karo2

XXX.XXX.195.189
Žlutý rudoprsý opalin.
Kolegovia, prosím o radu. Mám pár neofém tyrkysových, prírodných, ročník 2014. Tento rok prvá znáška 5 vajíčok, z toho 5 mladých, už postupne vyletujú.4 ks majú farbu po rodičoch,1 ks má žlté fľaky na chrbáte, bruško a prsia až po koreň zobáku tiež žlté. Ešte som sa s takouto farbou nestretol. Prosím o info aká je to mutácia a s akou mutáciou by bolo dobré ju skombinovať pre posilnenie tohoto zafarbenia.
Za každú radu ďakujem, Ondro.
Ptáci jsou pěkní žlutobřiší mladý pták je slabší opalinová 1f samička. Doporučuji dopárovat opalinovým samcem ( cena kolem 1500-2500Kč) kupte čistě žlutobřichého! Takového bude problém sehnat ale určitě neberte s červenými znaky na břiše ( cena 300Kč) JP.
ondro
napsal(a):
Kolegovia, prosím o radu. Mám pár neofém tyrkysových, prírodných, ročník 2014. Tento rok prvá znáška 5 vajíčok, z toho 5 mladých, už postupne vyletujú.4 ks majú farbu po rodičoch,1 ks má žlté fľaky na chrbáte, bruško a prsia až po koreň zobáku tiež žlté. Ešte som sa s takouto farbou nestretol. Prosím o info aká je to mutácia a s akou mutáciou by bolo dobré ju skombinovať pre posilnenie tohoto zafarbenia.
Za každú radu ďakujem, Ondro.
Souhlasím s jardda. Navíc, nevím jak moc zkresluje fotka, ale to mládě vypadá, že je tmavězelené. Není náhodou jeden z rodičů tmavozelený? Kdyžtak sem dejte jejich fotky bez blesku na denním světle.
Ještě vemu tyrkysáky
Opalin, skořice, skořicový opalín, obyč/žlutá
Všechno samice JP.
Ďakujem za odpovede, pridávam fotografie rodičov s bleskom aj bez blesku. Tiež pridávam fotky ďalších mláďat z toho hniezda.
Ano, vo voliere 3x2x1 meter mam par koriel a par neofem tyrkysovych. Odchovavaju oboje. Vo vedlajsej voliere rovnakych rozmerov mam tiez par bielohlavych koriel s neofemami a tiez v pohode. Medzi volierami dvojite pletivo, prestor medzi budkami oddeleny 50 cm stenami aby na seba nevideli.
sannypoll

XXX.XXX.5.159
Ahoj potřebuji poradit. Mám mladou opalinku je zhruba 3mesice kupovaná od chovatele. Ve voliéře mám stabilně budku a ona v ní tráví většinu času mám u ní i dospělého samce je to normální nebo je něco špatně díky.
sannypoll

XXX.XXX.5.159