Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2017 13:23
judaass

XXX.XXX.103.33

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je přesný název mutace těchto mníšků? Děkuji za odpověď.

21.1.2017 20:36
judaass

XXX.XXX.103.33

Nikdo neporadí?

22.1.2017 10:10
milanplšek

XXX.XXX.144.38

judaass napsal(a):
Nikdo neporadí?

No ve vasem profilu mate napsano snow x zluta snow tak to asi vite ne?

22.1.2017 11:06
judaass

XXX.XXX.103.33

milanplšek napsal(a):
No ve vasem profilu mate napsano snow x zluta snow tak to asi vite ne?

Ano kupoval jsem je jako modrý snow a žlutý snow, ale viděl jsem na netu že u stejně zbarvenýho toho modrýho je udáváno i modrý palid opalín, tak proto se ptám jak je to vlastně správně.

23.1.2017 10:07
BananRoman

XXX.XXX.182.37

judaass napsal(a):
Ano kupoval jsem je jako modrý snow a žlutý snow, ale viděl jsem na netu že u stejně zbarvenýho toho modrýho je udáváno i modrý palid opalín, tak proto se ptám jak je to vlastně správně.

Pane, pokud jste si dovolil koupit takovyto par v radu nekolik desitek tisic, tak by jste mel mit v genetice mnichu alespon trochu prehled. Modry pallid opalin, jak uz jste naznacil, je snow white.

23.1.2017 10:21
judaass

XXX.XXX.103.33

BananRoman napsal(a):
Pane, pokud jste si dovolil koupit takovyto par v radu nekolik desitek tisic, tak by jste mel mit v genetice mnichu alespon trochu prehled. Modry pallid opalin, jak uz jste naznacil, je snow white.

Děkuji za reakci, šlo mi vlastně o to potvrdit si, že palid opalin je vlastně to samý jako snow vhite to je všechno.

23.1.2017 11:06
ladinbin

XXX.XXX.11.6

BananRoman napsal(a):

Crossing-over,3%u jedné možnosti,33% u Vámi uvedené, vzhledová podobnost-ovšem budoucí možnosti nových (líbivých, oku lahodících) kombinací je výrazně rozdílná...Předpokládám, že složitější varianta (ta první,3%), může přinést větší překvapení v dohledné době.

Přidejte reakci

Přidat smajlík