Čím krmit mládě vrabce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2016 20:43
libor.ondracek

XXX.XXX.218.53

Dobrý den

našli sme mládě vrabce a nevíme čím ho krmit, už je opeřené ale ještě nelétá když by sme ho tam nechali sežral by ho pes nebo kočky

11.8.2016 21:30
kubanec

XXX.XXX.103.251

Strana 4 tema mlade vrabce.

agosci

12.8.2016 07:55
agosci

XXX.XXX.195.189

libor.ondracek napsal(a):
Dobrý den

našli sme mládě vrabce a nevíme čím ho krmit, už je opeřené ale ještě nelétá když by sme ho tam nechali sežral by ho pes nebo kočky

Ti sběrači mláďat to je každoroční neštěstí, mám už pocit že zničí víc mláďat než ty kočky. Nechejte ho tam kde bylo, vyskakují vždycky dřív než začnou létat. No a jinak tím, že jste ho vzal jste porušil zákon a dopustil se pytláctví.

12.8.2016 08:08
stewe5

XXX.XXX.7.2

agosci napsal(a):
Ti sběrači mláďat to je každoroční neštěstí, mám už pocit že zničí víc mláďat než ty kočky. Nechejte ho tam kde bylo, vyskakují vždycky dřív než začnou létat. No a jinak tím, že jste ho vzal jste porušil zákon a dopustil se pytláctví.

Zbytečně bych pana nestrasil s pytláctvím, jeden vrabec je nic oproti srnkam, divocakum a zajicum a věřte že se to děje a často...

12.8.2016 08:22
libor.ondracek

XXX.XXX.218.53

Dobrá mládě vrátím tam kde bylo.

Mistrale

22.8.2016 11:51
Mistrale

XXX.XXX.208.247

Já jsem dokrmovala na jaře hodně vrabců, jako základ jsem jim dávala strouhanku se žloutkem a s vodou..ze stříkačky..a k tomu jsem jim pořád hledala nějaký hmyz
Jednu holčinu jsem měla dlouho :) vždycky když sem přišla ze školy úplně bláznila radostí :D.

Mistrale

22.8.2016 11:52
Mistrale

XXX.XXX.208.247

Já jsem dokrmovala na jaře hodně vrabců, jako základ jsem jim dávala strouhanku se žloutkem a s vodou..ze stříkačky..a k tomu jsem jim pořád hledala nějaký hmyz
Jednu holčinu jsem měla dlouho :) vždycky když sem přišla ze školy úplně bláznila radostí :D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík