Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2016 16:23
fridass

XXX.XXX.83.91

Dobrý den kdysi jsem tady četl o čističce krmiva foukáním.Dal by se někde sehnat odkaz- plánek na něco takového?Děkuji.

Strnad

8.4.2016 16:26
Strnad

XXX.XXX.144.116

fridass napsal(a):
Dobrý den kdysi jsem tady četl o čističce krmiva foukáním.Dal by se někde sehnat odkaz- plánek na něco takového?Děkuji.

Http://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/diskuse/detail/2915175/neco-k-inspiraci.

8.4.2016 17:11
pavel6

XXX.XXX.69.131

Pošlete mně email zašlu vám foto a rozměry.

8.4.2016 17:46
atobajus

XXX.XXX.195.189

Já nějak nechápu k čemu je tento přístroj potřeba. Zrní dám tolik aby při dalším krmení byla miska prázdná. Já jsem dával suché zrno vždy ráno a odpoledne, nejpozději večer už jsou misky úplně prázdné. Když jsou mláďata tak dávám zrna víc a musí být prázdné nejpozději ráno při dalším krmení. Pokud v miskách zůstává zrno do dalšího krmení tak je třeba snížit krmnou dávku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2016 20:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

Například se dá použít k čištění nově zakoupeného krmiva, ve kterém je obvykle poměrně dost prachu a nečistot.František2.

8.4.2016 21:02
Pistik251

XXX.XXX.31.19

pavel6 napsal(a):
Pošlete mně email zašlu vám foto a rozměry.

Poslete aj mne? Dakujem.

Stefaexot@gmail.com.

9.4.2016 11:31
pavel6

XXX.XXX.69.128

atobajus napsal(a):
Já nějak nechápu k čemu je tento přístroj potřeba. Zrní dám tolik aby při dalším krmení byla miska prázdná. Já jsem dával suché zrno vždy ráno a odpoledne, nejpozději večer už jsou misky úplně prázdné. Když jsou mláďata tak dávám zrna víc a musí být prázdné nejpozději ráno při dalším krmení. Pokud v miskách zůstává zrno do dalšího krmení tak je třeba snížit krmnou dávku.

Jako doplněk přidávám do zrní granule a někdy zůstane bud trochu zrna, nebo granulí.Možná když krmíte dvakrát děnně tak máte menší davky a proto máte vyzobáno(každý nemá možnost krmit dvoufázově).Bylo to už popsáno v odkazu diskuze, někdy si vezmou více granulí, jindy zase zrno.U mně například každý den dostanou něco jiného jeden den např.zrno a druhý den ovoce zeleninu a tak když se zdá že je vše vyloupané tak to není pravda a po vyčištění jim zbytek vrátím a když mají chut tak si to dozobou k tomu ovoci.Další den je prázdno.Nečistím každý den, někdy je vyprázdněno a jindy zase asi nemají takovou potřebu a něco nechají.Vy taky určitě nemáte stejný hlad každý den.Někdy sníte víc a někdy míň.

Přidejte reakci

Přidat smajlík