Martin1986
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat za kolik se dá složit pára těchto krasavců.A to jak z mláďat tak i ze starších kusů...A má někdo z chovatelů tyhle papoušky na prodej? V inzerci jsem dlouho nic neviděl...Předem děkuji za slušné odpovědi.
Pára sa dá zložit za 4000 až 5000eur-zahraniční chovatelia ktorých som oslovil.
Martin1986
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat za kolik se dá složit pára těchto krasavců.A to jak z mláďat tak i ze starších kusů...A má někdo z chovatelů tyhle papoušky na prodej? V inzerci jsem dlouho nic neviděl...Předem děkuji za slušné odpovědi.
+421 31 789 7968 - p. Fraňo Štefan má na predaj 1.0 kakadu ružový lutino, treba len zavolať
cone
napsal(a):
Ve fotogalerii ze Zwolle byla nafocena prodávána samička lutino + cenovka 2500e, v čr se občas v inzerci objeví nabídka štěpitelných samců.
Já ve Zwolli nebyl takže nevím jaká byla jejich cena, a kolik ptáku tam bylo...Ale já bych raději koupil rovnou lutina protože nikdy nevíte co vám kdo bude nabízet.Ale vidím že asi více chovatelů těchto papouškou bude asi ze Slovenska že, teda aspon podle příspěvků..
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je u této mutace problém z odchovem a nebo je to uplně stejné jako u kalasických růžáku...a popřípadě jestli by mohl někdo z chovatelů napsat nějaké zkušenosti. Teda pokud to není tajné a nebude vám to vadit...Protože i když přečtete spousty literatury nikdy vám to nenahradí zkušenosti chovatelů.