Bílý zobák žako kongo.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.11.2016 16:11
Spajk

XXX.XXX.167.84

Chci se zeptat nás žako po každém probírání peří, spánku má bílý zobák jako by od prachu. Zkoušel jsem ho vykoupat důkladně ve vaně ale i tak se mu tam pořád objevuje není na to nějaký fígl?

30.11.2016 16:43
maximus.chov

XXX.XXX.145.33

Spajk napsal(a):
Chci se zeptat nás žako po každém probírání peří, spánku má bílý zobák jako by od prachu. Zkoušel jsem ho vykoupat důkladně ve vaně ale i tak se mu tam pořád objevuje není na to nějaký fígl?

Vše ok.

30.11.2016 17:41
lupus4

XXX.XXX.245.21

Spajk napsal(a):

vykoupat důkladně ve vaně
pokud nemá citesovej kroužek...tak to bude odolnej pták, toho můžete bez obav čipovat, ten do stresu nepude

jinak, kdyby jste se jen trochu zajímal o to co chováte, tak se "pudru" nedivíte

30.11.2016 18:47
Spajk

XXX.XXX.167.84

lupus4 napsal(a):
vykoupat důkladně ve vaně
pokud nemá citesovej kroužek...tak to bude odolnej pták, toho můžete bez obav čipovat, ten do stresu nepude

jinak, kdyby jste se jen trochu zajímal o to co chováte, tak se "pudru" nedivíte

Kdyby tak o pudru psali v článcích tak bych to možná věděl, ale tím, že žaka mám pomalu 2 týdny tak se radši zeptám než abych něco zanedbal.

1.12.2016 07:16
kareta

XXX.XXX.84.6

Někteří si koupí papouška za 15000kč a dát za knihu 400kč se jim zdá hodně.Kupte si knihu od p. Bártla o žací tam najdete skoro vše.

Přidejte reakci

Přidat smajlík