Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je přesný název mutace těchto mníšků? Děkuji za odpověď.
judaass
napsal(a):
Ano kupoval jsem je jako modrý snow a žlutý snow, ale viděl jsem na netu že u stejně zbarvenýho toho modrýho je udáváno i modrý palid opalín, tak proto se ptám jak je to vlastně správně.
Pane, pokud jste si dovolil koupit takovyto par v radu nekolik desitek tisic, tak by jste mel mit v genetice mnichu alespon trochu prehled. Modry pallid opalin, jak uz jste naznacil, je snow white.
BananRoman
napsal(a):
Pane, pokud jste si dovolil koupit takovyto par v radu nekolik desitek tisic, tak by jste mel mit v genetice mnichu alespon trochu prehled. Modry pallid opalin, jak uz jste naznacil, je snow white.
Děkuji za reakci, šlo mi vlastně o to potvrdit si, že palid opalin je vlastně to samý jako snow vhite to je všechno.
BananRoman
napsal(a):
Crossing-over,3%u jedné možnosti,33% u Vámi uvedené, vzhledová podobnost-ovšem budoucí možnosti nových (líbivých, oku lahodících) kombinací je výrazně rozdílná...Předpokládám, že složitější varianta (ta první,3%), může přinést větší překvapení v dohledné době.