Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Cremino

14.7.2016 00:18
Cremino

XXX.XXX.69.2

Mám oranžového samca a modrú samičku, momentálne sedia na vajíčkach. Aké farebné varianty sa môžu vyskytnúť v hniezde?

14.7.2016 12:48
dr.Doubek

XXX.XXX.90.13

Cremino napsal(a):
Mám oranžového samca a modrú samičku, momentálne sedia na vajíčkach. Aké farebné varianty sa môžu vyskytnúť v hniezde?

Modré a oranžové.

14.7.2016 16:44
olda1

XXX.XXX.152.123

Cremino napsal(a):

Mohou být i jen oranž.

14.7.2016 16:51
Luďa81

XXX.XXX.229.133

Má oranž samici+ bílého samce a mladé bude podle všeho modré

lumpicek

14.7.2016 17:08
lumpicek

XXX.XXX.0.243

Cremino napsal(a):

Dobrý den, pokud máte oranž samce pouze jednofaktorového, tak mláďata budou oranžová a modrá.Pokud dvoufaktorového, tak budou všechna mláďata oranžová.Může se stát, že ještě oba rodiče mohou štěpit na další barvu a objeví se ještě jiná mutace, nebo kombinace mutací.
Pokud znáte rodiče tohoto páru, napište to sem jakých jsou barev.

Cremino

14.7.2016 17:56
Cremino

XXX.XXX.69.2

lumpicek napsal(a):
Dobrý den, pokud máte oranž samce pouze jednofaktorového, tak mláďata budou oranžová a modrá.Pokud dvoufaktorového, tak budou všechna mláďata oranžová.Může se stát, že ještě oba rodiče mohou štěpit na další barvu a objeví se ještě jiná mutace, nebo kombinace mutací.
Pokud znáte rodiče tohoto páru, napište to sem jakých jsou barev.

Rodičia sú z čistej línie takže neštepia na žiadné iné farby. Prišiel som o oranžovú samicu tak narýchlo sa mi podarilo zohnať modrú.
Ďakujem vám za radu

16.7.2016 18:03
Luďa81

XXX.XXX.140.11

Samozdřejmě rodiče neznám jaké mají barvy Zatím vypadá že je modrý ale mohou to být jen pera Na křídlech a ocase.

Přidejte reakci

Přidat smajlík