Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

fauna-kromeriz

25.2.2016 14:35
fauna-kromeriz

XXX.XXX.93.93

Dobrý den sháním kontakt na tohoto člověka kdyby ho někdo poznal uvítám veškeré informace.

25.2.2016 15:32
klouda

XXX.XXX.248.22

Na jakeho člověka?

25.2.2016 17:35
kubanec

XXX.XXX.103.251

Jmenuje se Ježíšek

fauna-kromeriz

26.2.2016 08:31
26.2.2016 12:17
shorty102

XXX.XXX.192.99

Když se fotka zvetší je rozmazaná
pravě jsem to viděl ve zprávách na NOVĚ
smutné proto nikde nechodím od přepravek a hlídám je.

26.2.2016 13:11
klas

XXX.XXX.207.104

A nechcete někdo napsat o co jde?

26.2.2016 13:22
shorty102

XXX.XXX.192.99

Panovi na burze v KM byla odcizena prepravka
Papoušky červenokřídle a rosely.

26.2.2016 13:25
klas

XXX.XXX.207.104

To se jako mezi chovateli takhle taky krade? Tedy jestli to byl chovatel, ale zřejmě ano.. nechápu

26.2.2016 13:26
shorty102

XXX.XXX.192.99

Proto ta fotka pan hleda info..

26.2.2016 14:04
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

klas napsal(a):
To se jako mezi chovateli takhle taky krade? Tedy jestli to byl chovatel, ale zřejmě ano.. nechápu

Odpovídám proto, že se chci chovatelů zastat.
Ne každý, kdo má exotické ptactvo je chovatel.
Na burzách je obrovské množství lidí. Jsou to chovatelé, obchodníci, podvodníci i zloději a laičtí návštěvníci. Rozpoznat je, je i pro zkušeného obtížné.
Mě ukradl někdo přepravku z regálu nad hlavou s papoušky, za které ve výkupu venku dostal 3000, - Kč. Jen jsem dřepnul a chytal papouška z jiné přenosky. A to stáli vedle dva přátelé a nic neviděli. Vedle chodili dva policisté ČR, to nelze uhlídat.
Zloději jsou, budou a majetek si musím hlídat, ikdybych měl mít přepravku na řetízku u ruky.
Neefektivnější obrana je spoléhat sám na sebe.

26.2.2016 14:26
klas

XXX.XXX.207.104

Já jsem byl na burze jen jednou a to už tam skoro nikdo nebyl, protože jsem netušil že během 30 min je všechno pryč tak si to ani nedovedu představit jak si někdo čmajzne papoušky i s přepravkou... to musí být panečku nátura

29.2.2016 13:44
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Před lety jsem vyslechl příběh jak jednomu chovateli na burze ukradl jeden "dobrák" eklekty a ještě další papoušky. Naštěstí se našel poctivý chovatel, který poznal podle čísel na kroužku, že si koupil kradeného papouška. Tím odhalili zloděje, ale vezměte si tu jeho drzost, když chtěl aby dostal zaplaceno za čas a krmení, který ptákům věnoval. Bohužel pán co byl okradený je moc mírumilovný a nechtěl ani zveřejnit jméno toho zloděje ani na něj nepodal trestní oznámení. Pak se můžete divit, že s jídlem roste chuť? Takového bych vyfotil a nalepil na všechny vchody burz kam chovatelé jezdí.

29.2.2016 13:59
Hodonak

XXX.XXX.126.173

corvuscorax napsal(a):
Před lety jsem vyslechl příběh jak jednomu chovateli na burze ukradl jeden "dobrák" eklekty a ještě další papoušky. Naštěstí se našel poctivý chovatel, který poznal podle čísel na kroužku, že si koupil kradeného papouška. Tím odhalili zloděje, ale vezměte si tu jeho drzost, když chtěl aby dostal zaplaceno za čas a krmení, který ptákům věnoval. Bohužel pán co byl okradený je moc mírumilovný a nechtěl ani zveřejnit jméno toho zloděje ani na něj nepodal trestní oznámení. Pak se můžete divit, že s jídlem roste chuť? Takového bych vyfotil a nalepil na všechny vchody burz kam chovatelé jezdí.

Při mojí notně výbušné a cholerické povaze by nad vchodem burzy nevisela jeho fotka, ale jeho koule...

29.2.2016 14:09
andulka9

XXX.XXX.19.49

Hodonak napsal(a):
Při mojí notně výbušné a cholerické povaze by nad vchodem burzy nevisela jeho fotka, ale jeho koule...

Slusne ale ja bych mu usek rucicky a bylo by to je to velka prasarna že nekdo takhle krade ale to je život tak se s tim musíme smířit a hlídat si přenosky.

29.2.2016 14:38
akrobat

XXX.XXX.116.253

Někdo shání kontakt a vy z toho vydedukujete krádež. Kdepak má pán tu přenosku s těmi vzácnými exoty?

29.2.2016 18:23
klas

XXX.XXX.208.39

1.3.2016 11:13
david8814

XXX.XXX.126.232

fauna-kromeriz napsal(a):
Tak druhy pokus.

To vypadá na Vaška Klause.

1.3.2016 11:30
klas

XXX.XXX.250.165

david8814 napsal(a):

Tak nebylo by to poprvé... https://www.youtube.com/watch?v=-nuKZVsydPY.

1.3.2016 11:50
pavon

XXX.XXX.187.82

david8814 napsal(a):

Vy mi čtete myšlenky, akorát že já jsem neměl odvahu to sem napsat.

1.3.2016 12:14
hicks

XXX.XXX.183.35

Nechal bych to asi na policii, tady tím taky můžeme někomu ublížit, někdo kdo je zloději velmi podobný na to může nemile doplatit. Buďme rádi že na kroměřížské burze nějaké kamery jsou v Přerově tomu tak myslím není. Již několikrát se tam kradli peněženky. Je na místě velká obezřetnost. V podstatě chápu, že zloději jsou čím dál více šikovnější, vynalézavější a pracují ve skupinkách. Vždyť to slyšíme neustále dokola a proto je nutné být pokud možno co nejvíce obezřetný. Peněženku mít někde kde ji opravdu máte neustále pod kontrolou, možná by bylo na místě si doklady umístit jinak a peníze jinam. Co se týká přenosek, tak ti co si u nich nestojí, dobře jim tak, prostě mají smůlu a ti co si potřebují odběhnout neříkejte my, že nemáte nikoho známého na burze, kdo by Vám ptáky pohlídal, nebo soused zleva či zprava, který prodává vedle vás, že by vám ptáky chvilku nepohlídal?
Já si vždy nakoupím to co potřebuji před prodejem svých ptáků, nebo po prodeji jakmile jdu domů. Když mám strach, že danou věc pak neseženu požádám některého ze svých známých. Vždy se jedná o chvilku, nikde se nezdržuji, aby to nedopadlo tak, že my mé ptáky kolega bude hlídat hodinu. Prostě tak to je a pokud nejste svědomití a klábosíte zatímco vám někdo hlídá ptáky, pak se nedivte, že příště vám je nikdo nechce hlídat. V podstatě chápu, když si někdo odběhne od andulek, ale už nepochopím chovatele, který měl v Přerově čistou přenosku s pěknými aratingami a amazonky. Za tu dobu co jsem prodával u nich nikdo nebyl a lidé se ptali a ptali, toto prostě nechápu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík