Dobrý den, mám pár sestavený z lonských andulek a už zahnízdili. Všechny vajíčka byli plné, ale vždy když se mládě vylíhlo, tak za den bylo mrtvé. Myslíte že je nekrmí tím, že nejsou ještě tolik "zkušené" a na jaře to bude lepší a nebo jsou to špatní rodiče?
Tam kde je mám přes zimu je možná trochu vlhko tak myslíte, že může být i tohle příčina umrtí?
Díky.
pavka.L
napsal(a):
Dobrý den, mám pár sestavený z lonských andulek a už zahnízdili. Všechny vajíčka byli plné, ale vždy když se mládě vylíhlo, tak za den bylo mrtvé. Myslíte že je nekrmí tím, že nejsou ještě tolik "zkušené" a na jaře to bude lepší a nebo jsou to špatní rodiče?
Tam kde je mám přes zimu je možná trochu vlhko tak myslíte, že může být i tohle příčina umrtí?
Díky.
Celkem jste si odpověděl sam, skusil bych ještě jednou pro jistotu.Kdysi jsem poridil asi 50paru, po dosazeni jednoho roku jsem jim dal budky, postupne jsem musel nektere pary zrusit pro jejich agresivitu, pro neschopnost, a nakonec pro spatny vyvin mladat.Zustala stoho necela polovicka. Jinak vlhkost mam ted vlivem počasí kolen 70-80%.teplota 10stupnu.