papouch232

XXX.XXX.232.12
Kdo pojede? Co povezete?
papouch232

XXX.XXX.239.250
To jako nikdo neprijede? Mohlo by to byt lepsi narvany Prestice jsou az o tyden dil...
bohum

XXX.XXX.93.6
Mohu privest 2.2 ag. Škraboškový
papouch232

XXX.XXX.143.56
Povezu andulku a parek zebricek.
Cel

XXX.XXX.226.103
papouch232
napsal(a):
To jako nikdo neprijede? Mohlo by to byt lepsi narvany Prestice jsou az o tyden dil...
Tady zdechl pes počkej si na ty Prestice.
bohum

XXX.XXX.113.165
Kolik se seslo cca lidi na minule burze?
papouch232

XXX.XXX.128.72
Na minule bylo 120platicich.
Zveme všechny na burzu exotického ptactva, která se koná 15.5.2016 od 8.00 do 10.00 hodin ve Staňkově okr. Domažlice.Prodej chovatelských potřeb, krmiv, výkup ptactva a občerstvení zajištěno.
Vstupné 20 Kč. Kontakt: 604183488,775067057.
papouch232

XXX.XXX.238.245
Byla to bomba...jen ptaci rozebrani jeste pred zacatkem...
Cel

XXX.XXX.226.103
Atom
napsal(a):
Cel, jsi pěkná baba. Už si najdi chlapa a neurážej slušné lidi.
Každý nemusí být 5% tak jako ty.
Atom
napsal(a):
V Přešticích, jsou odborníci na prasata a né na burzy.
Vážený pane kolego.
Možná, že se považujete za odborníka na pořádání burz ptáků. Nic proti tomu. Až budete provozovat burzu tak dlouho a se stabilní návštěvností jako ti "neodborníci" v Přešticích - ke kterým mimochodem patřím, i když bydlím v Plzni - pak si o tom můžeme popovídat. Nejsem si vědom toho, že by zde někdo z přeštických pořadatelů měl něco proti Vaší burze. Závěrem jenom jedna poznámka - pokud patříte mezi organizátory, zamyslete se nad lepším termínem. Pořádáním burzy druhý den po Přešticích ubíráte návštěvníky především sami sobě. Přeji hezký den. M. Vít.
papouch232

XXX.XXX.135.141
Pravda bylo z ceho vybirat ale spoustu toho se rozebralo jeste pred zacatkem..jinak jsem moc spokojen a doufam ze to takle bude i nadale
Atom
napsal(a):
Já jen reaguji na paní Cel-er. Nechci, aby urážela kamarády, kteří jsou zapáleni pro dobrou věc. Dělají to ve svém volném čase a zdarma. Hezký den....
Dobrý den pane kolego.
Tedy naposledy. Pisatele pod jménem "cel" neznám a jsem přesvědčen, že se nejedná o žádného pořadatele z Přeštic. I tam to dělají zapálení chovatelé ve svém volném čase ! Takže nejprve něco dokažte a pak někoho kritizujte nebo si jej "berte do úst". Jezdil jsem do Staňkova celkem rád, ale teď si to již velice rozmyslím - nemám zapotřebí číst nebo poslouchat podobná moudra. V mém případě jste udělal pořadatelům medvědí službu. Přeji hezký den. M. Vít.
Cel

XXX.XXX.226.103
Atom
napsal(a):
Dobrý tah co? To nikdo nečekal.
Pro Staňkov nebude nikdy nic dobrého.Když se otěží chopí amatéři kteří si neumí spočítat kolik je 1+1 tak to tak vypadá.
Atom
napsal(a):
V Přešticích, jsou odborníci na prasata a né na burzy.
V Přešticích je burza slušná, jen s tím světlem je to tam horší. Tak si prosím odpuste podobné komentáře. Pomlouvat nějakou burzu si žádní pořadatelé nezaslouží. Bud tam pojedete nebo nepojedete. Rozhodnutí je na každém svobodné.
Cel

XXX.XXX.226.103
kakaryk
napsal(a):
Vaše příspěvky a nejen tady svědčí jen o jednom. IQ.
To je zajímavé že víte co to je.
Cel
napsal(a):
To je zajímavé že víte co to je.
Nevím proč stále někoho pomlouváte a kritizujete. Pořádat burzu muže každý, jde jen o to zda budou chodit lidé. Byl jsem na každé burze ve Stankově, a mohu říct že na začátky pěkná burza. Burza je na hlavním tahu přes obec, nemusíte to hledat. Prostředí velice příjemné.Když Vám tak vadí ta burza, tak tam nejezděte a udělejte si svojí.
Cel

XXX.XXX.226.103
Atom
napsal(a):
Cel-er, kdo Tě platí?
Ten komu taky záleží aby burza ve Staňkově pořádaná ne zrovna těmi pravými lidmi nebyla.
Cel
napsal(a):
Ten komu taky záleží aby burza ve Staňkově pořádaná ne zrovna těmi pravými lidmi nebyla.
Ty chytrolíne, proč nezačneš pořádat burzu ty s tím tvím nejlepším chovatelem když ti dělá poskoka a sonduje pro tebe kvalitu burz, zatím umíš jen blbě kecat, takovy jak seš ty naše chovatelství potřebuje.
Cel

XXX.XXX.226.103
modrohlavej
napsal(a):
Ty chytrolíne, proč nezačneš pořádat burzu ty s tím tvím nejlepším chovatelem když ti dělá poskoka a sonduje pro tebe kvalitu burz, zatím umíš jen blbě kecat, takovy jak seš ty naše chovatelství potřebuje.
Jsem již spolupořadatelem jedné středně velké burzy jak jsem odpovídal panu Vítovi a pokoušeli jsme se již poněkolikáté rozjet burzu v Brně na výstavišti bohužel ten nájem je tak vysoký že se to nedá utáhnout.Mluvíte li o chovatelství potom by mu určitě prospělo méně ale o to kvalitnějších burzí.A ne to neustálé štěpení kde se sejde stovka lidí a je prostě přeburzováno.Nebylo by lepší pro chovatelství setkání na burze s návštěvností 8000 lidí? A ne Staňkov se stovkou?
Cel
napsal(a):
Jsem již spolupořadatelem jedné středně velké burzy jak jsem odpovídal panu Vítovi a pokoušeli jsme se již poněkolikáté rozjet burzu v Brně na výstavišti bohužel ten nájem je tak vysoký že se to nedá utáhnout.Mluvíte li o chovatelství potom by mu určitě prospělo méně ale o to kvalitnějších burzí.A ne to neustálé štěpení kde se sejde stovka lidí a je prostě přeburzováno.Nebylo by lepší pro chovatelství setkání na burze s návštěvností 8000 lidí? A ne Staňkov se stovkou?
Máte naprostou pravdu.Proč by chovatelská velmoc jaká beze sporu ČR je nemohla mít něco na způsob Zwolle?Dvakrát do roka a stačí jim to.
papala

XXX.XXX.211.160
faap
napsal(a):
Máte naprostou pravdu.Proč by chovatelská velmoc jaká beze sporu ČR je nemohla mít něco na způsob Zwolle?Dvakrát do roka a stačí jim to.
To si jako myslíte že v Holandsku mají pouze 2 burzy do roka? Pane nenechte se vysmát mají tam taky mraky menších burz a je to tak i v Německu atd
zitus

XXX.XXX.210.194
faap
napsal(a):
Ale vy ste zas celkom mimo ako vźdy.
Vážení přátelé chovatelé, také mě to již nedá a přispěji do této diskuse i když se mi to pravděpodobně vrátí ve zlém jako bumerang, ale to tak zde chodí…
Myslím, že zde mají všichni svoji pravdu…ale napíši částečný rozdíl – Velká chovatelská setkání – burzy jsou přecpány lidmi a je zde velký problém rozeznat chovatele od překupníka a také z 50% jsou zvířata buď kamaráda, nebo ničí, je zde velký výběr všeho a určitá konkurence i ve výkupu, můžete zde zakoupit i jiné zvířata než papoušky a pro většinu chovatelů je tato návštěva spíše takovým svátkem a zajedou jen několikrát do roka a spíše se nabudí pro další svoji zálibu…
Menší chovatelská setkání po celé ČR jsou pořádány většinou spolky jako je KPEP, nebo nějakou ZO ČSCH a zde je ten zásadní rozdíl v tom, že tyto pořadatelé nemají již možnost územně uspět jako velcí pořadatelé, ale je zde základní faktor, že je to jejich 1 měsíční setkání jak mezi sebou tak i pro ostatní chovatele v okolí a alespoň v té krátké době něco prohodí, vymění a prodají, je zde hodně starších, kteří již na velké dálky nemají finance a také je dlouhá jízda pro ně zátěž. Na těchto menších burzách se také pořadatelé zviditelňují ve své obci a ta je jim třeba posléze nakloněna i v jejich další činnosti je to vlastně takový pozůstatek SPOLKOVÉHO života v obci a je zde trochu méně té komerce.
Nejdůležitější na tom všem je, že nikdo nikoho nenutí, aby někam jel a jakoukoliv burzu navštívil a dle mého a mých zkušeností v našem regionu se všechny tváře alespoň z 60% na těchto malých burzách opakují a občas se potkají i na větších. Můj názor je ten, že s větší návštěvností nemůže žádný pořadatel počítat aniž by některá burza zanikla, spíše je fakt, že chovatelé ubývají a celkem chovatelství zaniká. A věřte, že kdyby všichni co mají doma nějaké to domácí zvíře nebo papouška začali chodit na tyto setkání v daném termínu tak je narváno všude o 300% a to vím ze své vlastní zkušenosti…jinak pro neznalé jsem pořadatelem chovatelských trhů Volduchy – Osek a pravidelně jezdím Kladno, Přeštice, Staňkov a jiné a opravdu si ani jeden pořadatel nezaslouží žádnou kritiku, protože je obdivuhodné na všech že je to ještě baví, s pozdravem Kesner.
Bartr
napsal(a):
Zlatý pan Mečiar toho by jsme měli jako Češi nosit na rukou.Kdyby nás nerozdělil takového chytráka jako je ZITUS by jsme měli ve společném státě.
Jen si tak čítávám ale tento příspěvek mě vrátil o 52 roků zpátky kdy jsem sloužil základní vojenskou službu na Východním Slovensku a ta nenávist k Čechům byla znát na každém kroku.Jak jste promluvil Česky nic pro vás nebylo v obchodě a nikde jinde.To si z České strany k Slovenským chlapcům sloužícím v Čechách nepamatuji.Na Slovensku to přežívá a takoví zitusi to mají v genech.Proto si myslím že to pan Klaus s panem Mečiarem udělali OK.
lusy

XXX.XXX.210.194
Klo
napsal(a):
Jen si tak čítávám ale tento příspěvek mě vrátil o 52 roků zpátky kdy jsem sloužil základní vojenskou službu na Východním Slovensku a ta nenávist k Čechům byla znát na každém kroku.Jak jste promluvil Česky nic pro vás nebylo v obchodě a nikde jinde.To si z České strany k Slovenským chlapcům sloužícím v Čechách nepamatuji.Na Slovensku to přežívá a takoví zitusi to mají v genech.Proto si myslím že to pan Klaus s panem Mečiarem udělali OK.
Vy ste chudák
milda 33

XXX.XXX.142.32
lusy
napsal(a):
Vy ste chudák
Proč by měl být chudák jste asi slovenskej nacionalizmus nezažila je to přesně jak to napsal to.