Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2016 16:49
libor.ondracek

XXX.XXX.218.53

Dobry den dnes mi moje saička amazonka seděla na ra meni a pokadila mě trus měl ale zelenou barvu je to noralni rosim rychlou odpověd.

31.12.2016 17:01
kubanec

XXX.XXX.103.251

Podle starého čínskeho přísloví býti na nový rok pokálen papouškem velké štestí míti a to po celý rok jste šťastný mladý muž blahopřeji

31.12.2016 17:23
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

libor.ondracek napsal(a):
Dobry den dnes mi moje saička amazonka seděla na ra meni a pokadila mě trus měl ale zelenou barvu je to noralni rosim rychlou odpověd.

Zelený trus s bílou močovou složkou je normální, nesmí to být jak voda nebo řídká kaše. To je průjem, ale to snad víte.

2.1.2017 14:59
andulka9

XXX.XXX.150.113

Mohu se zeptat nekde jsem cetl že zeleny trus je znamkou že je papousek hladovy je to pravda ?Toto není odpoved jen otazka k veci !

2.1.2017 15:21
kareta

XXX.XXX.84.6

Když moji papoušci pozřou mrkev tak mají trus i oranžový. Když si dají více zelenýho tak ho mají zelený.Dokud to není prujem tak je vše v pořádku jak píše Moudivláček.A z hladu ho určitě zelený nemají to se nebojte.

Zvire

3.1.2017 18:25
Zvire

XXX.XXX.224.28

Náš Žako kdzž se hodně napije tak má potom vodové výkaly.
Je to normální?

3.1.2017 19:18
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

kareta napsal(a):
Když moji papoušci pozřou mrkev tak mají trus i oranžový. Když si dají více zelenýho tak ho mají zelený.Dokud to není prujem tak je vše v pořádku jak píše Moudivláček.A z hladu ho určitě zelený nemají to se nebojte.

Máte pravdu. Dejte si červenou řepu nebo červené víno. Výsledek červený nebo zelený.
Znovu opakuji. Průjem je kašovitý řídký trus. Vodová čirá složka může být poruchou ledvin, ale, mám zkušenost, že pták žije roky a nic.
Toto je je velice odborná otázka a fundovaní zde nejsou.

Reichenowi

3.1.2017 19:40
Reichenowi

XXX.XXX.57.80

libor.ondracek napsal(a):

Dobrý večer! Áno, zelený trus nie je neobvyklý, nemusíte mať obavy.

Reichenowi

3.1.2017 19:41
Reichenowi

XXX.XXX.57.80

kubanec napsal(a):
Podle starého čínskeho přísloví býti na nový rok pokálen papouškem velké štestí míti a to po celý rok jste šťastný mladý muž blahopřeji

Reichenowi

3.1.2017 19:44
Reichenowi

XXX.XXX.57.80

andulka9 napsal(a):
Mohu se zeptat nekde jsem cetl že zeleny trus je znamkou že je papousek hladovy je to pravda ?Toto není odpoved jen otazka k veci !

Bolo by dobré uviesť, kde ste to čítali. Každopádne u papagájov veľa rokov pozorujem občas zelený trus, ale nikdy podľa mňa neboli hladní.

Reichenowi

3.1.2017 19:50
Reichenowi

XXX.XXX.57.80

Zvire napsal(a):
Náš Žako kdzž se hodně napije tak má potom vodové výkaly.
Je to normální?

Neviem si síce presne predstaviť, aké množstvo vody váš žako vypije oproti normálu, ale zo slov chovateľa ár, ktorý navštívil Kostariku a tam videl záchranné centrum pre ary ambigua, tak boli kŕmené takmer výlučne ovocím a mali trus riedky ako lori.

Zvire

4.1.2017 15:41
Zvire

XXX.XXX.104.72

Reichenowi napsal(a):
Neviem si síce presne predstaviť, aké množstvo vody váš žako vypije oproti normálu, ale zo slov chovateľa ár, ktorý navštívil Kostariku a tam videl záchranné centrum pre ary ambigua, tak boli kŕmené takmer výlučne ovocím a mali trus riedky ako lori.

Například když má hrozny nebo meloun atd.
Když má tekuté ovoce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík