Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

MartineX

14.3.2016 21:17
MartineX

XXX.XXX.42.4

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mohou být kakariky spolu ve více, třeba 6 a více ve voliéře s rozměry [VOLIÉRA 220x220x200 cm (d-š-v) ] + [DOMEČEK 320x220x200 cm (d-š-v) ] PS: Domeček je vyroben ze dřeva. Do domečku se nedostane vítr voda nic... + na zemi pobíhají králíci. Šlo by aby na ně neútočily ? Předem díky... :).

14.3.2016 21:34
klouda

XXX.XXX.248.181

Velmi důrazně nedoporučuji. Za prve: kakarici se velmi radi pohybuji po zemi a to by společně s králíky nedělalo dobrotu. A za druhe: v době toku se budou vzájemně napadat samci a v době hnízdění zase samice. S největší pravděpodobností to zkončí masakrem.

15.3.2016 06:36
simacek123

XXX.XXX.142.1

MartineX napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mohou být kakariky spolu ve více, třeba 6 a více ve voliéře s rozměry [VOLIÉRA 220x220x200 cm (d-š-v) ] + [DOMEČEK 320x220x200 cm (d-š-v) ] PS: Domeček je vyroben ze dřeva. Do domečku se nedostane vítr voda nic... + na zemi pobíhají králíci. Šlo by aby na ně neútočily ? Předem díky... :).

Tak na kraliky zapomente, to opravdu nelze.Co se tyce poctu paru, skusil jsem to ve trech-funguje to i jinde.Problem ale byl ze dominantni samec zvladnul všechny tri samice oplodnit, zbyvajici dva samci prisli o radovánky.Prvni jeho vyvolena mela ale nejvíce, ostatni dve po ctyrech vajíčkách.Ze zacatku samec stihal všechny tri i z mladejma krmit, postupem byl vycerpan a roli dostali další zbyvajici dva, ale uz to nebylo ono, krmili méně spise nakrmili pouze svoje vyvolene.tak docházelo k vysileni jak samce tak i u samic.Proto jsem se rozhodl a vratil se k původnímu chovu po parech.Ale skuste jedine tak se nekam dopracujete, a rady druhých si pamatujte vždy se něco hodi. Zaverem bych chtěl rici ze ale vždy je lepsi to vydet v praxi u chovatele.I ja jsem nejdříve par takových navstivil, internet vam danou situaci neda.Hodne zdaru.

15.3.2016 08:10
demlis

XXX.XXX.202.26

Zdravim, rozhodne nesouhlasim ze by se nesnesly, ja mam 5 pary u sebe a dalsi 2 modrych a cremino a vubec nic si nedelaji ba naopak se mi to osvedcio mnohem vice ;) mladee vyvadeji ted lezou z budek ;) takto chovam i alexandry male ;)

milda 33

15.3.2016 08:29
milda 33

XXX.XXX.142.32

Tak každej má jiný zkušenosti někomu to funguje někomu ne tyto dotazy tu jsou furt dokola základ je je pozorovat a včas reagovat jestli to stihnete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík