Žako Liberijsky (samec)a Žako kongo(samice)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2016 15:18
Mara92

XXX.XXX.240.250

Dobrý den, poprosil bych o váš názor! Vlastním ročního liberijce a konga mám volání je dát do jedné voliery momentálně jsou v klecich vedle sebe cca týden nehnou se od sebe jsou oba hodně zvědaví a prakticky celý den jsou u sebe.

17.12.2016 05:32
kareta

XXX.XXX.84.6

Dobrý den. Když máte volání tak je klidně do voliéry dejte.Když nebudete chtít v budoucnu odchovávat křížence tak klidně mužou spolu být.Doufám že ale nemyslíte voliérou jednu z těch dvou klecí kde je máte ted ?jestli jo tak to je raději nechejte každýho zvlášt.

17.12.2016 05:57
simacek123

XXX.XXX.142.1

Pritel mel tez volani a objel cikanku, co stoho vzniklo si domyslete uz sam.

17.12.2016 19:53
Mara92

XXX.XXX.240.250

kareta napsal(a):
Dobrý den. Když máte volání tak je klidně do voliéry dejte.Když nebudete chtít v budoucnu odchovávat křížence tak klidně mužou spolu být.Doufám že ale nemyslíte voliérou jednu z těch dvou klecí kde je máte ted ?jestli jo tak to je raději nechejte každýho zvlášt.

Děkuji ! Mám volieru na chodbě šířka a délka160 výška220. Na jaře budu dělat výlet 2metry širokou a dlouhou.O mladé mi vůbec nejde, ale kdyby tak bych se nezlobil.Narodilo se mi dítě, tak sem to za včasu chtěl řešit.

17.12.2016 19:57
Mara92

XXX.XXX.240.250

simacek123 napsal(a):

Další člověk, na kterého budeme makat . Spíš by mě zajímal názor ohledně souladu těchto druhů ptactva.Děkuji.

taliana

17.12.2016 20:37
taliana

XXX.XXX.195.189

Mara92 napsal(a):
Děkuji ! Mám volieru na chodbě šířka a délka160 výška220. Na jaře budu dělat výlet 2metry širokou a dlouhou.O mladé mi vůbec nejde, ale kdyby tak bych se nezlobil.Narodilo se mi dítě, tak sem to za včasu chtěl řešit.

Víte o tom, že jsou to dva odlišné druhy a jejich případný odchov je nežádoucí. Navíc oba jsou CITES 1.

18.12.2016 02:56
kareta

XXX.XXX.84.6

Já jsem Vám taky napsal že je můžete mít spolu když nebudete odchovávat křížence.Vy napíšete že kdyby měly mladé tak by jste se nezlobil.Bez komentáře.Divím se že někteří chovatelé prodají takové papoušky lidem jako jste Vy.

18.12.2016 08:33
kubanec

XXX.XXX.103.251

simacek123 napsal(a):

No a měla ji o pár stupňu teplejši než běloška a nebo jsou to jen mýty a báje starýho berouska

18.12.2016 10:08
Mara92

XXX.XXX.240.250

kareta napsal(a):
Já jsem Vám taky napsal že je můžete mít spolu když nebudete odchovávat křížence.Vy napíšete že kdyby měly mladé tak by jste se nezlobil.Bez komentáře.Divím se že někteří chovatelé prodají takové papoušky lidem jako jste Vy.

Děkují moc za kritiku beru to určitě na vědomi! Byl jsem v kontaktu v chovatelem který odchval stovky Žaku několik Arakang a papoužku Kapských bylo mi řečeno, že je v pohodě mit spolu a že je možné je křížit je možné že by samice mohla mít snužku. Pry se papoušci kříží. Je promě prioritou soulad těchto papoušku !Určitě vás beru nevědomí a ještě jednou ďekuji!

18.12.2016 10:24
kubanec

XXX.XXX.103.251

Mara92 napsal(a):
Děkují moc za kritiku beru to určitě na vědomi! Byl jsem v kontaktu v chovatelem který odchval stovky Žaku několik Arakang a papoužku Kapských bylo mi řečeno, že je v pohodě mit spolu a že je možné je křížit je možné že by samice mohla mít snužku. Pry se papoušci kříží. Je promě prioritou soulad těchto papoušku !Určitě vás beru nevědomí a ještě jednou ďekuji!

No to měl chovatel pravdu ale taky vám měl říct že kdyby náhodou měly mladý tak je musite dokrmit jinak se jich nezbavite páčto jsou do chovu pak bezceni.

18.12.2016 17:12
hzp

XXX.XXX.83.72

kubanec napsal(a):
No to měl chovatel pravdu ale taky vám měl říct že kdyby náhodou měly mladý tak je musite dokrmit jinak se jich nezbavite páčto jsou do chovu pak bezceni.

Láry fáry, když jsem já a několik dalších kritizovali na zdejším fóru chovatele ar, že cíleně kříží různé druhy za účelem líbivých bastardů, tak jsme se tu setkali s dost ostrými útoky. No tak proč nekřížit i žaky, ne? Třeba se pro to taky někdo nadchne a bude se mu to líbit. . Pazoury jim urazit.

lumpicek

18.12.2016 18:17
lumpicek

XXX.XXX.0.243

hzp napsal(a):
Láry fáry, když jsem já a několik dalších kritizovali na zdejším fóru chovatele ar, že cíleně kříží různé druhy za účelem líbivých bastardů, tak jsme se tu setkali s dost ostrými útoky. No tak proč nekřížit i žaky, ne? Třeba se pro to taky někdo nadchne a bude se mu to líbit. . Pazoury jim urazit.

Copak chováte vy?Vážený moralisto, že bychom se rádi poučili co chovat a nechovat, aby jsme náhodou nenarušili vámi nařízenou systematiku dění na této planetě.

18.12.2016 19:34
kubanec

XXX.XXX.103.251

No arové se kříží že je trh žádá kde je poptávka tam je i nebídka ale o kříženejch žakách jsem neslyšel ale jisťe jsou.

18.12.2016 19:57
hzp

XXX.XXX.83.72

lumpicek napsal(a):
Copak chováte vy?Vážený moralisto, že bychom se rádi poučili co chovat a nechovat, aby jsme náhodou nenarušili vámi nařízenou systematiku dění na této planetě.

Smysl vašeho příspěvku?

18.12.2016 20:00
Mara92

XXX.XXX.240.250

kubanec napsal(a):

Děkuji. Co chovate vy?

18.12.2016 20:09
kubanec

XXX.XXX.103.251

Amazoňany proč?

Přidejte reakci

Přidat smajlík