Prosim o radu pri urceni druhu a pohlavia Nevieme co to je za vtacika Dnes ho priniesol kamarat pretoze ho nemoze mat doma.On ju nahodne chytil pred 6 mesiacmi na dvore.
lupus4
napsal(a):
V šílené kleci...zkuste nastudovat welfare pro kakariky.
Doteraz sme nevedeli čo to je za druh ani ja ani kamarát. mal ho doma nebol vonku. mi mame venkovni volieru z andulkami ktore su zviknute byt vonku aj v zime. Tak som nevedela či ho môžem dat hned von aby som mu nespravila šok. alebo ho tam mam dat? skorej sem myslela že ho trocha privyknem na chlad.
kareta
napsal(a):
Za 6 měsícu jste si nezjjistili co to doma máte ? To je něco.
Kamrat ho mal doma 6 mesiacov ne Ja. ja ho mam od včera večer doma a začala som zistovat čo to je. Ja sem ho 6 mesiacov vobec nevidela tak ako som mala vediet čo to je ked on si to vubec nezistoval.povodne si myslel že je to rozela ale mne sa to nepozdavalo.a dokonca ked ho chitil nebol velmi opreny.Chcela sem pomoc a ne odsudovanie že neviem čo to je a v akej kiletke sa momentalne nachadza ved v nej nebude.nechcela sem ho dat hned do volliery a dodavam že mame 2 voliery druha je prazdna len so nechcela aby zmrzol ked bol stale len vnutry.do rana klesla teplota na -7.tak len tolko.
Clin

XXX.XXX.185.137
kareta
napsal(a):
Za 6 měsícu jste si nezjjistili co to doma máte ? To je něco.
Aký ste tu všetci slušný a ochotný odpovedať, poradiť na otázku bez zbytočných komentárov, verím že nie všetci chovatelia sa takto správajú.