Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2016 20:45
Miky0001

XXX.XXX.93.126

Dobrý den mám doma 6 měsíční andulku samičku je dost ochočena a je ručně dokrmená, a přemýšlím o tom zdali nepořídit i samečka ručně dokrmeného, ale bojím se toho že když pořídím druhou andulku tak si pak vystačí sami a má andulka už nebude taková přítulná a změní ke mě postoj jaký je na to váš názor děkuji.

19.2.2016 07:23
Toužák

XXX.XXX.35.145

Nikdy se to nedá 100% říct. Muže se stát že už nebudou tak ochočene ale pokud je každý den budete brát z klece a věnovat se myslím že je velká šance ze zůstanou. Vloni jsem také dokrmil 2 andulky o které se samice nestarala a paní ktera si ji vzala mi ji za dva dny vrátila ze samec kterého už mela byl najednou strasne agresivní na novou samičku. To se muže stát taky ale záleží na přístupu a povaze andulky. Hodně štěstí ať dobře dopadne.

Simik..

19.2.2016 08:09
Simik..

XXX.XXX.213.22

Dobrý den, já sem si koupila nedokrmeneho samecka ve stáří asi 3 měsíce, doma sem si ho cca za 14 dní krásně vycvičila, později dokonce začal nádherně mluvit umí celé věty a má mě moc rád chce mě porád i krmit smajlík asi za dva měsíce na to sem mu pořídila voliérovou samičku stáří také asi 3 měsíce, první se bála, ale zjistila sem že dělala všecko co dělá on takže když viděla že mě má rád a nebojí se mě tak mi začla létat aspon na hlavu pak na ruku apod... takže už je také ochočená a netrvalo to ani dlouho. Ted když jsou v kleci tak si všímají jeden druhého, ale sotva je pustím tak se můžou přetrhnout kdo u mě bude dřív. Hodně si snima povídám a věnuju se jim takže jsou oba ochočení a sameček mě bere jako druhou manželku :-D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík