Amazoňan modročelý a Andulka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.10.2016 14:24
Tereza93

XXX.XXX.187.54

Dobrý den,

mám doma roční samičku Amazoňana a chtěla jsem se zeptat, co si myslíte o pořízení Andulky jako parťáka? Samozřejmě do vlastní klece.

Děkuji za Vaše odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.10.2016 14:32

Jako svačinka dobré.

lumpicek

9.10.2016 15:18
lumpicek

XXX.XXX.0.243

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jako svačinka dobré.

Dobrý den, kolik andulek vám sežral amazoňan?

9.10.2016 15:30
klas

XXX.XXX.212.74

Zdravím, záleží na povaze, já jsem je pouštěl společně a většinou si sebe nevšímali. Andulky jsem měl dříve než Am, tak nevím jak to bude v opačné případě.
Každopádně andulka není zas tak velká investice aby se to nedalo vyzkoušel, samozřejmě pod dohledem

9.10.2016 15:32
kareta

XXX.XXX.84.6

To se nemusíte snad ani nikoho ptát.Když budete mít každýho zvlášt v kleci a pouštět je taky samostatně tak proč ne?

9.10.2016 16:12

lumpicek napsal(a):
Dobrý den, kolik andulek vám sežral amazoňan?

Nedávno sem u jednoho chovatele viděl, jak vlezl vrabec do výletů k Amazoňanům modročelým a nemohl vyletět. Chovatel mě řekl, že ho musí vypustit, nebo ho jinak zabijou.

9.10.2016 18:22
kubanec

XXX.XXX.103.251

Mě do voliery lezou sykorky a brhlici a nikdy jsem tam mrtvolu nenašel než se amazoňan pohne tak sykorka to má třikrat obleťeny tak teda nevim...

9.10.2016 18:37
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

kubanec napsal(a):
Mě do voliery lezou sykorky a brhlici a nikdy jsem tam mrtvolu nenašel než se amazoňan pohne tak sykorka to má třikrat obleťeny tak teda nevim...

Máte pravdu, rychlejší vyhraje.
Ale nevím, proč chějí tazatelé nějakého "jak říkají parťáka" k jinému druhu pořizovat. To je jako kdybych chtěl radu, zda za partnera gorilu, šimpanze nebo dokonce vepře. I to by šlo. Záleží na vzájemné toleranci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík