Koupelničky pro drobotinu.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sesil

19.6.2016 22:25
Sesil

XXX.XXX.44.13

Zdravím, kdybych se rozkrájel, neseženu platové koupelny do bednových klecí, s tím plastovým zobáčkem nad klasickým uchycením, všude jen plastové háčky na zavěšení, bez těch plastových pacek, nevíte kde to sehnat? Za inf. či odkaz děkuji.

20.6.2016 11:15
hersyko

XXX.XXX.144.116

Sesil napsal(a):
Zdravím, kdybych se rozkrájel, neseženu platové koupelny do bednových klecí, s tím plastovým zobáčkem nad klasickým uchycením, všude jen plastové háčky na zavěšení, bez těch plastových pacek, nevíte kde to sehnat? Za inf. či odkaz děkuji.

Dobrý den mohu vědet na co ty packy slouží? při klasické mřížce u bednové klece. Osobně mě opravdu nic rozumného nenapadá, popřípadě nějaké foto k čemu tyto packy slouží. Děkuji za vysvětlení.

Sesil

20.6.2016 11:24
Sesil

XXX.XXX.44.13

hersyko napsal(a):
Dobrý den mohu vědet na co ty packy slouží? při klasické mřížce u bednové klece. Osobně mě opravdu nic rozumného nenapadá, popřípadě nějaké foto k čemu tyto packy slouží. Děkuji za vysvětlení.

Pokud máte u bednovky padací dvířka a jsou větší na výšku, dvířkami se o ty plastové packy zaháknou, takže tam kouopeplička drží za ně, zapřená dvířky za packy.

20.6.2016 12:41
hersyko

XXX.XXX.144.116

Sesil napsal(a):
Pokud máte u bednovky padací dvířka a jsou větší na výšku, dvířkami se o ty plastové packy zaháknou, takže tam kouopeplička drží za ně, zapřená dvířky za packy.

Opravdu nechápu :) mohu poprosit o foto? Děkuji.

20.6.2016 13:09
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

Sesil napsal(a):
To bohužel není ono.

Jestli to dobře chápu chcete ty na obrázku s plastovými nožkami ne s kovovými ? Je jich několik druhů a nejlepší jsou ty hranaté jednolité.

Sesil

20.6.2016 23:13
Sesil

XXX.XXX.44.13

Ano, přesně tak, nejlépe s těmi plastovými.

21.6.2016 08:28
hersyko

XXX.XXX.144.116

Sesil napsal(a):
Ano, přesně tak, nejlépe s těmi plastovými.

Tak ted, už to chápu tak zkuste http://www.nejlepsiceny.cz/koupelny-ptaci/_s_cena_o_desc_p_1.htm.

21.6.2016 09:09
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

hersyko napsal(a):
Tak ted, už to chápu tak zkuste http://www.nejlepsiceny.cz/koupelny-ptaci/_s_cena_o_desc_p_1.htm.

Už jste blízko ale ještě to není ono. Musí být průhledná, jednolitá neslepená a s plastovými háčky. Kupuji je ve zverimexu. Podívám se na nálepku vespodu kde je uveden výrobce.

Sesil

21.6.2016 11:41
Sesil

XXX.XXX.44.13

otec_vojtika napsal(a):
Už jste blízko ale ještě to není ono. Musí být průhledná, jednolitá neslepená a s plastovými háčky. Kupuji je ve zverimexu. Podívám se na nálepku vespodu kde je uveden výrobce.

Tak mrkněte a dejte echo, já zatím objednal ty, které jsou v úvodním fotu, ty jsem naštěstí našel k prodeji na internetu.

21.6.2016 15:56
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

Sesil napsal(a):
Tak mrkněte a dejte echo, já zatím objednal ty, které jsou v úvodním fotu, ty jsem naštěstí našel k prodeji na internetu.

Tato je podle mne nejlepší a za dobrou cenu. Zaplní přesně dvířka v bednových klecí a neproklouzne ani zlatoprska a dobře se umývá jelikož je hladká a jednolitá.

Mají tam i obrázky jezírek co dělali a k mému překvapení jsou tam kačeny a jezírko není zdevastované. Zajímalo by mne zda je to možné ?

http://www.nasezahrady.cz/to7357/koupelna-hranata.

Sesil

22.6.2016 01:08
Sesil

XXX.XXX.44.13

otec_vojtika napsal(a):
Tato je podle mne nejlepší a za dobrou cenu. Zaplní přesně dvířka v bednových klecí a neproklouzne ani zlatoprska a dobře se umývá jelikož je hladká a jednolitá.

Mají tam i obrázky jezírek co dělali a k mému překvapení jsou tam kačeny a jezírko není zdevastované. Zajímalo by mne zda je to možné ?

http://www.nasezahrady.cz/to7357/koupelna-hranata.

Tyhle koupelničky jsem ještě neužíval, ale cena je dle těch, co jsem už objednal, o dost přijatelnější, navíc mají i ty plastové packy. A co se týče těch kachen, pokud je přikrmují, jako že z fotek je vidět že ano, tak při jednom páru to může docela dobře fungovat. Hoší až mladé povyrostou :) Nebo je to jen foto presentační :).

21.6.2020 17:35
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

Hm, to se ti opeřenci budou mít dobře...

22.6.2020 13:27
Valentko

XXX.XXX.100.59

Ja napr. ziadnu kúpeľnicku nepoužívam. Mojim exotom stačí väčšia miska s vodou. Akurát že ked sa cez letne horúčavy v nej budú kúpat tak budem musieť viac vodu vymieňať.

Přidejte reakci

Přidat smajlík