MartineX

XXX.XXX.42.4
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mohou být kakariky spolu ve více, třeba 6 a více ve voliéře s rozměry [VOLIÉRA 220x220x200 cm (d-š-v) ] + [DOMEČEK 320x220x200 cm (d-š-v) ] PS: Domeček je vyroben ze dřeva. Do domečku se nedostane vítr voda nic... + na zemi pobíhají králíci. Šlo by aby na ně neútočily ? Předem díky... :).
MartineX
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mohou být kakariky spolu ve více, třeba 6 a více ve voliéře s rozměry [VOLIÉRA 220x220x200 cm (d-š-v) ] + [DOMEČEK 320x220x200 cm (d-š-v) ] PS: Domeček je vyroben ze dřeva. Do domečku se nedostane vítr voda nic... + na zemi pobíhají králíci. Šlo by aby na ně neútočily ? Předem díky... :).
Tak na kraliky zapomente, to opravdu nelze.Co se tyce poctu paru, skusil jsem to ve trech-funguje to i jinde.Problem ale byl ze dominantni samec zvladnul všechny tri samice oplodnit, zbyvajici dva samci prisli o radovánky.Prvni jeho vyvolena mela ale nejvíce, ostatni dve po ctyrech vajíčkách.Ze zacatku samec stihal všechny tri i z mladejma krmit, postupem byl vycerpan a roli dostali další zbyvajici dva, ale uz to nebylo ono, krmili méně spise nakrmili pouze svoje vyvolene.tak docházelo k vysileni jak samce tak i u samic.Proto jsem se rozhodl a vratil se k původnímu chovu po parech.Ale skuste jedine tak se nekam dopracujete, a rady druhých si pamatujte vždy se něco hodi. Zaverem bych chtěl rici ze ale vždy je lepsi to vydet v praxi u chovatele.I ja jsem nejdříve par takových navstivil, internet vam danou situaci neda.Hodne zdaru.
milda 33

XXX.XXX.142.32
Tak každej má jiný zkušenosti někomu to funguje někomu ne tyto dotazy tu jsou furt dokola základ je je pozorovat a včas reagovat jestli to stihnete.