Přerov - v nových prostorách

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2017 09:04
jardda

XXX.XXX.90.147

Dobré ráno
Dnešní ranní teplota byla - 11 stupňů, snad kvůli tomu byla účast velice slabá. Tak pro shrnutí a pár svých dojmů:
- prostory opravdu rekonstruovaný podlaha nová a osvětlení dostatečné
- celkem 4 řady stojanů cca 50 m ( můj odhad)
- kapacita dle mého názoru trochu menší
- nižší strop způsobuje horším hlučnost a při zaplněné hale to bude pořádný hukot
- prodejci krmiva pékně na rampě (konečně)
- prodejní stan na jaře a v létě bude dobrý je prostorný
- parkování nemůžu posoudit -opravdu slabá návštěvnost

Uvidíme jak to bude do budoucna, ale dle mého názoru Přerov opouští pozici největší a nejlepší burzy. JP

PS omlouvám se za špatnou kvalitu fotek.

8.1.2017 09:19
mhm2

XXX.XXX.20.221

Prostor není ani poloviční na podzim se to tam nemá šanci vlést, Přerov už nebude největší ale tak střední, lidí dnes hodně málo skoro jak na malé burze.

8.1.2017 09:30
kubanec

XXX.XXX.103.251

No tak když je den předtim -20 tak kdo by tam jezdil jen blázen.

prco

8.1.2017 09:36
prco

XXX.XXX.160.180

mhm2 napsal(a):
Prostor není ani poloviční na podzim se to tam nemá šanci vlést, Přerov už nebude největší ale tak střední, lidí dnes hodně málo skoro jak na malé burze.

Z Prerovskéj burzy a ich organizátorov som moc sklamaný, moje pravidelné návštevy tam pravdepodobne končia, mám obavy aby to počase neskončilo ako v UH.Hradišti, ćo my je veľmi lúto a jeto veĺká škoda.

8.1.2017 09:39
abogado

XXX.XXX.224.14

prco napsal(a):
Z Prerovskéj burzy a ich organizátorov som moc sklamaný, moje pravidelné návštevy tam pravdepodobne končia, mám obavy aby to počase neskončilo ako v UH.Hradišti, ćo my je veľmi lúto a jeto veĺká škoda.

Ked som to ja napisal tak som bol povazovany za blazna zo Slovenska.

8.1.2017 09:51
kubanec

XXX.XXX.103.251

Podle fotek větši okresní burza.

Jumbo11

8.1.2017 10:48
Jumbo11

XXX.XXX.45.52

Přerov je tam, kde je už dlouho jen si to mnozí odmítali přiznat. Nejezdím tam už dva roky. Lepší to podle mého názoru nebude, protože důvody úpadku jsou na více stranách.

ne

8.1.2017 11:28
ne

XXX.XXX.195.189

V tuhle roční dobu a vzhledem k počasí normální návštěvnost, Přerov zůstává i nadále největší burza. Po rekonstrukci hlavní haly se vše vrátí do zajetých kolejí.
Rozhodně to nekončí, jen je potřeba přečkat to období rekonstrukce a můžeme být vděčni, že nás chovatele tam i v průběhu rekonstrukce nechají. No a komu se nelíbí ať nám p...rdel políbí a může jet jinam.

prco

8.1.2017 11:42
prco

XXX.XXX.160.180

ne napsal(a):
V tuhle roční dobu a vzhledem k počasí normální návštěvnost, Přerov zůstává i nadále největší burza. Po rekonstrukci hlavní haly se vše vrátí do zajetých kolejí.
Rozhodně to nekončí, jen je potřeba přečkat to období rekonstrukce a můžeme být vděčni, že nás chovatele tam i v průběhu rekonstrukce nechají. No a komu se nelíbí ať nám p...rdel políbí a může jet jinam.

Zaverečná veta vás odhalila a prezradila, aký človek taká reč, a dúfam že napatríte medzi usporiadateľov, a ešte jedno važte si každého jedného návštevníka čo príde do Prerova ale aj inde na burzu.

8.1.2017 11:44
patagonec

XXX.XXX.82.24

Dobry den.Dnes jsem nejel jen z hlediska zimi ohledne mich svěřenců. Pokud jsi spomenete kteří jezdite na burzu do Hodonina, Ktera byla kdysi na byvalich kasarnach.Bylo stale psane ze uz jse neuchytne a ted je pravy opak.I kdyz prostory jsou jake jsou tak jse uchytla po nejakem case velmi dobre.Navstevnost chovatelu je velka. Nikdo temu nechtel verit.Prerov bude to same.Chvilku to potrva ale nehazte flintu do žita.Je pravda že za ty roky uz mohlo byt parkovani a cesta v lepsim stavu ale kdo chce prodavat nebo kupovat tak přijede tak či tak.Preji hezky den a Chovu zdar.

8.1.2017 11:46
petajz

XXX.XXX.144.34

Jumbo11 napsal(a):
Přerov je tam, kde je už dlouho jen si to mnozí odmítali přiznat. Nejezdím tam už dva roky. Lepší to podle mého názoru nebude, protože důvody úpadku jsou na více stranách.

Dva roky tam nejezdíte, ale víte všechno nejlíp.

8.1.2017 12:14
maximus.chov

XXX.XXX.145.33

petajz napsal(a):
Dva roky tam nejezdíte, ale víte všechno nejlíp.

ne

8.1.2017 12:18
ne

XXX.XXX.195.189

prco napsal(a):
Zaverečná veta vás odhalila a prezradila, aký človek taká reč, a dúfam že napatríte medzi usporiadateľov, a ešte jedno važte si každého jedného návštevníka čo príde do Prerova ale aj inde na burzu.

To je české lidové pořekadlo, ale člověk vašeho typu nepochopí

Clin

8.1.2017 14:08
Clin

XXX.XXX.160.180

ne napsal(a):
To je české lidové pořekadlo, ale člověk vašeho typu nepochopí

8.1.2017 20:17
dedokarol

XXX.XXX.153.179

Dobrý večer, som rád, že sa uverejnili fotografie a postrehy z dnešného Přerova.Tá malá návštevnosť je spôsobená viacerímí fektormi-veľká zima, nové priestory, vtáčia chrípka.Veľká neistotota chovateľov.Nebol som ani ja, hoci chodím pravideľné dlhé roky.A ešte jedna vec ma mrzí-nevraživosť chovateľov a tiež poznámky na Slovákov.V Nitre ste vítaní, aspoň je väčší výber.

8.1.2017 20:47
platicerus

XXX.XXX.238.250

dedokarol napsal(a):
Dobrý večer, som rád, že sa uverejnili fotografie a postrehy z dnešného Přerova.Tá malá návštevnosť je spôsobená viacerímí fektormi-veľká zima, nové priestory, vtáčia chrípka.Veľká neistotota chovateľov.Nebol som ani ja, hoci chodím pravideľné dlhé roky.A ešte jedna vec ma mrzí-nevraživosť chovateľov a tiež poznámky na Slovákov.V Nitre ste vítaní, aspoň je väčší výber.

pepaaa

8.1.2017 23:45
pepaaa

XXX.XXX.120.50

Zdravím všechny komu jde o chovatelství a možnost důstojných setkání chovatelů. Přerovu jsem vždy fandil, tak jako kdysi i Uh. Hradišti. Souhlasím s kolegou který napsal, že by pořadateli mělo jít o každého návštěvníka a tí myslím i o prodejce. Dnes jsem zjistil, že se hlavní organizátor k novým zájemcům a příchozím chová nevybíravě arogantně a dělá drahoty s jejich účastí a to přesně tak jak jsem to zažil na vlastní zkušenosti při zájmu o prodejní místo před čtyřmi lety. Tehdy mě stejný vedoucí poslal v době jeho neohrožené slávy do pr... a jednal se mnou jako s prašivým psem. Osobně si myslím, že stále platí heslo z nejslavnější hnihy lidstva, že pýcha předchází pád. Do dnečního dne jsem přesto pořadateli fandil, protože jsem srdcem i duší chovatel a jde mi i o ostatní chovatele, návštěvníky, prodejce, výkupce a chovatelství jako celku. Bohužel jsem dnes zažil zklamání v podobě přístupu hlavního pořadatele, kterému jde samozřejmě o jeho obrovskýýýý biznis a neuvědomuje si, že ten začíná vstřícným, slušným chováním a přístupem k úplně každému a hlavně že " RYBA SMRDÍ OD HLAVY". Naštěstí není daleko do Kroměříže, kde panuje jiná morálka, úroveň a hlavně pozitivní přístup a POZITIVNÍ ENERGIE, což je příslib perspektivy. Já mám jasno, ostatně o všem rozhodou ti všichni kdo skutečně dělají burzu burzou. No a dnešní účast byla jako Hradiště před smrtí. Omlouvá jenom počasí a panika s chřipkou. Omlouvám se všem kdo mají jiný názor, zde jsem napsal ten můj. Pepaaa.

9.1.2017 11:59
danek77

XXX.XXX.40.126

dedokarol napsal(a):

V Nitře je pěkně jen mi vadí že se to objednává místo na rok dopředu a když potřebuji teď hned tak to nejde.

9.1.2017 12:59
sharon

XXX.XXX.199.248

danek77 napsal(a):
V Nitře je pěkně jen mi vadí že se to objednává místo na rok dopředu a když potřebuji teď hned tak to nejde.

Ja nemám zaplatené miesto v Nitre a chodím tam len na jar a na jeseň, a vždy som našiel miesto ( tak je to i v Přerove) - vždy sa nájde správny chovateľ, čo Vám pustí nejaké miesto, ak nepríde chovateľ čo je napísaný na lístočku pri stole, tak tam by malo byť volné miesto, samo že sa nájde chovateľ čo príde po 7,00 hodine, a je vulgárny, že on má toto miesto zaplatené, ale to stáva málokedy, ono chyby v organizácii sú stále, dúfam, že sa to postupom času upravý a budete mať dobrý pocit z návštevy burzy v Nitre.

9.1.2017 14:23
abogado

XXX.XXX.226.50

sharon napsal(a):
Ja nemám zaplatené miesto v Nitre a chodím tam len na jar a na jeseň, a vždy som našiel miesto ( tak je to i v Přerove) - vždy sa nájde správny chovateľ, čo Vám pustí nejaké miesto, ak nepríde chovateľ čo je napísaný na lístočku pri stole, tak tam by malo byť volné miesto, samo že sa nájde chovateľ čo príde po 7,00 hodine, a je vulgárny, že on má toto miesto zaplatené, ale to stáva málokedy, ono chyby v organizácii sú stále, dúfam, že sa to postupom času upravý a budete mať dobrý pocit z návštevy burzy v Nitre.

Treba si uvedomit ze rezervacia stola plati do 5,30. Ak ho do vtedy chovatel neobsadi tak mu rezervacia prepada...je to jasne napisane v podmienkach.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2017 14:50

pepaaa napsal(a):
Zdravím všechny komu jde o chovatelství a možnost důstojných setkání chovatelů. Přerovu jsem vždy fandil, tak jako kdysi i Uh. Hradišti. Souhlasím s kolegou který napsal, že by pořadateli mělo jít o každého návštěvníka a tí myslím i o prodejce. Dnes jsem zjistil, že se hlavní organizátor k novým zájemcům a příchozím chová nevybíravě arogantně a dělá drahoty s jejich účastí a to přesně tak jak jsem to zažil na vlastní zkušenosti při zájmu o prodejní místo před čtyřmi lety. Tehdy mě stejný vedoucí poslal v době jeho neohrožené slávy do pr... a jednal se mnou jako s prašivým psem. Osobně si myslím, že stále platí heslo z nejslavnější hnihy lidstva, že pýcha předchází pád. Do dnečního dne jsem přesto pořadateli fandil, protože jsem srdcem i duší chovatel a jde mi i o ostatní chovatele, návštěvníky, prodejce, výkupce a chovatelství jako celku. Bohužel jsem dnes zažil zklamání v podobě přístupu hlavního pořadatele, kterému jde samozřejmě o jeho obrovskýýýý biznis a neuvědomuje si, že ten začíná vstřícným, slušným chováním a přístupem k úplně každému a hlavně že " RYBA SMRDÍ OD HLAVY". Naštěstí není daleko do Kroměříže, kde panuje jiná morálka, úroveň a hlavně pozitivní přístup a POZITIVNÍ ENERGIE, což je příslib perspektivy. Já mám jasno, ostatně o všem rozhodou ti všichni kdo skutečně dělají burzu burzou. No a dnešní účast byla jako Hradiště před smrtí. Omlouvá jenom počasí a panika s chřipkou. Omlouvám se všem kdo mají jiný názor, zde jsem napsal ten můj. Pepaaa.

Tak ta malá návštěvnost je určitě pochopitelná, počasí, mladé dávno prodané, co se týká prostorů jsou tam kde to vše začalo.Jsem kritik Přerova už tam nejezdím, je v mé blízkosti daleko modernější burza a věřím že i lepší.A proč jsem kritik Přerova?Poředatel za X let neuděl vůbec nic jen hamounil peníze a čekal až někdo za něj tu kulturnost a parkovné udělá.V tomto případě jsou i koláče bez práce.

9.1.2017 15:04
smidla

XXX.XXX.199.215

Zdravim,

ja bych to proste nehodnotil. Vzdyt on cas sam ukaze. ja tam nedojel kvuli autu. V kojetine jsme to museli otocit a byli jsme radi ze jsme doskakali domu. A to tankuju sedum let u stejne pumpy. Holt se neco nepodarilo. ptaky jsem nevezl, poteboval jsem jen krouzky a dokrmovaci kasu, nejake granule a trochu zrni. Ale to se da zaridit i jinak. kamard mi pujcil dva krouzky, jeste potrebuji jeden, ctvrte mlade uz nejde nakrouzkovat.
Radeji jezdim do Kromerize, protoze to mam bliz a nemusim vstavat tak moc brzo. Ale kdyz potrebuju, tak jedu i do Prerova.

S pozdravem smidla.eu

P.S.: Kdyby mel nekdo jeden krouzek 7,5 navic, nebo ho mohl postradat, vyskov a blizke okoli, budu vdecny. Rok 16/17 +420 777 625620 staci prozvonit zavolam zpet.

ikor

9.1.2017 15:28
ikor

XXX.XXX.122.213

abogado napsal(a):
Treba si uvedomit ze rezervacia stola plati do 5,30. Ak ho do vtedy chovatel neobsadi tak mu rezervacia prepada...je to jasne napisane v podmienkach.

Ja mám zaplaťeno od kedi Nita funguje a do 7,00 hod je rezerva ale som uč bol ajtak že ja som neobsadil a ešťe o.8,00 nik tam nebol ináč ja som už tam o5,00.

9.1.2017 15:30
kareta

XXX.XXX.84.6

Smidlo eu Ty jsi zase v pralese.

ikor

9.1.2017 15:58
ikor

XXX.XXX.122.213

ikor napsal(a):
Ja mám zaplaťeno od kedi Nita funguje a do 7,00 hod je rezerva ale som uč bol ajtak že ja som neobsadil a ešťe o.8,00 nik tam nebol ináč ja som už tam o5,00.

Ešťe dodám vela krát do 5,30 h ani nedostaneťe do hali ni na stol.

9.1.2017 16:46
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

Moje vize budoucnosti Přerovské burzy:
Jaro rozhodne, přetlak na trhu burz je neúprosný a nároky na kulturu neúměrně stoupají. Pokud majitelé areálu (zlatokopové bakalovského typu) stihnou rekonstrukci všech pavilonů do jara, budou zachráněni. Pokud ne, budou chovateli prohlášeni za obyčejné zloděje (tak jako prezident výstižně označil Bakalu) a obrátí se k burze zády a přestane o ní být zájem. Pořadatelé burzy stejně jako odboroví předáci na OKD urychleně vyjdou s prohlášením, že oni za nic nemohou. Předlistopadoví komunisti z hospodářské komory vystoupí s obavou, že prodejci krmiv, chovatelských a zahradních doplňků a prodejci občerstvení utrpí s úpadkem Přerova existenční újmu na podnikání. Socan se postará o státem řízený útlum burzy v Přerově a zajistí vyplácení osmi tisícového příspěvku na každého ptáka, který byl na poslední burze vystavován. Babiš bude ostře protestovat proti vyplácení tohoto příspěvku na ptáka mezi nohama. Ostatní burzovní areály vystoupí s nabídkou převzetí prodeje ptactva místo Přerova a poukáží na současný nedostatek prodejců na trhu. Přerovští pořadatelé se ohradí s poukazem na specifičnost místního pakulturního prodeje a s nemožností prodejců se přizbůsobit kulturnímu prodeji na ostatních burzách. Pražská kavárna přijde s nabídkou umístění zbědovaných afrických utečenců do místního opuštěného areálu. Tato myšlenka bude okamžitě s nadšením přijata neziskovými organizacemi s vidinou nákupu nových služebních superbů. Umístění utečenci prohlásí areál za kravín a naštěstí odejdou do Německa.

9.1.2017 17:45
abc11

XXX.XXX.217.86

otec_vojtika napsal(a):
Moje vize budoucnosti Přerovské burzy:
Jaro rozhodne, přetlak na trhu burz je neúprosný a nároky na kulturu neúměrně stoupají. Pokud majitelé areálu (zlatokopové bakalovského typu) stihnou rekonstrukci všech pavilonů do jara, budou zachráněni. Pokud ne, budou chovateli prohlášeni za obyčejné zloděje (tak jako prezident výstižně označil Bakalu) a obrátí se k burze zády a přestane o ní být zájem. Pořadatelé burzy stejně jako odboroví předáci na OKD urychleně vyjdou s prohlášením, že oni za nic nemohou. Předlistopadoví komunisti z hospodářské komory vystoupí s obavou, že prodejci krmiv, chovatelských a zahradních doplňků a prodejci občerstvení utrpí s úpadkem Přerova existenční újmu na podnikání. Socan se postará o státem řízený útlum burzy v Přerově a zajistí vyplácení osmi tisícového příspěvku na každého ptáka, který byl na poslední burze vystavován. Babiš bude ostře protestovat proti vyplácení tohoto příspěvku na ptáka mezi nohama. Ostatní burzovní areály vystoupí s nabídkou převzetí prodeje ptactva místo Přerova a poukáží na současný nedostatek prodejců na trhu. Přerovští pořadatelé se ohradí s poukazem na specifičnost místního pakulturního prodeje a s nemožností prodejců se přizbůsobit kulturnímu prodeji na ostatních burzách. Pražská kavárna přijde s nabídkou umístění zbědovaných afrických utečenců do místního opuštěného areálu. Tato myšlenka bude okamžitě s nadšením přijata neziskovými organizacemi s vidinou nákupu nových služebních superbů. Umístění utečenci prohlásí areál za kravín a naštěstí odejdou do Německa.

No, a tom jsi vystřízlivěl.

Sttewe

9.1.2017 19:29
Sttewe

XXX.XXX.129.253

Interpelace jsou na jinem serveru pane poslance.

9.1.2017 20:30
lorina1

XXX.XXX.198.13

V 21tem století jsme zase v kravine a někteří to oslavují stejne jako vstavani ve ctyri rano aby dostali o petikačku vic za chudáka andulku smajlík snad se z toho Přerov dostane a bude lip.

10.1.2017 06:59
hzp

XXX.XXX.83.72

Tak to vypadá, že veterináři dají pořadatelům z Přerova dostatek času velkou halu opravit. No a nemusí mít nikdo starost o tom, že náhradní prostory jsou malé. Páč v nich se v nejbližší době nic pořádat nebude.

10.1.2017 13:09
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Pokud si vzpomínám tak před několika lety bývala burza právě v této hale a všichni bylo spokojeni a to nebyla zdaleka tak upravená jako vidím na fotkách dnes. Pak se chovatelé namlsali na větší halu a zase jim tam začalo být zima, nevhodné prostory a blablabla. Já si myslím, že kdyby se konaly burzy ve Vladislavském sále, tak by se opět našel nějaká šťoural, co by hledal chyby.

10.1.2017 16:34
anuš

XXX.XXX.31.2

corvuscorax napsal(a):
Pokud si vzpomínám tak před několika lety bývala burza právě v této hale a všichni bylo spokojeni a to nebyla zdaleka tak upravená jako vidím na fotkách dnes. Pak se chovatelé namlsali na větší halu a zase jim tam začalo být zima, nevhodné prostory a blablabla. Já si myslím, že kdyby se konaly burzy ve Vladislavském sále, tak by se opět našel nějaká šťoural, co by hledal chyby.

Před několika lety asi byla jiná náštĕvnost.

10.1.2017 16:37
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Že by přibylo chovatelů? Spíše jen rýpalů.

11.1.2017 12:59
raf578

XXX.XXX.232.225

corvuscorax napsal(a):
Že by přibylo chovatelů? Spíše jen rýpalů.

Začatky v teto hale špatne, nebylo vidět do přenosek, pokud jste chtěl něco koupit tak jsme svitili baterkama do přenosek, vtu dobu prostory stačily, pak začli dojiždět lidí i z větší dalky a už to přestavalo stačít.

11.1.2017 15:51
petajz

XXX.XXX.144.34

raf578 napsal(a):
Začatky v teto hale špatne, nebylo vidět do přenosek, pokud jste chtěl něco koupit tak jsme svitili baterkama do přenosek, vtu dobu prostory stačily, pak začli dojiždět lidí i z větší dalky a už to přestavalo stačít.

A jak jsme byli rádi že tu burzu máme, jenže na to už spousta lidí zapomněla.

11.1.2017 16:42
simacek123

XXX.XXX.142.1

Co lidstvo existuje, tak nikdy se neda zavděčit vsem.A rypalove byli-jsou -a budou.

eva.bar

12.1.2017 11:24
eva.bar

XXX.XXX.98.168

Jen k jednání hlavního pořadatele, opravdu nemá slušné chování a už by bylo na čase aby na něj dojel. Měl by si už konečně uvědomit, že každý člověk ať už prodejce, nebo návštěvník mu dělá burzu a je tím pádem jeho obchodní partner. Díky že dnes již jsou jiné burzy, kde si lidí váží a chovají se k nim slušně. Což o Přerovském organizátorovi nelze říci.

lusy

12.1.2017 16:51
lusy

XXX.XXX.160.180

eva.bar napsal(a):
Jen k jednání hlavního pořadatele, opravdu nemá slušné chování a už by bylo na čase aby na něj dojel. Měl by si už konečně uvědomit, že každý člověk ať už prodejce, nebo návštěvník mu dělá burzu a je tím pádem jeho obchodní partner. Díky že dnes již jsou jiné burzy, kde si lidí váží a chovají se k nim slušně. Což o Přerovském organizátorovi nelze říci.

Máte naprostou prvdu, taky jsem zažila co to je za hulváta.

12.1.2017 17:07

lusy napsal(a):
Máte naprostou prvdu, taky jsem zažila co to je za hulváta.

No však si za ty roky pěkně nahrabal, ho nějací chovatelé nezajímají hlavně prachy, prachy.

12.1.2017 20:32
poja

XXX.XXX.43.182

Vážená paní či pane, k tomuto tématu krátká reakce od pořadatele. Není to prosím tak, že úplně každý návštěvník nebo prodejce "dělá burzu", nebo je obchodní partner. Například na posledním setkání v Přerově přijel na vstup prodejce, který se dopředu nenahlásil, pouze říkal, že je kamarád jiného prodejce /pana Č/
a ten mu řekl, že může přijet /?/. Tak jsem onoho prodejce /prodával oblečení/!/ upozornil na to, že před tím, než se rozhodne do Přerova vyrazit, tak je nejlepší zavolat, jestli je volné místo atd. Ale protože je leden a mrzlo až praštělo, místo kde stávají prodejci s květinami bylo volné, postavil jsem jej v dobré víře na jejich místo. Na spojnici hlavní cesty a odbočky k zadní bráně.Jaké bylo mé překvapení, když jsem onoho prodejce za půl hodiny nalezl na úplně jiném místě, hned vedle svého přítele pana Č. Na místě, kde jsme chtěli umístit někoho úplně jiného z místa za zelenou halou... A protože jsme dospělí lidé, poslal jsem jej domů.
Myslíte, že na jiných akcích by prodejce, který nerespektuje svoje umístění byl vítán?
Není to povídání vlastně naopak? Přijedu, dopředu se nenahlásím, tam, kde mi bylo určeno místo se nepostavím, ale naopak, postavím se k svému známému a když mne pak pořadatel pošle domů, tak se velmi divím a začnu s úvahami na téma neslušný pořadatel atd..
Tož tak se to přihodilo z pohledu z druhé strany... Je jen na vás, jestli jej chcete přijmout...
A na závěr k hrdinovi beze jména, skrývajícího se pod přezdívkou BAK. Kdyby šlo o peníze, tak bychom tam nechali i takového prodejce, který si dělá co chce...
S přátelským pozdravem, jp.

12.1.2017 20:54

poja napsal(a):
Vážená paní či pane, k tomuto tématu krátká reakce od pořadatele. Není to prosím tak, že úplně každý návštěvník nebo prodejce "dělá burzu", nebo je obchodní partner. Například na posledním setkání v Přerově přijel na vstup prodejce, který se dopředu nenahlásil, pouze říkal, že je kamarád jiného prodejce /pana Č/
a ten mu řekl, že může přijet /?/. Tak jsem onoho prodejce /prodával oblečení/!/ upozornil na to, že před tím, než se rozhodne do Přerova vyrazit, tak je nejlepší zavolat, jestli je volné místo atd. Ale protože je leden a mrzlo až praštělo, místo kde stávají prodejci s květinami bylo volné, postavil jsem jej v dobré víře na jejich místo. Na spojnici hlavní cesty a odbočky k zadní bráně.Jaké bylo mé překvapení, když jsem onoho prodejce za půl hodiny nalezl na úplně jiném místě, hned vedle svého přítele pana Č. Na místě, kde jsme chtěli umístit někoho úplně jiného z místa za zelenou halou... A protože jsme dospělí lidé, poslal jsem jej domů.
Myslíte, že na jiných akcích by prodejce, který nerespektuje svoje umístění byl vítán?
Není to povídání vlastně naopak? Přijedu, dopředu se nenahlásím, tam, kde mi bylo určeno místo se nepostavím, ale naopak, postavím se k svému známému a když mne pak pořadatel pošle domů, tak se velmi divím a začnu s úvahami na téma neslušný pořadatel atd..
Tož tak se to přihodilo z pohledu z druhé strany... Je jen na vás, jestli jej chcete přijmout...
A na závěr k hrdinovi beze jména, skrývajícího se pod přezdívkou BAK. Kdyby šlo o peníze, tak bychom tam nechali i takového prodejce, který si dělá co chce...

V každém případě pro vás vyznívá více negativ než pozitiv.Ale jinak hodně štěstí do dalšího podnikání burz v Přerově.Možná se dočkám toho že se bude psát o tom že se tam dá krásně a bez řad zadarmo zaparkovat že budo venkovní prostory pod střechou, a td.Ale né kdeže to se nikdy nestane, to je holá pravda, bohužel.A vy to dobře víte!

12.1.2017 21:16
poja

XXX.XXX.43.182

Ač o něčem úplně jiném je báseň Josefa Hory, přece jen jeden verš se mi vybaví vždy, když něco napíšete.
Pane Bak, muži mají jména, neskrývají se za cokoli. A zlaté tele, před kterým, vypadá to, že se klaníte, zůstane jen zlatým teletem. Bohužel.
Ten kousek básně zní - také jsme nosili průsvitný pro nás šat...
Co tím chtěl asi básník říci...?

S přátelským pozdravem, JP.

keke

12.1.2017 21:25
keke

XXX.XXX.160.180

poja napsal(a):
Ač o něčem úplně jiném je báseň Josefa Hory, přece jen jeden verš se mi vybaví vždy, když něco napíšete.
Pane Bak, muži mají jména, neskrývají se za cokoli. A zlaté tele, před kterým, vypadá to, že se klaníte, zůstane jen zlatým teletem. Bohužel.
Ten kousek básně zní - také jsme nosili průsvitný pro nás šat...
Co tím chtěl asi básník říci...?

S přátelským pozdravem, JP.

Pane a čo ste chcete povedať zo svojim príspevkom, asi to že bak trafil klinec po hlavičke, ale neberte to tak tragicky.

Eva.bar

12.1.2017 22:10
Eva.bar

XXX.XXX.135.253

Vážený pane j.p.
Nevím kdo je Bak? Ale vím z vlastní zkušenosti, že Vy opravdu nemáte slušné chování. Jednate s každým nadřazene a opravdu jak někdo již napsal chováte se jako hulvát.
Eva Švancarova ul Fischerova Olomouc
PS: prosím i o napsání jména Bak.

13.1.2017 06:33
poja

XXX.XXX.43.182

Vážená paní Švancarová, děkuji Vám za názor a hlavně a to je úžasné, za podpis.
Pokud na vás jde kritika či pochvala z anonymního davu, nemá smysl se tím mnoho zabývat. Ve vašem případě je to pro mne jiné. Jsem rád, že jsou mezi námi lidé, kteří to dokážou. Kupodivu jsou to spíše ženy než muži. Myslím, že bych na prstech jedné ruky spočítal, kdo za 16 let fungování Setkání chovatelů v Přerově pod svůj názor napsal své jméno.
Pokud budete mít zájem, rád se s vámi v Přerově setkám, myslím, že mnohaleté zkušenosti z opačné strany mohou rozšířit pohled a obrousit hrany názorů...
S přátelským podravem a úctou, Jan Pohanka.

lusy

13.1.2017 08:57
lusy

XXX.XXX.160.180

Konečne si priznal čo je za hulvátskeho človeka, a nevyhovára sa.

13.1.2017 09:24
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

poja napsal(a):
Vážená paní Švancarová, děkuji Vám za názor a hlavně a to je úžasné, za podpis.
Pokud na vás jde kritika či pochvala z anonymního davu, nemá smysl se tím mnoho zabývat. Ve vašem případě je to pro mne jiné. Jsem rád, že jsou mezi námi lidé, kteří to dokážou. Kupodivu jsou to spíše ženy než muži. Myslím, že bych na prstech jedné ruky spočítal, kdo za 16 let fungování Setkání chovatelů v Přerově pod svůj názor napsal své jméno.
Pokud budete mít zájem, rád se s vámi v Přerově setkám, myslím, že mnohaleté zkušenosti z opačné strany mohou rozšířit pohled a obrousit hrany názorů...
S přátelským podravem a úctou, Jan Pohanka.

Ano to je správná tečka. Hmmm...

13.1.2017 09:43
federer

XXX.XXX.73.74

otec_vojtika napsal(a):
Ano to je správná tečka. Hmmm...

Já nevím o co vám furt tady jde..Když se vám tam nelíbí tak tam prostě nejezděte..Vždyt vesměs všichni prodejci mají své eshopy, do výkupu přece nikdo nedáváte co tady čtu, pro ptáky si jezdíte k chovatelum, a na pokec máte Kozovazy nebo Kálnici..Já jezdím do Přerova opravdu cca jednou ročně někdy ani to ne..a vždy jsem spokojen..a mimochodem jestli někdo kritizuje poslední návštěvu-tak dle mě vté kose tam jeli fakt jenom...

Tovaryš

13.1.2017 13:50
Tovaryš

XXX.XXX.2.202

poja napsal(a):

Tak toto se stává na každé burze. A těchto výlupků je spousta ONI přijeli ONI CHTĚJÍ PRODÁVAT a ty skákej. A jak nám nevyhovíš tak uvidíš. Na naší burze se občas objevují i "černí" prodejci, kteří se někde postaví nebo obsadí stůl kde někdo nedorazil. Samozřejmě tyto prodejce okamžitě vykážeme. Nikdy nemají kvalitní zboží a co je nejhorší kazí pověst burzy a slušných chovatelům. Protože z pohledu kupujícího je to prodejce kterého jsme přijali. U nás hádka s veterinářem, chtěl vykázat člověka který do přenosky na ptáky doslova nacpal kotě. Hnus. Samozřejmě pak to jsou tyto reakce a " mínusové " body a jak ne burza strašná a pořadatelé nepříjemní atd atd.

13.1.2017 18:17
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry den,

kazda strana jen pise ty hranicni pripady. jedni cerne, druzi bile. Ale jak to tak byva, vetsinou je to idealni nkde uprostred.

Myslim ze by nebylo od veci aby navstevnici prestali debatovat o tom kolik si poradatel vydela a poradatel by mel na kazdeho bez historie nahlizet jako na nevinneho.

Poradatel organizuje setkani chovatelu a jeho cilem je produkovat zisk. Co je na tom sakra spatneho nebo divneho? KAZDY jeden ma tu moznost usporadat svou vlastni akci. i v prerove byla jednou burza poprve...

Pan poradatel by si mel byt vedom toho ze organizuje setkani ktere mu produkuje zisk hlavne diky navstevnikum. Budu mluvit sam za sebe: ocenil bych vice informaci o tom co se deje, jake jsou plany do budoucna, informovat jeste predtim nez se to skutecne stane. Vzdyt zde na ifaune to muzete delat zadarmo a predejdete tim ruznym spekulacim. Pokud budete vice dbat na to co je a jak je v prenoskach, ocenim to daleko vice nez to ze vykazete nejakeho prodejce hader.

S pozdravem smidla.eu.

13.1.2017 19:49
kkki

XXX.XXX.54.213

smidla napsal(a):
Dobry den,

kazda strana jen pise ty hranicni pripady. jedni cerne, druzi bile. Ale jak to tak byva, vetsinou je to idealni nkde uprostred.

Myslim ze by nebylo od veci aby navstevnici prestali debatovat o tom kolik si poradatel vydela a poradatel by mel na kazdeho bez historie nahlizet jako na nevinneho.

Poradatel organizuje setkani chovatelu a jeho cilem je produkovat zisk. Co je na tom sakra spatneho nebo divneho? KAZDY jeden ma tu moznost usporadat svou vlastni akci. i v prerove byla jednou burza poprve...

Pan poradatel by si mel byt vedom toho ze organizuje setkani ktere mu produkuje zisk hlavne diky navstevnikum. Budu mluvit sam za sebe: ocenil bych vice informaci o tom co se deje, jake jsou plany do budoucna, informovat jeste predtim nez se to skutecne stane. Vzdyt zde na ifaune to muzete delat zadarmo a predejdete tim ruznym spekulacim. Pokud budete vice dbat na to co je a jak je v prenoskach, ocenim to daleko vice nez to ze vykazete nejakeho prodejce hader.

S pozdravem smidla.eu.

A co Vám říká kultura setkání v Přerově.Myslíte, že je dostatečná dnešní době?K,.

Eva.bar

13.1.2017 21:07
Eva.bar

XXX.XXX.98.168

Dobrý večer
Pane Pohanko omlouvám se, ale nestojim o setkání s vámi, tak jako vy jste nestal o to řešit něco s námi, když jsme byli u vás s přítelem jako prodejci. To že jsem se podepsala, neznamená že jsem na vaši straně! My jako prodejci jsme vždy respektovali vás a na oplátku jsme očekávali slušné chování. Ano to je to co vám chybí, jak již někdo napsal, nerada to používám, ale z vlastní zkušenosti vím že jste opravdu hulvát! Proto se sám nad sebou zamyslete a začněte věřit tomu, že každý návštěvník i prodejce ač vám nevoní vám dělá burzu. Já s přítelem jsme se přesvědčili, že nemáme zapotřebí být ponižování člověkem jako jste vy. Vzdyt jsou mnohem krásnější burzy s pořadateli kteří mají opravdu evropskou, ne li světovou úroveň. Což s prominutim vy nikdy nebudete mít.
Eva Švancarova...byvala prodejně vaší burzy.

98765432

13.1.2017 23:04
98765432

XXX.XXX.179.37

Možem potvrdiť, že s pánom, ktorý organizuje burzu v Přerove, je naozaj velmi náročné sa na niečom rozumne dohodnúť. Chodievame na rôzne burzy, ale Přerovský organizátor je extra prípad.

13.1.2017 23:14
poja

XXX.XXX.43.182

Děkuji paní Švancarová za názor. Nepředpokládal jsem, že "stojíte na mé straně", nic v tom smyslu jsem nepsal. Vaše jméno mi však nic konkrétního neříká, v našich seznamech prodejců nejste. Pokud jste v Přerově něco prodávala, nevíme o tom. Někde něco nesedí...Možná je vaše firma psaná na vašeho přítele, nevím. Je také otázkou, co prodáváte, zda to s chovatelstvím či pěstitelstvím souvisí.
Pro jiné prodejce je velmi těžké se na setkání dostat, protože není žádné další vhodné místo
a oproti prodejcům například se závěsy, ubrusy, či spodním prádlem, musí mít chovatelé a pěstitelé přednost. Anebo myslíte, že ne?
S tím se nadá nic dělat, tato akce je určena především chovatelské obci a to je nutné respektovat.
A stejně tak, jak zde psal výše pan Tovaryš, často dochází k tomu, že mnozí prodejci se nenahlásí na bráně, postaví se kde chtějí a spoléhají na to, že si jich nikdo nevšimne.
S jeho příspěvkem mohu jen souhlasit. Možná tam je zakopaný pes, nevím..
Pokud tedy dle vás došlo mezi námi k vážné kolizi, nevybavuji si ji, bez porušení prodejních podmínek z vaší strany by to však nebylo možné.Téměř vždy se snažím každého prodejce umístit na vhodné místo tak, aby byl dle možností spokojen. Samozřejmě, není možné se zavděčit všem.
Na závěr sděluji, že chci věřit, že si opravdu dopisuji s jistou paní Švancarovou, kterou sice neznám, ale jsem ji vděčen za její názor, i když v něm nic kladného není. Je to však mnohem férovější, než kdybych tady odpovídal někomu jinému, kdo hraje jinou ligu pod výše uvedeným jménem.
S přátelským pozdravem, Jan Pohanka.

keke

14.1.2017 09:37
keke

XXX.XXX.160.180

poja napsal(a):
Děkuji paní Švancarová za názor. Nepředpokládal jsem, že "stojíte na mé straně", nic v tom smyslu jsem nepsal. Vaše jméno mi však nic konkrétního neříká, v našich seznamech prodejců nejste. Pokud jste v Přerově něco prodávala, nevíme o tom. Někde něco nesedí...Možná je vaše firma psaná na vašeho přítele, nevím. Je také otázkou, co prodáváte, zda to s chovatelstvím či pěstitelstvím souvisí.
Pro jiné prodejce je velmi těžké se na setkání dostat, protože není žádné další vhodné místo
a oproti prodejcům například se závěsy, ubrusy, či spodním prádlem, musí mít chovatelé a pěstitelé přednost. Anebo myslíte, že ne?
S tím se nadá nic dělat, tato akce je určena především chovatelské obci a to je nutné respektovat.
A stejně tak, jak zde psal výše pan Tovaryš, často dochází k tomu, že mnozí prodejci se nenahlásí na bráně, postaví se kde chtějí a spoléhají na to, že si jich nikdo nevšimne.
S jeho příspěvkem mohu jen souhlasit. Možná tam je zakopaný pes, nevím..
Pokud tedy dle vás došlo mezi námi k vážné kolizi, nevybavuji si ji, bez porušení prodejních podmínek z vaší strany by to však nebylo možné.Téměř vždy se snažím každého prodejce umístit na vhodné místo tak, aby byl dle možností spokojen. Samozřejmě, není možné se zavděčit všem.
Na závěr sděluji, že chci věřit, že si opravdu dopisuji s jistou paní Švancarovou, kterou sice neznám, ale jsem ji vděčen za její názor, i když v něm nic kladného není. Je to však mnohem férovější, než kdybych tady odpovídal někomu jinému, kdo hraje jinou ligu pod výše uvedeným jménem.
S přátelským pozdravem, Jan Pohanka.

S týmto nesmyslným argumentom ste mnohých pobavil ktorý vás poznajú, že vraj chovateľstvo má prednosť pred ostatnými, ha ha ha ha ach to sa my len zdá, nakoľko sa tam predáva vonku čo z chovateĺstvom nikdy nemalo nič spoločné, preto si myslím že vám ide len o tie peniaze a že na chovateľov z vysoka s...e, keby vám išlo o chovateľov dávno by prerovský pavilón ináč vyzeral poprípadne by ste nemal areál v prenájme ale by ste ho dávno odkúpil, a prečítajte si po sebe prvý príspevok na ktorý ste pani písal keď sa vám podpísala, tam ste ju hneď poznal a pozýval na pokec aby sa veci medzi vámi vysvetlili a zakopali nezhody voči néj s obrusovaím hran, teraz píšete že ju vobec nepoznáte, ste zákerný, arogantný a chronický klamár, máte len výhovorky a nepostavíte sa k vzniknutým problémom ako chlap s chovateľským pozdravom J.KUVIK.

JindD

14.1.2017 09:58
JindD

XXX.XXX.113.33

Dobrý den páni pořadatelé, jakož to jen návštěvník musím napsat, že jsem zažil jak jeden z asi pořadatelů vyšší chlap co dojel zeleným malým autem začal nadávat a rýpat bezdůvodně do člověka co tam chystal stánek na prodej. Bylo to trapné a být tím prodejcem, určite bych se nenechal tak zesměšňovat a ponižovat se. Člověk co vylezl z již zmíněného auta se choval arogantně a jeho jednání bylo nepřípustné, ať to byl třeba starosta Přerova! J.Dvorský, Opava.

2hBK

15.1.2017 15:25
2hBK

XXX.XXX.61.195

keke napsal(a):
S týmto nesmyslným argumentom ste mnohých pobavil ktorý vás poznajú, že vraj chovateľstvo má prednosť pred ostatnými, ha ha ha ha ach to sa my len zdá, nakoľko sa tam predáva vonku čo z chovateĺstvom nikdy nemalo nič spoločné, preto si myslím že vám ide len o tie peniaze a že na chovateľov z vysoka s...e, keby vám išlo o chovateľov dávno by prerovský pavilón ináč vyzeral poprípadne by ste nemal areál v prenájme ale by ste ho dávno odkúpil, a prečítajte si po sebe prvý príspevok na ktorý ste pani písal keď sa vám podpísala, tam ste ju hneď poznal a pozýval na pokec aby sa veci medzi vámi vysvetlili a zakopali nezhody voči néj s obrusovaím hran, teraz píšete že ju vobec nepoznáte, ste zákerný, arogantný a chronický klamár, máte len výhovorky a nepostavíte sa k vzniknutým problémom ako chlap s chovateľským pozdravom J.KUVIK.

Pokud si myslíte, že chovatelská akce probíhající jednou do měsíce vygeneruje takový zisk, aby si pořadatelé mohli odkoupit přerovské výstaviště (cena odhadem několik desítek mil. Kč) nebo že budou investovat peníze do majetku, který není jejich, nemá s Vámi cenu vést jakoukoli debatu.

2hBK

15.1.2017 15:55
2hBK

XXX.XXX.61.195

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No však si za ty roky pěkně nahrabal, ho nějací chovatelé nezajímají hlavně prachy, prachy.

Typický závistivec, česká nátura se nezapře.
Zajímalo by mě jak jste k něčemu takovému přišel. Stál jste někdy ráno frontu před bránou? A viděl jste pořadatele v jakých autech přijíždějí? Já ano. Pokud by měli "nahrabáno", jak zde Vy zmiňujete, představoval bych si to podstatně jinak

keke

15.1.2017 16:08
keke

XXX.XXX.160.180

2hBK napsal(a):
Pokud si myslíte, že chovatelská akce probíhající jednou do měsíce vygeneruje takový zisk, aby si pořadatelé mohli odkoupit přerovské výstaviště (cena odhadem několik desítek mil. Kč) nebo že budou investovat peníze do majetku, který není jejich, nemá s Vámi cenu vést jakoukoli debatu.

Ja sa vás spítam ešte takto, ako to budete argumentovať keď PREROV dopadne ako UH.HRADIŠTE.

lojzikzhor

15.1.2017 16:12
lojzikzhor

XXX.XXX.195.189

keke napsal(a):
Ja sa vás spítam ešte takto, ako to budete argumentovať keď PREROV dopadne ako UH.HRADIŠTE.

Proč ty tam vlastně jezdíš?

2hBK

15.1.2017 16:21
2hBK

XXX.XXX.61.195

A Vy ráčíte býti jasnovidec?
Jak to bude v Přerově fungovat dále nechám na pořadatelích. Důvody, proč jezdit právě na jejich burzu stále jsou. To, že se výstaviště začalo rekonstruovat, s tím se musejí poprat a uvidíme jak se jim to bude dařit. Ale pokud jste viděl vizualizaci, které jsem si všiml při vstupu pro pěší, musíte uznat, že po dokončení nebude mít tento výstavní prostor v ČR velkou konkurenci.

keke

15.1.2017 16:21
keke

XXX.XXX.160.180

lojzikzhor napsal(a):
Proč ty tam vlastně jezdíš?

A to si jak nato prišel, źe tam jazdím.

15.1.2017 16:55
petajz

XXX.XXX.144.34

keke napsal(a):

No pokud tam nejezdíš a přitom vedeš takové chytré řeči jako že nejlíp víš co se v Přerově děje, co dělají pořadatelé špatně atd.tak jsi asi opravdu slušně řečeno trouba který kritizuje něco o čem nic neví.A pokud tam jezdíš tak je to asi tím že že ti podmínky na té burze vyhovují.

jomla

15.1.2017 17:21
jomla

XXX.XXX.45.52

petajz napsal(a):
No pokud tam nejezdíš a přitom vedeš takové chytré řeči jako že nejlíp víš co se v Přerově děje, co dělají pořadatelé špatně atd.tak jsi asi opravdu slušně řečeno trouba který kritizuje něco o čem nic neví.A pokud tam jezdíš tak je to asi tím že že ti podmínky na té burze vyhovují.

Vy jste profi demagog. Na to aby si člověk udělal obrázek o burze tam nemusí jezdit pravidelně. Chcete nám tady snad namlouvat, že se v Přerově něco za posledních deset let výrazně změnilo?! Furt se tam brodíte v bahně, většina prodejců stále prodává v zahnojených přepravkách, parkování je furt stejný problém atd. Stačí mimochodem číst diskuse a prohlížet fotky. Nebo se tam snad snad něco mění? Poučte mě. Přesun do jiné haly není faktická změna je to z nouze ctnost. Za druhé, to že tam někdo jezdí nemusí vůbec znamenat, že mu podmínky vyhovují, jen třeba nemá jinou možnost. Já jsem do Přerova jezdil a podmínky tam mi naprosto nevyhovovaly, ale byla to svého času jediná větší a pro mě dostupná burza. Co začaly burzy v Kroměříži už mě v Předově nikdo neuvidí, kvalitativně je to naprosto nesrovnatelné a nemusím mít obavu vzít s sebou celou rodinu a udělat si příjemný výlet. Vám to vyhovuje tak si tam jezděte.

15.1.2017 18:59
doktorito

XXX.XXX.90.230

Zaujalo mně množství kritiků přerovské burzy, kteří jsou velmi dobře informováni o vynosnosti burzy a mají spoustu nápadů jak ji zlepšit a nedá mi to nezareagovat.

Celý vtip je v tom, že brečíte na špatném hrobě - se svými reakcemi a nápady na zlepšení parkování a blato u stánků se musíte obracet na majitele Přerovského výstaviště - ne na nájemce, co si areál pronajmou 2 x do měsíce - toť logika věci.

Pokud si někdo myslí, že je to tak špatné, tak ať nejezdí - má na to plné právo, vždyť přece všude je to lepší.

Ubude popojíždějících kolon od 3 hodiny ranní, zlepší se možnosti parkování a přestaneme se na burze tlačit, kultura se najednou zvedne...

Myslím si, že přerovská burza je plná díky své poloze a proto, že má stále co nabídnout.

Musím upozornit, že nejsem pořadatel ani s pořadately nijak spřízněný, jsem obyvatel přilehlého sídliště a jsem rád, že máme dostupnou burzu.

2hBK

15.1.2017 19:14
2hBK

XXX.XXX.61.195

doktorito napsal(a):
Zaujalo mně množství kritiků přerovské burzy, kteří jsou velmi dobře informováni o vynosnosti burzy a mají spoustu nápadů jak ji zlepšit a nedá mi to nezareagovat.

Celý vtip je v tom, že brečíte na špatném hrobě - se svými reakcemi a nápady na zlepšení parkování a blato u stánků se musíte obracet na majitele Přerovského výstaviště - ne na nájemce, co si areál pronajmou 2 x do měsíce - toť logika věci.

Pokud si někdo myslí, že je to tak špatné, tak ať nejezdí - má na to plné právo, vždyť přece všude je to lepší.

Ubude popojíždějících kolon od 3 hodiny ranní, zlepší se možnosti parkování a přestaneme se na burze tlačit, kultura se najednou zvedne...

Myslím si, že přerovská burza je plná díky své poloze a proto, že má stále co nabídnout.

Musím upozornit, že nejsem pořadatel ani s pořadately nijak spřízněný, jsem obyvatel přilehlého sídliště a jsem rád, že máme dostupnou burzu.

Konečně někdo s racionálním pohledem na věc

15.1.2017 19:32
raf578

XXX.XXX.232.225

doktorito napsal(a):

Myslíte že hodinove popojíždění ve frontě je problem majitele? Určítě ne, to je problem uplně někoho jineho.

15.1.2017 19:39
sunflowersman

XXX.XXX.54.212

Dobrý den.

Rád bych se zeptal pořadatele, jak dlouho bude trvat rekonstrukce větší haly a kdy se do ní burza navrátí.

Děkuji.

M. Štěpán.

Clin

15.1.2017 19:51
Clin

XXX.XXX.160.180

sunflowersman napsal(a):
Dobrý den.

Rád bych se zeptal pořadatele, jak dlouho bude trvat rekonstrukce větší haly a kdy se do ní burza navrátí.

Děkuji.

M. Štěpán.

Vy si naozaj myslíte že rekonštrukcia velkéj hali sú kvoli tomu, aby sa tam mohli vrátiť vykonávať chovateľské burzy, to ste naozaj tak naivný že tomu veríte, ja osobne tomu neverím aj keby som bol rád a mýlil by som sa.

2hBK

15.1.2017 19:55
2hBK

XXX.XXX.61.195

raf578 napsal(a):
Myslíte že hodinove popojíždění ve frontě je problem majitele? Určítě ne, to je problem uplně někoho jineho.

Vzhledem k tomu jak jsou na výstavišti postaveny a umístěny vjezdy a cesty, tak si nemyslím, že vůlí pořadatelů se situace dá bez radikální rekonstrukce (která dle plánů proběhne) nějak podstatně zlepšit.

U2C

15.1.2017 20:43
U2C

XXX.XXX.2.202

Až půjdete přes bránu tak se koukněte na tu nástěnku co tam visí. Je tam vizualizace výstaviště. Vidím tam průjezdnou cestu, vidím tam malé tržiště, vidím tam parčík, lavičky, jezírko. NEVIDÍM tam nějaké velké parkoviště ani opravenou zelenou halu kterou koupila firma EMOS.

15.1.2017 21:10

2hBK napsal(a):
Typický závistivec, česká nátura se nezapře.
Zajímalo by mě jak jste k něčemu takovému přišel. Stál jste někdy ráno frontu před bránou? A viděl jste pořadatele v jakých autech přijíždějí? Já ano. Pokud by měli "nahrabáno", jak zde Vy zmiňujete, představoval bych si to podstatně jinak

To nejsou lidé nebo člověk co bere vše to jsou lidé co dostanou zaplaceno za ten den jako brigádník.

15.1.2017 21:12
bibin

XXX.XXX.107.244

Takže informace co vím já, tak halu opravdu koupila firma Emos, která ji bude využívat jako sklad materiálu. Tudíž podle mě asi veškerá rekonstrukce haly NENÍ určitě v plánu a určitě ne kvůli dalším burzám.
Přerovskou burzu navštěvuji už spoustu let a mám ji rád, určitě má velký význam pro spoustu chovatelů. Nechci tady řešit to co většina a dohadovat se co je dobře, co je špatně.To jak to dopadlo je asi v každém případě krok zpět. (Za což asi pořadatelé ale nemůžou).
Nejvíc mě ale mrzí, že se k tomu nevyjádří Páni pořadatelé a jenom mlží a mlží.
Takže Páni pořadatelé přerovské burzy, byl bych rád, kdybych se mýlil. Máte možnost se vyjádřit...Tak doufám, že se najde mezi Vámi někdo slušný a kompetentní a objasní nám jak to opravdu je?
S pozdravem Šťastný L.

15.1.2017 21:16
sunflowersman

XXX.XXX.54.212

Clin napsal(a):
Vy si naozaj myslíte že rekonštrukcia velkéj hali sú kvoli tomu, aby sa tam mohli vrátiť vykonávať chovateľské burzy, to ste naozaj tak naivný že tomu veríte, ja osobne tomu neverím aj keby som bol rád a mýlil by som sa.

Dobry den.
Ja se slusne zeptal poradatele, netusil jsem, ze nekoho zvednu ze zidle. Pokud si myslite, ze sem naivni, mate na to plne pravo . Vite pane ja pracuju s lidmi a vim co dokaze lidske prekrucovani a drby. Lidi byvaji casto velmi lacni po senzacich a zruseni ci upadek prerovske burzy by byla velka senzace, nejspise by to naplnilo senzaci chtive lidi minimalne na dva ne li na tri tydny a pote by museli zacit hledat senzaci jinou. At uz byl Prerov jaky byl, zazil jsem tam i dost peknych chvil, nakoupil ptaky do chovu, potkal spoustu lidi, ktere bych normalne nepotkal a se kterymi jsem dodnes v pratelstvi. Co je dnes idealni a co se nemeni? Nechejme tomu cas, jsou dve moznosti, bude to horsi nebo taky lepsi, svet se nezbori kvuli tomu. At se Vam dari a preji klidne spani.

M. Stepan.

15.1.2017 21:20
Pat01

XXX.XXX.167.62

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To nejsou lidé nebo člověk co bere vše to jsou lidé co dostanou zaplaceno za ten den jako brigádník.

Lžete jsou to pořadatele. Nechápu proč to děláte.

15.1.2017 21:34
lorina1

XXX.XXX.198.13

Přerov byla pro me super burza ale časem me přestávalo bavit abych s autem pri vjezdu do areálu někoho nesrazil klíčovánim kolem lidi uz pri příjezdu potom zaparkovat v blátě a sup do přeplněné haly a modlit se aby mi někdo nepropalil cigarem bundu...Asi nam nezbyde nez jezdit do toho noveho čistého zorganizovaneho Kroměříže a snad to kapacitně pořadatele zvládnou... Držím jim v tom palce a snad udrží laťku tak vysoko jak si ji nasadili smajlík

Clin

16.1.2017 09:16
Clin

XXX.XXX.226.94

sunflowersman napsal(a):
Dobry den.
Ja se slusne zeptal poradatele, netusil jsem, ze nekoho zvednu ze zidle. Pokud si myslite, ze sem naivni, mate na to plne pravo . Vite pane ja pracuju s lidmi a vim co dokaze lidske prekrucovani a drby. Lidi byvaji casto velmi lacni po senzacich a zruseni ci upadek prerovske burzy by byla velka senzace, nejspise by to naplnilo senzaci chtive lidi minimalne na dva ne li na tri tydny a pote by museli zacit hledat senzaci jinou. At uz byl Prerov jaky byl, zazil jsem tam i dost peknych chvil, nakoupil ptaky do chovu, potkal spoustu lidi, ktere bych normalne nepotkal a se kterymi jsem dodnes v pratelstvi. Co je dnes idealni a co se nemeni? Nechejme tomu cas, jsou dve moznosti, bude to horsi nebo taky lepsi, svet se nezbori kvuli tomu. At se Vam dari a preji klidne spani.

M. Stepan.

Pane neviem kdo koho zdvihol zo stoličky, já som to rozhodne nebol, nakoĺko viem že burza sa už nikdy nevráti do veľkéj hali, je my lúto že Prerovská burza pravdepodobne bude upadať a už nebude nikdy taká ako bývala, napísal som vám to preto že tiež som tam rád chodil, ale ako píšete vy nechajme tomu čas a uvidíme, prajem Vám tiež úprimne zo srdca nech sa darí, aj s tým spaním.P.Kucek.

lojzikzhor

16.1.2017 09:48
lojzikzhor

XXX.XXX.195.189

keke napsal(a):

Tak proč se tady do toho pořád sereš?

zitus

16.1.2017 10:01
zitus

XXX.XXX.226.94

lojzikzhor napsal(a):
Tak proč se tady do toho pořád sereš?

Klídek mladéj, neprovokuj tady.

lojzikzhor

16.1.2017 11:03
lojzikzhor

XXX.XXX.195.189

zitus napsal(a):
Klídek mladéj, neprovokuj tady.

Keke alias zitus, uvědom si že provokatér jsi ty. Na burzu do Přerova nejezdíš, ale budeš do toho pořád hloupě kafrat.

pepaaa

16.1.2017 11:25
pepaaa

XXX.XXX.120.50

Zdravím Vás všechny. O korektnosti či prohnaném a klamavém lhaní ve velkém stylu pro udržení si klientely mluví samo za sebe prohlášení pořadatele, že se burza vrátí po rekonstrukci velké haly zpět. On dopředu ví, že to není pravda a lže, mlží, lže a je arogantní, hrubý a neuctivý ke komukoliv. Hold, každému zde dojde, že mu nepomůže ani lhaní ve smyslu" TONOUCÍ SE STÉBLA CHYTÁ" a proto se člověk jeho morálního kalibru nebude štítit ničeho včetně lži. A to proto, že sám pochopil, že skončil i s Přerovskou burzou jak jsme ji znali a snaží se na rapidně skomírající návštěvnosti z lidí a situace vyždímat co ještě jde. Můj názor je, že mu nikdy nešlo o lidi příchozí a tvořící burzu, ale pouze o jeho osobní biznis s co nejnižšími náklady a investic- třeba do blátivých parkovacích ploch. Mám za to, že soudní lidi s ním již nebudou ztrácet čas a zaměří se na budování pozic v korektním prostředí u slušných pořadatelů kdekoli jinde a to jinde již chovatelé, prodejci i výkupci již znají a nebo vznikne na těchto zkušenostech burza úplně nová. Přerov, jak jej vidím je poslední křeč a kdo jí ještě věří, tak jeho náklady a zklamání převýší nad přínosem a radostí ze smyslu, proč na burzy jezdí a to si musí zodpovědět každý sám za sebe. přesto věří, že určitý okruh a klub zoufalců tam ještě nějakou dobu se střídavými výsledky bude jezdit (tak jako tomu bylo i v Hradišti), než jim dojde, že měli svůj čas a energii zaměři jinam a vlastně pouze pomohli pořadatelům jiných setkánáí k ještě vyššímu zlepšení úrovně pro příchozí, což hlavní pořadatel Přerova asi nikdy nepochopí, protože zamrzl v suveréní samolibosti bývalých úspěchů. Opravdu rozhodnou účastníci- já mám již jasno. Všem přeji radost z chovu a se setkání chovatelů ať už bude kdekoli. Pepa.

keke

16.1.2017 12:15
keke

XXX.XXX.226.94

lojzikzhor napsal(a):
Keke alias zitus, uvědom si že provokatér jsi ty. Na burzu do Přerova nejezdíš, ale budeš do toho pořád hloupě kafrat.

Nechápem takých ludí ako ste vy, asi patríte medzi slabých jasnovidcov, kdo vám povedal že do Prerova nechodím odkial máte tieto konšpiráčné informácie, a kdo vám povedal že keke alias zitus, za 1. do prerova chodim pravidelne a chodim tam rád, smula že to ide dole vodou a organizátory sa férovo nevyjadria a klamú chovateľskú verejnosť, za druhé zo zitus nemám tiež nič spoločné, tak by som bol rád keby ste prestal vytvárať na moju osobu konšpirácie, ďakujem za pochopenie.J.KUVIK.

16.1.2017 12:23
sunflowersman

XXX.XXX.54.212

Clin napsal(a):
Pane neviem kdo koho zdvihol zo stoličky, já som to rozhodne nebol, nakoĺko viem že burza sa už nikdy nevráti do veľkéj hali, je my lúto že Prerovská burza pravdepodobne bude upadať a už nebude nikdy taká ako bývala, napísal som vám to preto že tiež som tam rád chodil, ale ako píšete vy nechajme tomu čas a uvidíme, prajem Vám tiež úprimne zo srdca nech sa darí, aj s tým spaním.P.Kucek.

Dekuju pane Kucek.
Chapu to. Abych pravdu rekl, pokud bude burza porad v te mensi hale, tak se tam uz asi nepodivam. Uz i v te velke hale bylo nehybatelno. Vidite, tak dlouho se nadavalo na velkou halu, aby se to zlepsilo a clovek si neuvedomi, ze muze dojit i k horsimu. Jenze opravdu tady placeme na spatnem hrobe. Pokud neni poradatel soucasne majitelem arealu, je jasne ze nic zmenit nemuze, maximalne neco, co se tyce organizace, ale materialne ci prostorove nikoliv. Na druhou stranu si rikam, pokud bude vlastnik investovat do haly, urcite bude chtit nejakou navratnost, tak proc by nechtel halu pronajmout k tak velke akci za pekny najem? To me nedava smysl.

M. Stepan.

lojzikzhor

16.1.2017 14:28
lojzikzhor

XXX.XXX.195.189

keke napsal(a):
Nechápem takých ludí ako ste vy, asi patríte medzi slabých jasnovidcov, kdo vám povedal že do Prerova nechodím odkial máte tieto konšpiráčné informácie, a kdo vám povedal že keke alias zitus, za 1. do prerova chodim pravidelne a chodim tam rád, smula že to ide dole vodou a organizátory sa férovo nevyjadria a klamú chovateľskú verejnosť, za druhé zo zitus nemám tiež nič spoločné, tak by som bol rád keby ste prestal vytvárať na moju osobu konšpirácie, ďakujem za pochopenie.J.KUVIK.

Dej si sprchu a hlídej si co kde napíšeš.

keke

16.1.2017 15:03
keke

XXX.XXX.226.94

lojzikzhor napsal(a):
Dej si sprchu a hlídej si co kde napíšeš.

Já som to nikde nenapísal že nejazdím do Prerova, ukáźte obecenstvu kde som také niečo napísal že nejazdím do Prerova, neznamená keď sa Vás niekdo spíta ako ste prišiel nato že jazdím do Prerova že tam v skutočnosti nejazdím.

richtig

16.1.2017 17:47
richtig

XXX.XXX.150.152

Dobrý den, jedno je jisté a může si to každý ověřit. Velká hala stejně jako pozemky kolem ní jsou podle katastru nemovitostí majetkem firmy EMOS. Narozdíl od zbývající části výstaviště. JR.

2hBK

16.1.2017 19:47
2hBK

XXX.XXX.43.182

pepaaa napsal(a):
Zdravím Vás všechny. O korektnosti či prohnaném a klamavém lhaní ve velkém stylu pro udržení si klientely mluví samo za sebe prohlášení pořadatele, že se burza vrátí po rekonstrukci velké haly zpět. On dopředu ví, že to není pravda a lže, mlží, lže a je arogantní, hrubý a neuctivý ke komukoliv. Hold, každému zde dojde, že mu nepomůže ani lhaní ve smyslu" TONOUCÍ SE STÉBLA CHYTÁ" a proto se člověk jeho morálního kalibru nebude štítit ničeho včetně lži. A to proto, že sám pochopil, že skončil i s Přerovskou burzou jak jsme ji znali a snaží se na rapidně skomírající návštěvnosti z lidí a situace vyždímat co ještě jde. Můj názor je, že mu nikdy nešlo o lidi příchozí a tvořící burzu, ale pouze o jeho osobní biznis s co nejnižšími náklady a investic- třeba do blátivých parkovacích ploch. Mám za to, že soudní lidi s ním již nebudou ztrácet čas a zaměří se na budování pozic v korektním prostředí u slušných pořadatelů kdekoli jinde a to jinde již chovatelé, prodejci i výkupci již znají a nebo vznikne na těchto zkušenostech burza úplně nová. Přerov, jak jej vidím je poslední křeč a kdo jí ještě věří, tak jeho náklady a zklamání převýší nad přínosem a radostí ze smyslu, proč na burzy jezdí a to si musí zodpovědět každý sám za sebe. přesto věří, že určitý okruh a klub zoufalců tam ještě nějakou dobu se střídavými výsledky bude jezdit (tak jako tomu bylo i v Hradišti), než jim dojde, že měli svůj čas a energii zaměři jinam a vlastně pouze pomohli pořadatelům jiných setkánáí k ještě vyššímu zlepšení úrovně pro příchozí, což hlavní pořadatel Přerova asi nikdy nepochopí, protože zamrzl v suveréní samolibosti bývalých úspěchů. Opravdu rozhodnou účastníci- já mám již jasno. Všem přeji radost z chovu a se setkání chovatelů ať už bude kdekoli. Pepa.

Prosil bych přímou citaci pořadatele kde tvrdí, že se vše po rekonstrukci vrátí do zelené haly. Jinak zde klamete, mlžíte a lžete pouze Vy sám!
Navíc opakuji to co jsem psal výše - posuďte sám - myslíte si, že někdo kdo si areál pronajme (za podle mého názoru velké peníze) na dva dny v měsíci bude navíc investovat do cizího majetku?
Každopádně někoho pomluvit a pak doporučit konkurenci - reklama pěkná

pepaaa

16.1.2017 20:23
pepaaa

XXX.XXX.120.50

Pokud si firma Emos zrealizuje ve velké hale sklad, tak jak bude tento sklad stěhovat na dva dny v měsíci kvůli nějakému mrzkému nájmu za situace, že této firmě vzniknou enormě mnohonásobně vyšší náklady a problémy se soustavným vystěhováváním a nastěhováváním skladu. Každému soudnému člověku je naprosto jasné, že to žádná firma dělat nebude. Nehledě na to, že přilehlé pozemky patří této firmě jak zde zaznělo. Za tohoto stavu je otázka zda ještě pořadatel burzy mlží, lže, zoufale věří v zázrak a nebo přímo UVÁDÍ CHOVATELSKOU VEŘEJNOST VĚDOMĚ V OMYL PRO VLASTNÍ PROSPĚCH NA ÚKOR VŠECH, KTERÉ TÍMTO TEDY PODVÁDÍ. Osobně se domnívám, že poslední věta je nejblíže k pravdě. Každý si udělá názor sám a čas pomůže dozrát pravdě. Zdravím všechny, Pepa.

zako 750

16.1.2017 21:06
zako 750

XXX.XXX.22.230

Proč tu pořád tvrdíte něco o čem nemáte páru? firma IMOS bude mít sklad ve velké hale 2 roky a pak bude zase k dispozici chovatelským setkáním, jak to bylo doposud.

2hBK

16.1.2017 22:19
2hBK

XXX.XXX.43.182

pepaaa napsal(a):
Pokud si firma Emos zrealizuje ve velké hale sklad, tak jak bude tento sklad stěhovat na dva dny v měsíci kvůli nějakému mrzkému nájmu za situace, že této firmě vzniknou enormě mnohonásobně vyšší náklady a problémy se soustavným vystěhováváním a nastěhováváním skladu. Každému soudnému člověku je naprosto jasné, že to žádná firma dělat nebude. Nehledě na to, že přilehlé pozemky patří této firmě jak zde zaznělo. Za tohoto stavu je otázka zda ještě pořadatel burzy mlží, lže, zoufale věří v zázrak a nebo přímo UVÁDÍ CHOVATELSKOU VEŘEJNOST VĚDOMĚ V OMYL PRO VLASTNÍ PROSPĚCH NA ÚKOR VŠECH, KTERÉ TÍMTO TEDY PODVÁDÍ. Osobně se domnívám, že poslední věta je nejblíže k pravdě. Každý si udělá názor sám a čas pomůže dozrát pravdě. Zdravím všechny, Pepa.

A zeptám se znovu, mohl byste mi ocitovat kde pořadatelé něco takového uvádějí?
To, že něco napíšete VELKÝM TISKACÍM ještě neznamená, že máte pravdu a podáváte relevantní informace. Ve skutečnosti je to takový hezký diskuzní nešvar, který jen vypovídá o kvalitě Vašeho příspěvku.

17.1.2017 08:09
federer

XXX.XXX.73.74

2hBK napsal(a):
A zeptám se znovu, mohl byste mi ocitovat kde pořadatelé něco takového uvádějí?
To, že něco napíšete VELKÝM TISKACÍM ještě neznamená, že máte pravdu a podáváte relevantní informace. Ve skutečnosti je to takový hezký diskuzní nešvar, který jen vypovídá o kvalitě Vašeho příspěvku.

Jak jsem již psal, Přerov navštěvuji sporadicky(vesměs v letních měsících)a vždy se mi tam líbilo, dokonce jsem tam před lety sbalil jednu prodavačku krmiva, a měli jsme několikaměsíční románek..A to jak tady někteří brečí že se tam nedá hnout, plné parkoviště, obrovské kolony apod..vždyt to je přece proto že je burza kvalitní a je o ni obrovský zájem-to by jste jako chtěli aby jste přijeli třeba v 7hod, a poředatel vás nepustil dovnitř že je plno?Jednou jsem byl v Přerově tu 4.neděli, a už bych tam v daný termín nikdy nejel, protože tam skoro nikdo nebyl, ale zase jsme zaparkovali u haly, nečekali v žádné koloně .Přirovnám to k našemu Baníčku-v roce 2004 když jsme udělali titul bylo na Bazalech celé jaro vyprodáno, fotbal kvalitní atmosféra neskutečná, ale kolony, nebylo kde parkovat, hlava na hlavě..ted hrajeme na super stadioně, parkování supe, kolony žádné, mačkat se skoro není s kým..no ale je to druhá liga..Takže takhle podobně bych to viděl s Kroměříží či Nitrou-jestli tam někdy přijede ten dav co do Přerova...

Clin

17.1.2017 10:55
Clin

XXX.XXX.226.94

federer napsal(a):
Jak jsem již psal, Přerov navštěvuji sporadicky(vesměs v letních měsících)a vždy se mi tam líbilo, dokonce jsem tam před lety sbalil jednu prodavačku krmiva, a měli jsme několikaměsíční románek..A to jak tady někteří brečí že se tam nedá hnout, plné parkoviště, obrovské kolony apod..vždyt to je přece proto že je burza kvalitní a je o ni obrovský zájem-to by jste jako chtěli aby jste přijeli třeba v 7hod, a poředatel vás nepustil dovnitř že je plno?Jednou jsem byl v Přerově tu 4.neděli, a už bych tam v daný termín nikdy nejel, protože tam skoro nikdo nebyl, ale zase jsme zaparkovali u haly, nečekali v žádné koloně .Přirovnám to k našemu Baníčku-v roce 2004 když jsme udělali titul bylo na Bazalech celé jaro vyprodáno, fotbal kvalitní atmosféra neskutečná, ale kolony, nebylo kde parkovat, hlava na hlavě..ted hrajeme na super stadioně, parkování supe, kolony žádné, mačkat se skoro není s kým..no ale je to druhá liga..Takže takhle podobně bych to viděl s Kroměříží či Nitrou-jestli tam někdy přijede ten dav co do Přerova...

Podla zaverecnéj vety usudzujem že v Nitre ste asi ešte nebol.

17.1.2017 15:31
kareta

XXX.XXX.84.6

Vy co si tady stěžujete na vše kolem burz okolo exotického ptactva tak jste s prominutím PAKOŠI.Za mého mládí byla jediná burza ptacva v Uherském Hradišti kam jezdil pravý chovatelé z ceké republiky i ze zahraničí. Tady co čtu Vás ty uplakánky tak budte rádi že takové chovatelská setkání tady máme. Vy to brete uplně automaticky protože jste se narodili v pohodě a na vše jte už zvyklí žejo ?Jste rozmazlení frackové a ani ne chovatelé. Tady by měla být rozlyšena debata na CHOVATELE MAZLÍČKÁŘE ŠMELINÁŘE a Magory.

17.1.2017 15:50
Pat01

XXX.XXX.90.131

kareta napsal(a):
Vy co si tady stěžujete na vše kolem burz okolo exotického ptactva tak jste s prominutím PAKOŠI.Za mého mládí byla jediná burza ptacva v Uherském Hradišti kam jezdil pravý chovatelé z ceké republiky i ze zahraničí. Tady co čtu Vás ty uplakánky tak budte rádi že takové chovatelská setkání tady máme. Vy to brete uplně automaticky protože jste se narodili v pohodě a na vše jte už zvyklí žejo ?Jste rozmazlení frackové a ani ne chovatelé. Tady by měla být rozlyšena debata na CHOVATELE MAZLÍČKÁŘE ŠMELINÁŘE a Magory.

Konečně někdo normální. Plně s Vámi souhlasím.

ne

18.1.2017 13:51
ne

XXX.XXX.195.189

Http://olomouc.idnes.cz/prodej-vystaviste-prerov-insolvence-dw5-/olomouc-zpravy.aspx?c=A160414_2239196_olomouc-zpravy_stk

Je to starší článek, ale jen tak pro zajímavost.
Výstaviště koupila společně firma Visimpex a.s. a Emos spol. s.r.o.

18.1.2017 14:24
raf578

XXX.XXX.232.225

kareta napsal(a):

Já tam jezdíl taky, mame to do U.Hradiště asi 130 km, ale je to skoro 50 let, nejde srovnavat tehdejší a dnešní burzu, tehda to bylo přatelske setkaní a pořadetele byli vděční že jsme tam dorazili. Dnes je to o něčem jinem, vidíte kolik lidí odpovída jako pořadatel, že se nic nemění atd., je to plne lží, je to o tom jen z Přerovské burzy, to znamena z nas vyždímat co nejvíce peněz.

.

18.1.2017 14:37
.

XXX.XXX.96.155

Lidi, pořád na ten Přerov nadáváte, ale burza je to fakt bezkonkurenční, co se týče prostoru, prodeje ptáků, druhů, a hlavně jezdí tam vetšinou chovatelé z celé republiky, prostě pro mě je to nej, i výběr je větší, i když je tam špatné parkování, to nepopírám. Co Vám pomůže burza v Kroměříži ? Je to jako Hradiště, z ptáků je to na pohubě, samá andulka, agapornis a pod. prostě je to malá lidová burza i když má super zázemí, ale děláte jako byste na té burze byli přes víkend, vždyt to je od rána do 10:00 hod. cca. Viděli jste v Kroměříži a podobných pajžlů někdy konžské, ary, kakadu, nebo nějaké zajímavé mutace ? Já tedy ne a myslím že ani neuvidím. Do přerova se sjíždějí bulhaři, rumuni, slováci, poláci no prostě je to o něčem jiném a kdo si myslí že ne tak klame, a o tom ty burzy jsou, hledat kontakty, kupovat, prodávat vyměňovat a né jen tam dojet a čekat kdy rodina s dětmi přijde na čumendu, to se na mě nezlobte, ale tak to vidím já. Takže Přerov PALEC HORE a doufejme že bude fungovat dál !

ikor

18.1.2017 15:38
ikor

XXX.XXX.122.213

. napsal(a):
Lidi, pořád na ten Přerov nadáváte, ale burza je to fakt bezkonkurenční, co se týče prostoru, prodeje ptáků, druhů, a hlavně jezdí tam vetšinou chovatelé z celé republiky, prostě pro mě je to nej, i výběr je větší, i když je tam špatné parkování, to nepopírám. Co Vám pomůže burza v Kroměříži ? Je to jako Hradiště, z ptáků je to na pohubě, samá andulka, agapornis a pod. prostě je to malá lidová burza i když má super zázemí, ale děláte jako byste na té burze byli přes víkend, vždyt to je od rána do 10:00 hod. cca. Viděli jste v Kroměříži a podobných pajžlů někdy konžské, ary, kakadu, nebo nějaké zajímavé mutace ? Já tedy ne a myslím že ani neuvidím. Do přerova se sjíždějí bulhaři, rumuni, slováci, poláci no prostě je to o něčem jiném a kdo si myslí že ne tak klame, a o tom ty burzy jsou, hledat kontakty, kupovat, prodávat vyměňovat a né jen tam dojet a čekat kdy rodina s dětmi přijde na čumendu, to se na mě nezlobte, ale tak to vidím já. Takže Přerov PALEC HORE a doufejme že bude fungovat dál !

Ja s Vami 100% suhlasím Prerov a Nitra su naj-naj lepší.

prednosta

19.1.2017 08:34
prednosta

XXX.XXX.226.245

ikor napsal(a):
Ja s Vami 100% suhlasím Prerov a Nitra su naj-naj lepší.

Prerov a Nitra boli na-naj leší, ale už to neplatí nakoľko Prerov ide dole vodou, Je to realita tak sa tým musíme viacerý zmieriť, naj-naj lepšia zatiaľ zostáva Nitra.

ikor

19.1.2017 12:47
ikor

XXX.XXX.226.78

prednosta napsal(a):
Prerov a Nitra boli na-naj leší, ale už to neplatí nakoľko Prerov ide dole vodou, Je to realita tak sa tým musíme viacerý zmieriť, naj-naj lepšia zatiaľ zostáva Nitra.

Uvidiťe cez leto kolko tam bude chov.teraz niet čo predať ani kupiť tak každy sedí doma.

Eva.bar

22.1.2017 03:42
Eva.bar

XXX.XXX.178.164

Myslím že doba jde dopředu ve všem a i podmínky na chovatelských setkáních by měly mít úroveň jako třeba Kroměříž.
Dotaz na pana pořadatele, když pořad ve všem mlži a chová se arogantně. Dokáže reagovat na to, zda až budou prodejci muset mít elektronickou evidenci tržeb, zda i v Přerově bude dostupná WiFi? Jako již se nyní může každý přihlásit zdarma v Kroměříži Hodoníně... Nebo bude muset mít svoje data aby účtenku odeslal na finanční správu?

31.1.2017 21:50
Eva.bar

XXX.XXX.230.5

Děkuji panu poradateli že se NEvyjádřil k tomu zda bude pro prodejce dostupná v Přerově WiFi s nástupem povinnosti elektrické evidence tržeb. Obhajovat svoje vulgární chování umí, ale vyjádřit se k pro něj blbé otázce... neřeší.
Zde je vidět o co pořadatelům v Přerově jde. Kde můžou tam mlži, nebo i lžou. Jen co nejdyl a co nejlevněji udržet burzu, ať se mají dobře.

1.2.2017 00:03
lada3

XXX.XXX.180.251

Eva.bar napsal(a):
Děkuji panu poradateli že se NEvyjádřil k tomu zda bude pro prodejce dostupná v Přerově WiFi s nástupem povinnosti elektrické evidence tržeb. Obhajovat svoje vulgární chování umí, ale vyjádřit se k pro něj blbé otázce... neřeší.
Zde je vidět o co pořadatelům v Přerově jde. Kde můžou tam mlži, nebo i lžou. Jen co nejdyl a co nejlevněji udržet burzu, ať se mají dobře.

No, ja myslim ze idealni je poradatele kontaktovat emailem, jeho odpověď popr. s jeho souhlasem zveřejnit. Tezko rict zda je tady každý den anonymne, ale přes ucet byl prihlaseny naposledy 13.1.2017 :)
Toliko bych řekl k NEVYJADRENI.

1.2.2017 21:19
kewo

XXX.XXX.36.110

abogado napsal(a):

Do 5:30 platí rezervácia predajného miesta pre predajcov -ked už píšete že je to jasne napísané tak si to najskor poriadne prečítajte.
7. Usporiadateľ burzy si vyhradzuje právo držať pre predajcov predajné miesta do 05.30 hod. Usporiadateľ burzy si
vyhradzuje právo držať rezerváciu predajných stolov v pavilóne „N“ do 07.00 hod. Po uvedenom čase usporiadateľ
priestory prenajme ďalším predajcom.

2.2.2017 07:57
valu

XXX.XXX.226.103

Bude to dobré berte to více optimisticky.

rooot

2.2.2017 14:11
rooot

XXX.XXX.45.192

Dobrý den,
jaká je prosím adresa nové haly? Je možné že jsem ji tu někde přehlédl.
Děkuji

R.

2.2.2017 20:41
abc11

XXX.XXX.217.86

rooot napsal(a):
Dobrý den,
jaká je prosím adresa nové haly? Je možné že jsem ji tu někde přehlédl.
Děkuji

R.

Hale je v areálu výstaviště.

2hBK

29.3.2017 22:14
2hBK

XXX.XXX.108.152

Eva.bar napsal(a):

Byl jsem se v neděli podívat na burze a na wi-fi se u prodejců zeptal. Areál je pokrytý, signál je kvalitní a rychlý a prodejci mají připojení na wi-fi zdarma.
Nevím proč by to měla být pro pořadatele "blbá otázka". Tvrdit o někom, že je lhář ač nedáte žádné důkazy je poněkud na hraně.

10.12.2017 15:33
druraj

XXX.XXX.119.7

Přeji všem chovatelům dobrý den. Chci jenom doplnit pár postřehů k burze v Přerově, která se konala dne 10. prosince 2017. Při příjezdu kolem 06,15 hod. po zaplacení vstupného, parkovného a vjetí do areálu, kde se koná burza jsem byl pánem, který na dotaz kde se dá zaparkovat, že jsem zaplatil parkovné odpověděl, že je jenom zaměstnancem ne pořadatelem, nasměrován na staveniště, které asi nepočítá s tím, že je zde dle pořadatelů parkoviště, neboť nikde plochy, kde bylo umožněno parkování a tyto byly naštěstí zamrzlé, by se muselo jinak chodit v holínkách, tyto nebyly nikde označeny jako stavba, tabulkou „vstup zakázán“, co na to Inspektorát práce! Na dotaz, proč nejsou pořadatelé na jiných místech, aby návštěvníky nasměřovali na místa, kde se dá parkovat, neboť v tuto dobu byla všude tma, byla jednoduchá odpověď, „tak sem nejezděte, my o vás nestojíme, nám jde především o zisk. Na burzu do Přerova jsem jezdil s potěšením, setkával jsem se zde s chovateli, kde jsme si popovídali, ale po těchto zkušenostech už ne. Podle mého názoru burza v Přerově pomalu a jistě zaniká. Tyto slova jsem slyšel i od ostatních návštěvníků a to především zásluhou pořadatelů a staveniště, je to velká škoda.

10.12.2017 18:38
smidla

XXX.XXX.137.146

Dobry den,

schodou okolnosti jsem tam byl taky. Diky bohu bylo zamrznuto, takze se to dalo jaks taks prejit. Ale to parkovani, to ma pan naprostou pravdu. Kdyz jsme vjeli do jedne ulicky, plne, stezi jsme se otocili a tak tak vyjeli ven. Auta za nama uz takove stesti nemeli, vytvorila se kolona. V druhe ulicce to stejne. Des a hruza. S tim by skutecne poradatel mel neco udelat.
A k tomu stavenisti. No probiha rekonstrukce, s tim toho poradatel asi moc nenadela ze? A pockejte az zacnou stavet tu novou halu. To bude jeste horsi.

S pozdravem smidla.eu.

10.12.2017 19:51
Zbišek

XXX.XXX.57.167

Dnes sme byli taky a sem rád, že do konce léta(prodej, nákup mláďat)tam nemusím.Třeba se do té doby někam posunou..

10.12.2017 19:55
druraj

XXX.XXX.119.7

To si opravdu myslíte, že to bude hala? Do svého bytu vás nikdo nepustí, tak jak z haly, která byla na házenou se stalo skladiště.

11.12.2017 20:43
smidla

XXX.XXX.136.104

druraj napsal(a):
To si opravdu myslíte, že to bude hala? Do svého bytu vás nikdo nepustí, tak jak z haly, která byla na házenou se stalo skladiště.

Dobry den,

co si kdo mysli, nebo nemysli je nepodstatne, raeji si pockejme co tam vznikne. Tedy aspon ja to mam v planu. A jak psal pan, mam nakoupeno co potrebuji. A Kromeriz mi vyhovuje ;)

S pozdravem smidla.eu.

22.10.2018 07:03
druraj

XXX.XXX.119.7

2hBK napsal(a):
Byl jsem se v neděli podívat na burze a na wi-fi se u prodejců zeptal. Areál je pokrytý, signál je kvalitní a rychlý a prodejci mají připojení na wi-fi zdarma.
Nevím proč by to měla být pro pořadatele "blbá otázka". Tvrdit o někom, že je lhář ač nedáte žádné důkazy je poněkud na hraně.

Tak co šmidlo.eu jak se ti líbí nová hala v Prerove,

23.10.2018 20:38
smidla

XXX.XXX.167.239

Zdravim,

byl jsem druhou nedeli. Zadnou halu jsem nevidel ;) Neprehledl jsem neco? Teplo z klobasky mi zamlzilo brejle :D

S pozdravem smidla.eu

Přidejte reakci

Přidat smajlík