Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
A to mě se zdá, že posl dobou i je, ale spíše o druhy né tak rozšířené, myslím tím né zelenolícé a hnědouché apod...modrobradé jak sleduji jsou hned pryč, po roseifrons jak koukám taky sháňka, bělouché ty se ani nestačí dát do inzerátu a jsou rozebrány mezi přátely chovatele, kterému se podařil odchov...
Predaju sa aj zelenolice a hnedouche... ak su pekne a maju urobene DNA. Mozno trocha dlhsie sa predavaju, ale nakoniec sa stale predaju. Ja uz nemam na predaj ani pierko.
Mam 8 parov a urcite to nieje konecny stav :). Dalsie budem zhanat griseipectus alebo emma.
2 pary mi uz sedia. Sa tesim na chovnu sezonu.
Vtaky ma chytili za srdce už ako malého chlapca, ale do pyrúr som sa zamiloval. Je pravda, že niekedy treba vtaky ponúkat dlhsie a na druhu stranu ak chcete niečo zohnat tak to da tiež peknu pracu ale aspon twnto rod ostava domenou skutocnych fajnsmekrov. S pozdravom LB.
Tady něco pro nadšence pyrur. Podle mého názoru zatím nejlepší knížka o těchto papoušcích - počínaje chovem, přehledu chovných zařízení až po nejaktuálnější popis všech druhů včetně fotek.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
silver62
napsal(a):
Tady něco pro nadšence pyrur. Podle mého názoru zatím nejlepší knížka o těchto papoušcích - počínaje chovem, přehledu chovných zařízení až po nejaktuálnější popis všech druhů včetně fotek.
Ale asi do češtiny přeložená není...
m.zedlitzer
napsal(a):
Asi by chtělo dodat, že to jsou fotky z netu chovatele z USA. Tyto mutace u nás zatím nejsou a jsou dost drahé. Americká Dilutte, straka, Suncheek a moonchek. Ale potvrzuji, že jsou krásné.
Jasně jsou to fotky z netu, ale nebylo by marné, kdyby se už v ČR nebo SR tito krasavci objevili
m.zedlitzer
napsal(a):
Dobrý den. Je škoda, že není v češtině, přesto se zeptám jak se nechá sehnat?
Pokud je mi známo, tak v ČR bohužel není k sehnání. Já jsem oslovil přímo autorku a během dvou týdnů jsem měl knížku doma. Pokud by jste měl zájem, mohu Vám zaslat kontakt na paní R. Low.
silver62
napsal(a):
Pokud je mi známo, tak v ČR bohužel není k sehnání. Já jsem oslovil přímo autorku a během dvou týdnů jsem měl knížku doma. Pokud by jste měl zájem, mohu Vám zaslat kontakt na paní R. Low.
Dobrý večer. Určitě bych zájem o kontakt měl. Můžete poslat na mail m.zedlitzer@centrum.cz
Děkuji.
Dobrý den, je tu někdo má v chově pyrrhura pfrimeri? (fotka není moje) z leva PFRIMERI, emma, leucotis.
Https://www.facebook.com/griseipectus/ fb stránka věnována pyrurám, vkladejte fotky, co máte na prodej apod
Uživatel s deaktivovaným účtem