Zdravím, omlouvám se chovatelům zpěváků, předchozí vlákno je přinejmenším přeplněné a tím i nepřehledné, objevují se nové mutace a kombinace, myslím, že pro mnohé velmi zajímavé, zkuste vkládat fotky, které se týkají této mutace a její kombinace. Kombinace se šedozelenou by mohly být pro mnohé velmi zajímavé.
DD, přidám nějaké foto ze svého chovu.1,0 1F šedozelený tyrkysový a 0,1 1F šedozelená oranžová opalínová pallid. Lukáč.
Tady jsou ještě dvě další...1F šedozelená straka a 1F šedozelená uranově modrá opalínová.
Ay

XXX.XXX.122.146
Ay

XXX.XXX.122.146
1:0 palin orangre palid 0:1 je prirodni tmava ( uranova) letos 5 mladych 2 prodni jedna skorice jedna ogange opalin a toto dekuji za radu DM.
Ay

XXX.XXX.122.146
Dekuji byli tam 2 a jedno je take do seda viz foto :).
Ay

XXX.XXX.122.146
Mám zde i několik ptáků u kterých musím počkat na přepeření nebo nechat v chovu a čekat na odchov.
troll

XXX.XXX.195.189
Tomuhle se, ale žádná mutace nevyrovná. Tak nádherný přechod barev není u žádné mutace.
Dobrý den.
Podařilo se mi ve druhých hnízdech odchovat zajímavé kombinace
1. šedozelené rubino
2. šedozelené opalino
3. šedozelená modrá.
milbe
napsal(a):
Dobrý den.
Podařilo se mi ve druhých hnízdech odchovat zajímavé kombinace
1. šedozelené rubino
2. šedozelené opalino
3. šedozelená modrá.
Zdravím, tady je bezesporu prostor pro zajímavé kombinace, které jednak vylepší barvu stávajících mutací, ale především posílí celkovou konstituci stávajících mutací. Dominantní vlohy mají příznivý dopad na celkovou vitalitu. Nemám sice zkušenost s druhem (pap. zpěvavý), i když jsem je choval před lety, pamatuji začátky strak, lutino, opalinů, modrých, ale zkušenosti s neofémami mi napovídají, ža by chovatelé mohli raegovat podobně.