vanimi

XXX.XXX.142.229
Kiki27

XXX.XXX.232.49
Dobrý den, chtěla bych znát váš názor o jaké pohlaví andulek se jedná. Měli jsme již několik andulek, ale u všech bylo jasné pohlaví. Zbyl nám již poslední kluk (přes 10 let), tak jsme k němu pořídili další dvě andulky. Jsou stejně staré, bohužel nemůžu sdělit jejich přesné stáří, typuji cca 7 měsíců. Myslíme si, že jeden je kluk a druhá holky (ta bělejší). Předem děkuji za odpověď.
Trener

XXX.XXX.242.250
Kiki27
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych znát váš názor o jaké pohlaví andulek se jedná. Měli jsme již několik andulek, ale u všech bylo jasné pohlaví. Zbyl nám již poslední kluk (přes 10 let), tak jsme k němu pořídili další dvě andulky. Jsou stejně staré, bohužel nemůžu sdělit jejich přesné stáří, typuji cca 7 měsíců. Myslíme si, že jeden je kluk a druhá holky (ta bělejší). Předem děkuji za odpověď.
A chcete věštěním z koule, nebo karet?
Kiki27
napsal(a):
A nebylo by dobré je vyfotit?
Doteraz som bol vždy na strane začínajúcich chovateľov a podporoval som ich aby sa pýtali ak nevedia ale tento dotaz ma úplne dorazil. V dobe neobmedzenych informácii to musí byť asi žart... Ale asi je to dobou keď i naša vláda oznamuje že preferovany budú tý čo budú vedieť ovládať PC a nie ruky a hlavu. Odborný komentár k dotazu zadavatela nechám na ďalších diskutujúcich.
vanimi

XXX.XXX.142.229
Prosím poradíte mi někdo s tím mým zpěvákem zda je to samice nebo samec, děkuji.
vanimi

XXX.XXX.142.229
Tak pardon jestli otravuju, ale bylo mě to prodáno jako samec. Jsem začátečník a zatím se v tom moc neorientuji. Tak se omlouvám, každý nějak začínal.