Klec ve tvaru trojuhelniku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.12.2016 14:02
Kubaexo

XXX.XXX.128.56

Ahoj. Chci pro zaka sedeho udelat klec ve tvaru trojuhelniku postavenou do rohu mistnosti. Mohli by jste mi, zkuseni chovatele poradit, jak mam udelat ty 2 strany co budou primo na zdi. Jestli nebude klovat do zdi, jestli klec umistil treba 10cm od zdi nebo na zed pridelat nejaky kryci material, napr lino(ale zase nechci aby si ubluzil pri pozreni).
Diky za rady..

29.12.2016 18:42
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Kubaexo napsal(a):
Ahoj. Chci pro zaka sedeho udelat klec ve tvaru trojuhelniku postavenou do rohu mistnosti. Mohli by jste mi, zkuseni chovatele poradit, jak mam udelat ty 2 strany co budou primo na zdi. Jestli nebude klovat do zdi, jestli klec umistil treba 10cm od zdi nebo na zed pridelat nejaky kryci material, napr lino(ale zase nechci aby si ubluzil pri pozreni).
Diky za rady..

Pane, nikdo Vám neodpověděl. Podle profilu a diskuze máte zkušenost se psy, které i já 36 let chovám a odchovával. Žaků mám jen pár, ikdyž ostatních ptáků víc jak sto.
Klidně udělejte klec do rohu. Lino na zeď pro snadné čistění.10 cm je zbytečně moc, stačí 2cm, aby se tam nezachytil zobákem. Velikost, aby mohl mávat křídly, rosit, pokud si občas vyletí, není s chovem problém. Mnoho prachu z peří, nepořádek metr od klece, to snad víte. Někteří žaci jsou ukáznění, jiní bordeláři, asi jako u lidí.

29.12.2016 21:55
olda1

XXX.XXX.151.123

Kubaexo napsal(a):
Diky za rady..

Dobrý den.
Proč rovnou neuděláte ty dvě stěny třeba z lamina ? Pokud tam dáte drátěnku, tak se Vám tam bude držet bordel ( prachové peří ).

30.12.2016 19:02
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

olda1 napsal(a):
Dobrý den.
Proč rovnou neuděláte ty dvě stěny třeba z lamina ? Pokud tam dáte drátěnku, tak se Vám tam bude držet bordel ( prachové peří ).

Máte pravdu, když bude klec dělat a ne kupovat, dvě stěny pevné. Já v odpovědi počítal s koupenou rohovou a ne dělanou.

5.1.2017 13:03
Kubaexo

XXX.XXX.128.56

To me vubec nenapadlo, udelat ty dve strany rovnou plne. Diky za typ :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík