Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2016 19:42
Erikae

XXX.XXX.162.255

ProsímVás, co je nejlepší na vápenku? Máte dobré zkušenosti s Ivomecem? Sháním něco účinného, ale šetrného pro andulky.

31.7.2016 19:52
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

Funguje bez problémů. +desinfekce bidel, co jde spálit klec umýt.

madas

31.7.2016 20:24
madas

XXX.XXX.144.116

Erikae napsal(a):
ProsímVás, co je nejlepší na vápenku? Máte dobré zkušenosti s Ivomecem? Sháním něco účinného, ale šetrného pro andulky.

S76ka.

31.7.2016 21:53
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

madas napsal(a):
S76ka.

S 76 se u nás nedá sehnat jen v zahraničí. Cena přemrštěná a účinná látka stejná.
Ten kdo chová kanáry nebo andulky, kdyby sháněl s 76, nebo scatt jak zde někteří stále nabízejí, musel by jich chovat tisíce aby se mu to vyplatilo.

31.7.2016 21:57
cistic

XXX.XXX.178.0

Erikae napsal(a):

Arpalit kupite v chovatelskych potrebach a chovoprodoktoch.

31.7.2016 22:02
madas

XXX.XXX.144.116

pterodactyll napsal(a):
S 76 se u nás nedá sehnat jen v zahraničí. Cena přemrštěná a účinná látka stejná.
Ten kdo chová kanáry nebo andulky, kdyby sháněl s 76, nebo scatt jak zde někteří stále nabízejí, musel by jich chovat tisíce aby se mu to vyplatilo.

Tak u nás jí, už běžně seženete, od dovozcu, chovatelů. A cena, téměř srovnatelná s Ivomeckem ( rozdíl cca 2,50kč /ml u 100ml balení ).

31.7.2016 22:08
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

madas napsal(a):
Tak u nás jí, už běžně seženete, od dovozcu, chovatelů. A cena, téměř srovnatelná s Ivomeckem ( rozdíl cca 2,50kč /ml u 100ml balení ).

A mohu se zeptat kde to je u nás? Já jsem se s76 snažil sehnat i přes veterinu a bylo mě řečeno že není u nás uznaná a proto neprodejná. Když jsem jí chtěl objednat ze zahraničí-cena přes 700kč. Jeden nejmenovaný zvěrolékař objednává velká balení a rozlévá do menších a prodává také za nehorázné prachy.

31.7.2016 22:09
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

cistic napsal(a):
Arpalit kupite v chovatelskych potrebach a chovoprodoktoch.

Tohle bych andulkám nedával, je to na blechy pro psy a kočky.

31.7.2016 22:22
baku

XXX.XXX.144.116

pterodactyll napsal(a):

Ale prosím vás raději se zdržte rad, pokud o tom nic nevíte, protože kdyby jste totiž věděl, tak víte, že je Arpalit NEO určený pro ptactvo. A to že neseženete S76 na veterině je vcelku logické, ale seženete jak bylo už víše napsáno, ale chce to asi jiný přístup, oslovovat chovatele osobně, většina chovatelů kanárů, guld by vám určitě vyhověla.Dnešní cena 100ml/ 1050kč takže o přemrštěné ceně nelze hovořit.

31.7.2016 22:25
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

pterodactyll napsal(a):

Máte částečně pravdu, ale ať mě útlocitní odsoudí, u obyčejné andulky to ARPALIT za 80 Kč sprej zlikviduje, můžete použít i IVOMEC po kapkách natírat, cena za pár ml ještě menší.
S 76 na burzách skoro všude. Všechno je o penězích a dnes i to nejdražší nemusí být to nejlepší.
Arpalit jsem používal ještě v době, kdy obsahoval dnes zakázané organofosfáty, ale byl účinný. Jak se říkalo, všeho dobrého pomálu a selský rozum k tomu.
A zase tu nadsázku někdo vezme vážně a vynadá mně.

31.7.2016 22:37
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Moudivláček napsal(a):
Máte částečně pravdu, ale ať mě útlocitní odsoudí, u obyčejné andulky to ARPALIT za 80 Kč sprej zlikviduje, můžete použít i IVOMEC po kapkách natírat, cena za pár ml ještě menší.
S 76 na burzách skoro všude. Všechno je o penězích a dnes i to nejdražší nemusí být to nejlepší.
Arpalit jsem používal ještě v době, kdy obsahoval dnes zakázané organofosfáty, ale byl účinný. Jak se říkalo, všeho dobrého pomálu a selský rozum k tomu.
A zase tu nadsázku někdo vezme vážně a vynadá mně.

Ještě doplním. O vápence, vlastně zákožkách, zde bylo napsáno hodně. Stačí kliknout a řešení mnoho. Dříve se mazalo olejem, aby se zadusily, apod. To vše je minulostí. Dnes je spousta preparátů a je pokoj hned.
Jak kdo oplývá penězi. Já hledal vždy účinný a levný prostředek, což není jednoduché.
Jo, kdyby uproblémy zdravotního stavu exotů byly jen vápenka, to by byl snadný chov,.

uhel

31.7.2016 22:40
uhel

XXX.XXX.144.116

pterodactyll napsal(a):

Arpalit na kočky? vy tedy umíte poradit! (přečtěte si alespon upozornění, na každém přípravku ).

31.7.2016 22:42
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

madas napsal(a):

Pane,
ješte jsem se tady s Vámi nesetkal. Chováte zajímavý okruh odlišných druhů. Já jsem na tom ještě v širším záběru. Dal jste stručnou jasnou odpověď a to oceňuji.
Atˇse Vám daří.

1.8.2016 05:25
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

uhel napsal(a):
Arpalit na kočky? vy tedy umíte poradit! (přečtěte si alespon upozornění, na každém přípravku ).

Http://www.apotek.cz/arpalit-cat-elektronicky-repelent.

1.8.2016 05:28
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

uhel napsal(a):

Http://www.apotek.cz/arpalit-neo-4-8-1-2-mg-g-kozni-pena-150-ml.

1.8.2016 08:34
cistic

XXX.XXX.178.0

pterodactyll napsal(a):

Tak pane potom málo viete, arpalit neo 4,7 mg, g sa používa na psy, vtáky, hady, potkany, fretky, králiky a vápenka u vtákov sa nim lieči dlhú dobu čo si pametám a to bez problémov, tak si tento arpalit nemýlte, potom sa použiva aj obyčajny stolný olej.

prco

1.8.2016 08:50
prco

XXX.XXX.178.0

pterodactyll napsal(a):
Http://www.apotek.cz/arpalit-neo-4-8-1-2-mg-g-kozni-pena-150-ml.

Prosím aby ste si prečítal návod na prípravku než vyplodíte najaký ďalší nezmysel.

1.8.2016 08:55
cistic

XXX.XXX.178.0

prco napsal(a):
Prosím aby ste si prečítal návod na prípravku než vyplodíte najaký ďalší nezmysel.

To platí pre Pterodactyll.

uhel

1.8.2016 12:21
uhel

XXX.XXX.144.116

pterodactyll napsal(a):
Http://www.apotek.cz/arpalit-cat-elektronicky-repelent.

Vy jste tomu zase nasadil korunu

1.8.2016 15:08
machlena

XXX.XXX.96.13

S ivomecem mám velmi dobré zkušenosti. Na veterině vám natáhnou do stříkačky a vejdete se do 50 kč. Kapička pod křídlo a za 10 dní zopakovat a je po vápence.

1.8.2016 18:04
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

machlena napsal(a):
S ivomecem mám velmi dobré zkušenosti. Na veterině vám natáhnou do stříkačky a vejdete se do 50 kč. Kapička pod křídlo a za 10 dní zopakovat a je po vápence.

Naprosto přesné, než napadání a vymyšleni urážek.
Mám úplně stejné zkušenosti a to jsem se snažil sdělit.
Nikdo mě stejně neřekl kde na burze mají s76 za stejnou cenu jak ivomec. Já to sháněl a mimo přelévaného baleni za 700 jsem nic nesehnal. Radili mě objednat v zahraničí.

uhel

1.8.2016 18:39
uhel

XXX.XXX.144.116

pterodactyll napsal(a):
Naprosto přesné, než napadání a vymyšleni urážek.
Mám úplně stejné zkušenosti a to jsem se snažil sdělit.
Nikdo mě stejně neřekl kde na burze mají s76 za stejnou cenu jak ivomec. Já to sháněl a mimo přelévaného baleni za 700 jsem nic nesehnal. Radili mě objednat v zahraničí.

Naposledy prodával pán v Sobotce 100ml/ 1110kč. a zároven i prodával do stříkaček jakékoliv množství za 14kč/ ml. Jestli jezdí pravidelně nevím, ale cena naprosto stejná s Ivomeckem, jen s tím rozdílem že ivomec koupíte běžně na veterině a u S76 se musí chovatel trochu více snažit a nelze srovnávat cenu 40kč a 700kč, když neřeknete za jaké množství.Jinak nevidím problém se z někým podělit.

1.8.2016 19:36
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

uhel napsal(a):
Naposledy prodával pán v Sobotce 100ml/ 1110kč. a zároven i prodával do stříkaček jakékoliv množství za 14kč/ ml. Jestli jezdí pravidelně nevím, ale cena naprosto stejná s Ivomeckem, jen s tím rozdílem že ivomec koupíte běžně na veterině a u S76 se musí chovatel trochu více snažit a nelze srovnávat cenu 40kč a 700kč, když neřeknete za jaké množství.Jinak nevidím problém se z někým podělit.

Máte stoprocentní pravdu, škoda, že nemáte registraci, vždyť tou registrací o nic nejde a dá se líp komunikovat.

1.8.2016 20:20
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

uhel napsal(a):

Děkuji, jasná odpověď.
To Vám závidím, pro mne je to daleko, přes 200km. Tím bych se dostal na vyšší cenu než bych koupil v Českých Budějovicích a to bylo těch 700kč za 10 ml. Kdyby to bylo 300 tak mu je dám.
Sháněl jsem v Soběslavi v Telči nic. A to nebylo jednou, věřte že byla léta kdy jsem se snažil hodně. Asi mám smůlu na lidi.
Přes internet se také nechá něco sehnat, ale dnes, neoriginální lahvičky polepené náplastí a cena dohodou? Prý je v tom desetkrát více účinné látky než v S76. Najdete to i zde na Ifauně.
Nezaručuji co v tom může být. Když nepotřebuji velké množství je pro mě lepší ivomec nebo něco co mě namíchá zvěrolékař za 30kč a nechá se to podávat ve vodě i jako prevence a úciná látka stejná jako v ivomecu. Nemá cenu toho kupovat mnoho, ztrácí účinnost.

1.8.2016 20:55
dr.Doubek

XXX.XXX.90.13

uhel napsal(a):

Můžete napsat kde ten pán stál, jezdim do Sobotky vždy, ale toto jsem tam neviděl ještě nikdy.

uhel

1.8.2016 21:17
uhel

XXX.XXX.144.116

pterodactyll napsal(a):
Děkuji, jasná odpověď.
To Vám závidím, pro mne je to daleko, přes 200km. Tím bych se dostal na vyšší cenu než bych koupil v Českých Budějovicích a to bylo těch 700kč za 10 ml. Kdyby to bylo 300 tak mu je dám.
Sháněl jsem v Soběslavi v Telči nic. A to nebylo jednou, věřte že byla léta kdy jsem se snažil hodně. Asi mám smůlu na lidi.
Přes internet se také nechá něco sehnat, ale dnes, neoriginální lahvičky polepené náplastí a cena dohodou? Prý je v tom desetkrát více účinné látky než v S76. Najdete to i zde na Ifauně.
Nezaručuji co v tom může být. Když nepotřebuji velké množství je pro mě lepší ivomec nebo něco co mě namíchá zvěrolékař za 30kč a nechá se to podávat ve vodě i jako prevence a úciná látka stejná jako v ivomecu. Nemá cenu toho kupovat mnoho, ztrácí účinnost.

Pravděpodobně máte na mysli Cydectin. A ten si mužete objednat a vše o něm zjistit na http://www.chovaprodejexotu.estranky.cz/clanky/cydectin.html.

uhel

1.8.2016 21:20
uhel

XXX.XXX.144.116

pterodactyll napsal(a):
Děkuji, jasná odpověď.

Jen dodám že cena 700kč za 10ml je sprostá zlodejina! Před nedávnem scháněl v jedné skupině o andulkách pán někoho na podělení a cena byla 260kč za 25ml.

1.8.2016 21:44
eli22

XXX.XXX.181.33

Zdravím.700 Kč za 10 ml je sice zlodějna, ale 260 Kč za 25 ml je dost nereálné. Respektive reálné to je, ale musíte objednat větší množství. Například nejlevněji vychází 12 x 250 ml za cca 480 dolarů. objednáte-li jen 1 x 30 ml, tak to stojí cca 17 dolarů. K tomu je nutno připočíst dopravu... Já objednávala 3 x 100 ml za 75 dolarů.

1.8.2016 22:01
hersyko

XXX.XXX.144.116

eli22 napsal(a):
Zdravím.700 Kč za 10 ml je sice zlodějna, ale 260 Kč za 25 ml je dost nereálné. Respektive reálné to je, ale musíte objednat větší množství. Například nejlevněji vychází 12 x 250 ml za cca 480 dolarů. objednáte-li jen 1 x 30 ml, tak to stojí cca 17 dolarů. K tomu je nutno připočíst dopravu... Já objednávala 3 x 100 ml za 75 dolarů.

Dobrý večer je to reálné nebot tuto nabídku, že se podělím o 100ml balení jsem na FB vkládal JÁ a nepotřeboval jsem na tom vydělat, ale rozdělit se.

1.8.2016 22:07
eli22

XXX.XXX.181.33

hersyko napsal(a):
Dobrý večer je to reálné nebot tuto nabídku, že se podělím o 100ml balení jsem na FB vkládal JÁ a nepotřeboval jsem na tom vydělat, ale rozdělit se.

Ale ano, reálné to je, když jste objednával více balení. Proto jsem tam dala ty ceny. Já to samozřejmě taky prodávala, co bych s takovým množstvím dělala.

1.8.2016 22:17
hersyko

XXX.XXX.144.116

eli22 napsal(a):
Ale ano, reálné to je, když jste objednával více balení. Proto jsem tam dala ty ceny. Já to samozřejmě taky prodávala, co bych s takovým množstvím dělala.

Jedno balení 100ml za 29 dolarů plus poštovné, které bylo cca 250kč.

2.8.2016 12:40
Erikae

XXX.XXX.162.255

Dobrý den, já všem děkuji za cenné názory zase se to tady čílí až peří lítá

2.8.2016 20:02
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

uhel napsal(a):
Pravděpodobně máte na mysli Cydectin. A ten si mužete objednat a vše o něm zjistit na http://www.chovaprodejexotu.estranky.cz/clanky/cydectin.html.

Ano to je to co jsem viděl, jen nemám důvěru k prodejci. Vše je zde dost nejasné. Třeba se ale mýlím.

3.8.2016 22:10
Martys

XXX.XXX.99.198

Dobrý den včera jsem koupil S76 normálně na veterině kde mi ji sám pan doktor nabídl za cenu 60 Kč.za 10 ml.

3.8.2016 22:19
makusko11

XXX.XXX.83.78

Martys napsal(a):
Dobrý den včera jsem koupil S76 normálně na veterině kde mi ji sám pan doktor nabídl za cenu 60 Kč.za 10 ml.

WP

3.8.2016 22:20
WP

XXX.XXX.248.241

machlena napsal(a):

Mám naprosto stejnou zkušenost. Dřív jsem vše mazal atd. účinek nevalný. S ivomecem jsem byl překvapen jak do týdne vápenka zmizela. Jen se mne veterinář ptal na co to používám pro jistotu. Jinak je to prý nebezpečný jed. Používal se ve velkochovech dobytka.

3.8.2016 22:22
mildaii

XXX.XXX.75.237

Dobrý den, nečetl jsem celou diskusi, ale IVOMEC vám dají za pár korun na každé veterině, natáhnout do stříkačky a kapičku pod křídlo a máte po starostech...funguje 100%.

4.8.2016 07:59
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

Martys napsal(a):

Dobrý den
Mohu se zeptat kde to bylo?
Vy jste z Plzeňska?

4.8.2016 09:30
Martys

XXX.XXX.99.198

Dobrý den ano kupoval jsem to přímo v Plzni.

lumpicek

4.8.2016 11:45
lumpicek

XXX.XXX.0.243

mildaii napsal(a):
Dobrý den, nečetl jsem celou diskusi, ale IVOMEC vám dají za pár korun na každé veterině, natáhnout do stříkačky a kapičku pod křídlo a máte po starostech...funguje 100%.

Dobrý den, přesně tak.Vážení chovatelé, musíte si uvědomit, že na tuto diskuzi chodějí i prodejci předražených přípravků, jejichž účinek je naprosto stejný s ivomecem a budou ivomec zatracovat, nenechte se obrátit na jejich víru a kupte zá pár desetikorun přímo od veterináře neředěný ivomec a použijte tak jak bylo již zmíněno a budete spokojeni.

uhel

4.8.2016 12:50
uhel

XXX.XXX.144.116

lumpicek napsal(a):
Dobrý den, přesně tak.Vážení chovatelé, musíte si uvědomit, že na tuto diskuzi chodějí i prodejci předražených přípravků, jejichž účinek je naprosto stejný s ivomecem a budou ivomec zatracovat, nenechte se obrátit na jejich víru a kupte zá pár desetikorun přímo od veterináře neředěný ivomec a použijte tak jak bylo již zmíněno a budete spokojeni.

Dobrý den, proč se pořád oháníte předraženou cenou ? Upozornuji, že nejsem žádným odpurcem ivomecu, ani prodejcem jiného léčiva. Ale omýlat stále cenu a snažit se někomu tvrdit nepravdu ? Zde si můžete vše ověřit ceny Ivomect http://veterinarnileky.cz/?strana=obchod&search=eshop&vyhledat=ivomec a zde vámi předražená S76 https://ladygouldian.com/catalog/dr-rob-marshalls-health-supplements.Poštovné z usa činí cca 250kč.

lumpicek

4.8.2016 12:56
lumpicek

XXX.XXX.0.243

uhel napsal(a):
Dobrý den, proč se pořád oháníte předraženou cenou ? Upozornuji, že nejsem žádným odpurcem ivomecu, ani prodejcem jiného léčiva. Ale omýlat stále cenu a snažit se někomu tvrdit nepravdu ? Zde si můžete vše ověřit ceny Ivomect http://veterinarnileky.cz/?strana=obchod&search=eshop&vyhledat=ivomec a zde vámi předražená S76 https://ladygouldian.com/catalog/dr-rob-marshalls-health-supplements.Poštovné z usa činí cca 250kč.

Zdalipak jste si všiml jedné věci, nereagoval jsem na vás a vůbec mě nezajímáte, že se k tomu hlásíte, váš problém, asi staré přísloví o postřelené huse.Napsal jsem to všeobecně o těchto produktech jak se dají získat nejsnadnější cestou hlavně z ověřených zdrojů a jak fungují.

uhel

4.8.2016 13:07
uhel

XXX.XXX.144.116

lumpicek napsal(a):
Zdalipak jste si všiml jedné věci, nereagoval jsem na vás a vůbec mě nezajímáte, že se k tomu hlásíte, váš problém, asi staré přísloví o postřelené huse.Napsal jsem to všeobecně o těchto produktech jak se dají získat nejsnadnější cestou hlavně z ověřených zdrojů a jak fungují.

Ano s tím s vámy naprosto souhlasím, že jde o snadnejší cestu ( ikdyž v dnešní době, není problém objednat téměř cokoliv odkudkoliv ) ale rozhodně to není o ceně, která se tu stále řeší nic víc jsem tím říci nechtěl a je každého pro co se rozhodne. Přeji mnoho zdaru nejen v chovu.

lumpicek

4.8.2016 13:33
lumpicek

XXX.XXX.0.243

uhel napsal(a):
Ano s tím s vámy naprosto souhlasím, že jde o snadnejší cestu ( ikdyž v dnešní době, není problém objednat téměř cokoliv odkudkoliv ) ale rozhodně to není o ceně, která se tu stále řeší nic víc jsem tím říci nechtěl a je každého pro co se rozhodne. Přeji mnoho zdaru nejen v chovu.

A jde to i normálně, víte jsem obyčejný vesnický člověk nevelkých příjmů, tak vždy hledám nejsnadnější cestu.A tu cestu mám u několika veterinářů velice dobře vyšlapanou, že mám léky téměř za jejich nákupku.Oni mě za to posílají lidi s nemocnými papoušky kléčení, sami tomuto oboru moc nehoví.Já pomáhám papouškům druhých zadarmo a mám laciné léky od veterinářů, krásná symbioza, spokojenost na všech stranách.A to mě ještě někteří pomluvějí.

4.8.2016 19:18
pterodactyll

XXX.XXX.190.98

Martys napsal(a):
Dobrý den ano kupoval jsem to přímo v Plzni.

No jiný kraj a jde to. Pak to beru, ale proč to objednávat z Ameriky a nebo od překupníků když to jde jinak. Asi tam veterina jde s dobou. U nás mě bylo řečeno, že ptáci je neživý.

4.8.2016 20:41
makusko11

XXX.XXX.83.78

pterodactyll napsal(a):
No jiný kraj a jde to. Pak to beru, ale proč to objednávat z Ameriky a nebo od překupníků když to jde jinak. Asi tam veterina jde s dobou. U nás mě bylo řečeno, že ptáci je neživý.

No asi tu unikla podstata. Toto liečivo (S76) sa vyrába len v Amerike, nikde inde. Je dosť zvláštne a podozrivé ak ho niekto predáva lacnejšie ako výrobca. Keďže toto je jediný výrobca, a každá originál fľaštička s originál tekutinou zakúpená kdekoľvek na svete je dodávaná výrobcom z ameriky, tak neviem kde je možné kúpiť tak toto liečivo lacno aby ho mohol niekto predávať lacnejšie ako výrobca. Trošku je to proti logike. Lebo ak to aj najväčšie balenie kúpite v neviem akom veľkom množstve, a začnete ho rozlievať do nie originál fľaštičiek, tak nie je reálne sa dostať na tú cenu, ktorá tu bola spomínaná (od zverolekára z Plzni) Nehovoriac o nedôvere predávaných rozlievaných liečiv v nie originálnom balení:.

uhel

4.8.2016 21:33
uhel

XXX.XXX.144.116

makusko11 napsal(a):
No asi tu unikla podstata. Toto liečivo (S76) sa vyrába len v Amerike, nikde inde. Je dosť zvláštne a podozrivé ak ho niekto predáva lacnejšie ako výrobca. Keďže toto je jediný výrobca, a každá originál fľaštička s originál tekutinou zakúpená kdekoľvek na svete je dodávaná výrobcom z ameriky, tak neviem kde je možné kúpiť tak toto liečivo lacno aby ho mohol niekto predávať lacnejšie ako výrobca. Trošku je to proti logike. Lebo ak to aj najväčšie balenie kúpite v neviem akom veľkom množstve, a začnete ho rozlievať do nie originál fľaštičiek, tak nie je reálne sa dostať na tú cenu, ktorá tu bola spomínaná (od zverolekára z Plzni) Nehovoriac o nedôvere predávaných rozlievaných liečiv v nie originálnom balení:.

Je to naprosto běžná věc, že lze koupit přípravek někde levněji než u výrobce, jelikož obchodníci mají jinou cenu od výrobce, nežli chovatel a dále pak už jen záleží na marži jakou si obchodník nasadí. Je to stejné jako s českými přípravky například výrobky f.BENEFEED®. Tady jsou ceny přímo od výrobce http://www.benefeed.cz/kategorie/exoticke-ptactvo/optimin/ a tady jednoho z prodejcu http://www.krmivo-pes.cz/ptactvo/mineraly/optimin-e-exoti-1l/.

uhel

4.8.2016 21:51
uhel

XXX.XXX.144.116

makusko11 napsal(a):

Jen pro uplnost zrovna u S76 zakoupený přímo u výrobce dr Rob Marshalla ( USA) jste na ceně u maloobchodního balení 250ml na ceně 4,7kč/ml.

4.8.2016 22:07
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

uhel napsal(a):

Vážený pane,
přečetl jsem si stránky, které doporučujete a vůbec s Vaším názorem o ceně nesouhlasím.
Domnívám se, že na této diskuzi je nejcennější vlastní zkušenost chovatelů s preparátem, ikdyž nemusí mít obecnou platnost, než posílání nějakých informací, které na iternet dal někdo jiný. Tímto nezpochybňuji Váš zdroj.
K čemu je drobnochovateli exotů informace z Vašeho zdroje Ivomec 500 ml za 9 254 Kč,
50 ml za 1 180 Kč? To je pro chovatele koní a jiných savců, pro které byl injekčně vyvinut. Chovateli stačí pár kapek u jedince, kde zjistil problém a kladný výsledek je za pár korun, jak někdo napsal.
Většina drobných chovatelů počítá každou stovku a IVOMEC je účinný, levný a jsem přesvědčen, že i u chovatelů ověřený. U drobných pěvců mám dloholetou kladnou zkušenost, u papoušků jen krátkodobou, zvláště z hlediska množsví a místa aplikace.

uhel

4.8.2016 22:29
uhel

XXX.XXX.144.116

Moudivláček napsal(a):
Vážený pane,
přečetl jsem si stránky, které doporučujete a vůbec s Vaším názorem o ceně nesouhlasím.
Domnívám se, že na této diskuzi je nejcennější vlastní zkušenost chovatelů s preparátem, ikdyž nemusí mít obecnou platnost, než posílání nějakých informací, které na iternet dal někdo jiný. Tímto nezpochybňuji Váš zdroj.
K čemu je drobnochovateli exotů informace z Vašeho zdroje Ivomec 500 ml za 9 254 Kč,
50 ml za 1 180 Kč? To je pro chovatele koní a jiných savců, pro které byl injekčně vyvinut. Chovateli stačí pár kapek u jedince, kde zjistil problém a kladný výsledek je za pár korun, jak někdo napsal.
Většina drobných chovatelů počítá každou stovku a IVOMEC je účinný, levný a jsem přesvědčen, že i u chovatelů ověřený. U drobných pěvců mám dloholetou kladnou zkušenost, u papoušků jen krátkodobou, zvláště z hlediska množsví a místa aplikace.

Rozumím co chcete říci a věřte že také penězi neoplívám je to jen ukázka udajného předražení jak tu již bylo mnohokrát vyvráceno.

4.8.2016 22:31
makusko11

XXX.XXX.83.78

uhel napsal(a):
Jen pro uplnost zrovna u S76 zakoupený přímo u výrobce dr Rob Marshalla ( USA) jste na ceně u maloobchodního balení 250ml na ceně 4,7kč/ml.

Výborne prerátať kurz na českú menu to by sme mali zvládnuté. Len to liečivo treba dostať z ameriky sem na Slovensko(čech) takže preprava no verte neverte tým to väčšinou nekončí, lebo máme zákony o dovoze tovaru mimo EU a treba tam ešte poplatiť poplatky, aké to už nech si každý sám zistí, kto si to sem dá doviezť. Viem čo sú maloobchodné a veľkoobchodné ceny. Viem ako to funguje s nakupovaním od dr Rob Marshalla (mám s tým minimálne 2ročnú dosť pravidelnú prax). Obchodujem aj tu na Slovensku v inej komodite, a verte nefunguje tam maloobchodná a veľkoobchodná cena. Vzhľadom na to, že máte tam internetový obchod, kde do košíka vyplníte množstvo a ak tovar chcete musíte ho aj zaplatiť, tak to s tou veľkoobchodnou zľavou si neviem predstaviť, keďže sú tam len jedný ceny. Sú tam len množstevné zľavy, ale tie tiež sú dané len jednou cenou. Ešte raz upozorňujem, zaplatením tovaru, cena tohto tovaru nekončí (Clo, DPH, preprava...) Takže na 99% 4,70Kč/ml S76 pri zakúpení oficiálnou cestou (na stránke dr Marshall) nie je reálna.

uhel

4.8.2016 22:32
uhel

XXX.XXX.144.116

uhel napsal(a):
Rozumím co chcete říci a věřte že také penězi neoplívám je to jen ukázka udajného předražení jak tu již bylo mnohokrát vyvráceno.

Zjednodušeně Ivomec není o nic levnější než S76 -pouze si ho můžete bez problému zakoupit potřebné množství.

uhel

4.8.2016 22:40
uhel

XXX.XXX.144.116

makusko11 napsal(a):
Výborne prerátať kurz na českú menu to by sme mali zvládnuté. Len to liečivo treba dostať z ameriky sem na Slovensko(čech) takže preprava no verte neverte tým to väčšinou nekončí, lebo máme zákony o dovoze tovaru mimo EU a treba tam ešte poplatiť poplatky, aké to už nech si každý sám zistí, kto si to sem dá doviezť. Viem čo sú maloobchodné a veľkoobchodné ceny. Viem ako to funguje s nakupovaním od dr Rob Marshalla (mám s tým minimálne 2ročnú dosť pravidelnú prax). Obchodujem aj tu na Slovensku v inej komodite, a verte nefunguje tam maloobchodná a veľkoobchodná cena. Vzhľadom na to, že máte tam internetový obchod, kde do košíka vyplníte množstvo a ak tovar chcete musíte ho aj zaplatiť, tak to s tou veľkoobchodnou zľavou si neviem predstaviť, keďže sú tam len jedný ceny. Sú tam len množstevné zľavy, ale tie tiež sú dané len jednou cenou. Ešte raz upozorňujem, zaplatením tovaru, cena tohto tovaru nekončí (Clo, DPH, preprava...) Takže na 99% 4,70Kč/ml S76 pri zakúpení oficiálnou cestou (na stránke dr Marshall) nie je reálna.

Tak jak jistě víte není nic jednodušího nežli si na poště zjisti bezcelní čásku, která se mění, sám objednávám již 7.rok a vždy bez problému, balíček z jistého vámi známého důvodu označen jako vitamínový preparát a ještě se mi nestalo nějaké zadržení. Upozornuji, že vždy objednávám pouze pro sebe a pár přátel a né na další prodej.

4.8.2016 22:45
makusko11

XXX.XXX.83.78

uhel napsal(a):
Tak jak jistě víte není nic jednodušího nežli si na poště zjisti bezcelní čásku, která se mění, sám objednávám již 7.rok a vždy bez problému, balíček z jistého vámi známého důvodu označen jako vitamínový preparát a ještě se mi nestalo nějaké zadržení. Upozornuji, že vždy objednávám pouze pro sebe a pár přátel a né na další prodej.

To je pravda, do určitej čiastky aspoň u nás je clo a dph oslobodené. U nás na Slovensku aj keby som to najmenšie balenie kúpil tak do tej čiastky sa nezmestím. Skôr som reagoval na komentáre, kde bolo písané o predajcoch, ktorý toto liečivo (údajne predražene) predávajú, a boli tu aj komentáre, kde údajne to nejaký zvelolekár predáva za cenu, ktorá bola podozrivo nízka. Predpokladám, že ak niekto toto liečivo nakupuje na ďalší predaj, tak nekupuje po jednej ani dvoch fľaštičkách. A myslím, že vtedy to nie je reálne aby to bolo oslobodené od spomínaných poplatkoch. Tak je to aspoň na slovensku a od mája tohto roku oveľa oveľa prísnejšie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík