Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2016 21:38
sahulalukas

XXX.XXX.63.66

Dobrý den
Prosím mohl by mi někdo porovnat hluk 8 mníšků vs. pár patagonců? Jestli by patagonci byli hlučnější. (Mníšky mám)
Děkuji LP.

15.6.2016 22:16
eli22

XXX.XXX.181.33

sahulalukas napsal(a):
Dobrý den
Prosím mohl by mi někdo porovnat hluk 8 mníšků vs. pár patagonců? Jestli by patagonci byli hlučnější. (Mníšky mám)
Děkuji LP.

Byli.

15.6.2016 22:21
sahulalukas

XXX.XXX.63.66

Tak to je nemilé :)
děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.6.2016 23:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

Moji patagonci si pořvou chvilku ráno a potom před večerem jinak o nich nevím což se o mnisich říct nedá stačí jim sebemenší impuls někdo cizí nebo kočka a taky každý ma jiný projev mniši vysoký ton což není slyšet daleko patagonci hluboký jako vrány což je slyšet tak kilometr takže pro mne radši páru patagoncu než 8 mnichů

16.6.2016 03:54
milanplšek

XXX.XXX.144.38

sahulalukas napsal(a):
Dobrý den
Děkuji LP.

Urcite jsou hlucnejsi mnisci. Patagonci zakrakaji akorat vecer a celi den jsou potichu. I kdyz nekdo prijde tak zalezou a nic. Kdezto mnisci to asi vite sam

16.6.2016 08:55
eli22

XXX.XXX.181.33

sahulalukas napsal(a):
Tak to je nemilé :)
děkuji za odpověď.

Pardon, já jsem špatně pochopila otázku, omlouvám se. Mníšci v houfu jsou hlučnější. Patagonci mají sice silnější hlas (křik), ale neprojevují se tak často, jak už tu bylo napsáno. Mníšci, jen když mají skutečně strach, tak krákají skoro stejně jako patagonci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík