? Nechci zadávat příčinu případného napadání zde na ifauně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.2.2016 15:05

genex napsal(a):
Dobrý den, můžete mi poslat celé číslo kroužku na interní zprávu? Nechci zadávat příčinu případného napadání zde na ifauně.

Podle vzhledu andulky a slov ktere rekl prodavajici se bude jednat o pr.Grodu takze jde zcela jiste o kvalitniho ptaka, tudiz vase chytre pripominky jsou mimo misu.

15.2.2016 15:19

hanzpp napsal(a):

Pokud se nepletu a koupil si andulky od pr.Grody muzes byt vklidu je to nas nejuspesnejsi chovatel vystavnich andulek v republice.

15.2.2016 16:35
baku

XXX.XXX.144.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud se nepletu a koupil si andulky od pr.Grody muzes byt vklidu je to nas nejuspesnejsi chovatel vystavnich andulek v republice.

Souhlasím s váma. Přesto si myslím, že s tohoto chovu nepochází, ale to je jedno a přeji hodně uspěchů v chovu začínajícímu chovateli.

15.2.2016 16:43
boza

XXX.XXX.69.138

Dobrý den může zadavatel dát foto celého páru.

15.2.2016 17:34

baku napsal(a):
Souhlasím s váma. Přesto si myslím, že s tohoto chovu nepochází, ale to je jedno a přeji hodně uspěchů v chovu začínajícímu chovateli.

Vydedukoval sem to ztoho co tomu klukovi rekl jelikoz na chlup stejnou vetu kdysi rekl i mne tudiz se domnivam ze jde o pr.Grodu.

15.2.2016 19:12
baku

XXX.XXX.144.116

Vydedukoval sem to ztoho co tomu klukovi rekl jelikoz na chlup stejnou vetu kdysi rekl i mne tudiz se domnivam ze jde o pr.Grodu.

Právě proto, že tato věta se stala díky p.Grodovi, tak známá-že si jí přivlastnují mnozí chovatelé a to nejen andulek-to dnes není to co říkáte (v dobrém).jinak přeji novému začínajícímu chovateli, at to tak je a máte pravdu! na ničem lepším asi nelze začít.(geneticky roky prověřený chov s výsledky po celém světě).

hanzpp

19.2.2016 14:09
hanzpp

XXX.XXX.136.189

Dobrý den.Od pana Grody andulky nepochází, puvodne jsem chtěl koupit andulky od něj ale bohužel jsem ho v Prerove nenašel. Koupil jsem je od chovatele od Přerova jmeno si ale nepamatuji. Bohužel Genex měl možná pravdu, samicka mě dnes uhynula.

20.2.2016 12:20
genex

XXX.XXX.105.219

Podle vzhledu andulky a slov ktere rekl prodavajici se bude jednat o pr.Grodu takze jde zcela jiste o kvalitniho ptaka, tudiz vase chytre pripominky jsou mimo misu.

Tak si ještě stále myslíte, že můj postřeh byl "mimo mísu" ? Příště bych Vám doporučoval trochu skromnosti a ne dělat ramena...

20.2.2016 13:31

genex napsal(a):
Tak si ještě stále myslíte, že můj postřeh byl "mimo mísu" ? Příště bych Vám doporučoval trochu skromnosti a ne dělat ramena...

Ale ano i takove veci se u vystavek casto stavaji stim pocita kazdy chovatel vystavek staci trochu vic stresu a je po ni vemte si to tak ze rozdil mezi obycejnou a vystavni je pomer velikosti tela ale vnitrni organy maji porad stejne takze pokud ma obyc 16cm a vystavka vlaste jednou tolik jiste si dokazete odpovedet sam jaka zatez vznika na organismus jedince je to to same jako by ste vy mel misto metru osumdesat tri metry sedesat.prominte ale na fotce neni jediny detail ktery by naznacoval defekt dane samicky.tudiz pokud nejste primo prodejce dane samicky zajmalo by me jak ste prisel na to ze je vycerpana hnizdenim rad se necham poucit!

Přidejte reakci

Přidat smajlík