Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám v jedné zimovačce v kleci nějaké andule které jsem před deseti dny pochytal venku ve voliéře na prodej, tet jsou v zimovačce kde je pět max sedum stupnů, jelikož burzy jsou zakázané mohu je dát zas ven do voliéry?Má tet tyden být přes noc max -7 tak bych řekl že by to mohlo být v pohodě.Co vi na to, chovatelé,.
napsal(a):
Mám v jedné zimovačce v kleci nějaké andule které jsem před deseti dny pochytal venku ve voliéře na prodej, tet jsou v zimovačce kde je pět max sedum stupnů, jelikož burzy jsou zakázané mohu je dát zas ven do voliéry?Má tet tyden být přes noc max -7 tak bych řekl že by to mohlo být v pohodě.Co vi na to, chovatelé,.
Ja bych dva dny pockal, ma se oteplit.

lada3
napsal(a):
Ja bych dva dny pockal, ma se oteplit.
Ano zítra bych je dal ven má být jen přes noc -2 a pak se po týdnu má ochlazovat na -10 to by už mohli být aklimatizovaní.

andulka9
napsal(a):
Moje Andule jsou venku i přes -20 a jsou v pohodě.
Ano já mám také andule venku ale toto jsou mladé před týdnem jsem je pochytal že je prodám na burze.A jelikož jsou zakázané chtěl jsem je dát zas ven no ale týden byli v sedmi stupních když bylo venku -18 tak aby se jim něco nestalo.Tet má být do výkendu okolo v noci -2 až -8 tak nevím?

Lia Via
napsal(a):
Andulky s arýchlo prispôsobujú takže áno, môžu byť vonku, toľko vydržia.
Dnes jsem je dal ven tak se uvidí, kdyby byli v teplu okolo +25 tak bych to asi neriskoval.Ale oni měli jen +7 a to jen pět dní takže asi to bude v pohodě.
ikor

XXX.XXX.122.213
napsal(a):
Dnes jsem je dal ven tak se uvidí, kdyby byli v teplu okolo +25 tak bych to asi neriskoval.Ale oni měli jen +7 a to jen pět dní takže asi to bude v pohodě.
Až boly aj prepim vonku tak nič im nestane.lebo maju podsadu operené.