V budce pět vajec, samice seděla, po nějaké době samice byla z budky venku, tak jsem se tam podíval a vajíčka byla rozklovaná, podruhé to samé, tak jsem sehnal jinou samici s dojmem, že bude vše v pořádku.Letos samice snesla vejce, druhý den bylo rozklované, potom druhé třetí a čtvrté.Zjistil jsem, že do budky leze samec, tak to bude asi samcem, mám ho dát pryč a sehnat jiného, bude to tím, nebo čím to je?Díky za vaše názory.
milan 1
napsal(a):
V budce pět vajec, samice seděla, po nějaké době samice byla z budky venku, tak jsem se tam podíval a vajíčka byla rozklovaná, podruhé to samé, tak jsem sehnal jinou samici s dojmem, že bude vše v pořádku.Letos samice snesla vejce, druhý den bylo rozklované, potom druhé třetí a čtvrté.Zjistil jsem, že do budky leze samec, tak to bude asi samcem, mám ho dát pryč a sehnat jiného, bude to tím, nebo čím to je?Díky za vaše názory.
Nač přemýšlíte? Samce dát pryč, to je jediná rozumná rada.Nic nepomůže.
simacek123
napsal(a):
Problém u vetsiny chovancu není v jejich povaze, problem je většinou v chovateli.Kazdy kdo něco chova by se mel zamerit na to v cem dela chybu, i sebemensi prkotina muze zmarit chov a chovatel je presvecen ze je to v jedincích., pak to dopada jak dopada.
To je od vás hezké-chyba chovatele, můžete mi napsat v čem dělám chybu?Mám pět párů rosel, čtyři v pohodě, u pátého je tento problém.