Dobrí deň.
Viem že sa tu táto otázka opakuje stále dokola a nechcem zakladať novú tému tak to dám sem, potrebujem poradiť s pohlavím koriel.
Známej známi sa ich potreboval zbaviť ja sám korely nechovám tak bi som potreboval poradiť viem že podľa fotky je to problém a ešte k tomu sú neni moc kvalitné ale skúsim.
Viem že bi sa to malo dať poznať podľa spevu samca ale netuším ako zneje spev ak bi mal niekto odkaz kde bi som si ho mohol počúvnuť budem rád.
Korely majú minimálne rok skorej asi aj viac.
Ďakujem.
Zpěv samce je melodický, samička je hvízá.Šedá straka na 90%samec a druhá není v podstatě vidět, patrně perloskořicová straka, Pokud se jí perlování uprostřed zad slévá ve skvrnu a ta je větší než loni je to též samec.Na mém fotu je z prava 1,0 skoř.str-0,1perlostr-1,0perlostr(je tříletý perlování v podstatě již nepatrné)-0,1perlostr-0,1perlostr.Snad Vám to pomůže!
cicer

XXX.XXX.73.164
Pravdepodobne mate parik.
laco74
napsal(a):
Dobrí deň.
Viem že sa tu táto otázka opakuje stále dokola a nechcem zakladať novú tému tak to dám sem, potrebujem poradiť s pohlavím koriel.
Známej známi sa ich potreboval zbaviť ja sám korely nechovám tak bi som potreboval poradiť viem že podľa fotky je to problém a ešte k tomu sú neni moc kvalitné ale skúsim.
Viem že bi sa to malo dať poznať podľa spevu samca ale netuším ako zneje spev ak bi mal niekto odkaz kde bi som si ho mohol počúvnuť budem rád.
Korely majú minimálne rok skorej asi aj viac.
Ďakujem.
Dva samic 2,0 na 99%.
laco74
napsal(a):
A v prípade že bi to boli dvaja samci a dokúpim zatiaľ len jednu samicu a dám ich dokopy bude to problém budú sa tí samci biť ?
Pri andulkách viacej samcov ako samíc neni problém ale ako je to pri korelách ?
Narovinu jeden druhého bude i z paření sundávat a honit a štípat jednoho dat jinam...rač, vyměňte kus za kus nebo 0,2 kupte
korelky

XXX.XXX.0.222
Jestli ma zluty ocasek tak samicka
Korely

XXX.XXX.98.129
Korely
napsal(a):
Prosím o určeni pohlavia.Neviem ktorí z nich je samica.
Zde to poznáte na 100% podle kůstek, samec je má těsně vedle sebe a samička po snášení cca1,5cm od sebe.Jinak se dá i podle mláďat pokud je tam lutino(červené oko)a víte na co straka štěpí.A pak samozřejmě podle toho kdo kdy na vajíčká seděl, přez den sedí samec a v noci samice.
Dobrý tiež sa na Vás obrátim. Udajne som kupoval pár no mne sa nezdá. Hlasový prejav som zbadal iba u jedného no občas sa mi zdá že spieva aj druhý.
Korely

XXX.XXX.163.228
Korely

XXX.XXX.163.228
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den všem, příští týden si jedu pro korelku, mladou, vylétnutou z budky, už je zvláš't od rodičů a sama umí přijímat potravu. Chci se zeptat, dočetla jsem se tady o nějakých testech DNA, na určení pohlaví, to se dělá na veterině, nebo kde? CHci totiž 100% samečka na ochočení, domácího mazlíka. Že bych si pak dala udělat ten test. CHovatel mi tvrdil, že to pozná i v tomto malém věku, prý se ještě nespletl, tak nevím, lze to?
12jakub12

XXX.XXX.214.22
Dobrý deň potreboval by som radu aj ja. Kupoval som ich ako páriky ale vôbec sa mi to nezdá tak mi prosím skúste poradiť že čo za pohlavie to je.