Půdní voliéra
-mám nevyužitý prostor nad kotelnu + volieru 8*5m
- potřebuji poradit
jak zateplit
nedostaly myši
mám desky + difuzní folie+ střechové latě + plech
omlouvám se za kvalitu fotky.
Zdravím. Na zateplení bych určitě použil minerální vatu, kterou bych vyplnil na výšku trámů(min 16 cm lepší by bylo alespoň 24 pokud to budete chtít vytápět). Na to samozřejmě parozábranu řádně utěsněnou a na záklop CETRIS desky, které by měli odolat působení papoušků i hlodavců. Ta vata by byla lepší v deskách např. ISOVER ORSIK. Vata myším nechutná . Ať se daří.
Zkuste kouknout na tohle : http://www.krytiny-strechy.cz/poradenstvi-clanky/zateplovani-strechy/?nid=20219-zatepleni-sikme-strechy-z-exterieru-provedeni-izolaci.html#.WEErGVN96Uk. Sundat trapez by nebyl asi takový problém.
ne

XXX.XXX.195.189
shorty102
napsal(a):
Určitě nebudu sundavat trapez navic je to v delkach a sapat sam to nebudu dolu ve 4ku jsme to davali nahoru.
Chlape nic ve zlém, ale po Tobě vždycky něco číst je horor. Často to nedává smysl a nevím vlastně na co odpovědět. Zkus psát pomaleji a než odešleš tak si to po sobě přečti. Opravdu to nemyslím ve zlém.
shorty102
napsal(a):
Půdní voliéra
-mám nevyužitý prostor nad kotelnu + volieru 8*5m
- potřebuji poradit
jak zateplit
nedostaly myši
mám desky + difuzní folie+ střechové latě + plech
omlouvám se za kvalitu fotky.
Měl jsem taky takové podkroví, přitloukl jsem na hranoly 25mm lexan 9x strukturu s propustností tepla 1,3K, všechno olištoval a teď tam stačí 400W infrapanel, mám tam žaky a neofemy, jenom nemužu najít foto, když tak přidám.