Venca1989
napsal(a):
Dobry den, začínám chovat andulky a koreli, chci se optat kdy pověsit budky? cca
děkuji za názory
venca.
Zaveseni budek zalezi na teplote prostředí, jestli venku tak je ještě casu dosti, obvykle je to koncem brezna.Za druhé jestli opravdu začínáš, nenech se zlakat a andulkam dej budky az po dosazeni jednoho roku, u korel je to nejvhodnejsi az ve veku 15mesicu., vse dozenou a zjiskas do budoucna kvalitni chov. jestli uspechas nasednuti dočkáš se drive ci později se sklamanim. Starsi chovatele ti to potvrdi.
simacek123
napsal(a):
Zaveseni budek zalezi na teplote prostředí, jestli venku tak je ještě casu dosti, obvykle je to koncem brezna.Za druhé jestli opravdu začínáš, nenech se zlakat a andulkam dej budky az po dosazeni jednoho roku, u korel je to nejvhodnejsi az ve veku 15mesicu., vse dozenou a zjiskas do budoucna kvalitni chov. jestli uspechas nasednuti dočkáš se drive ci později se sklamanim. Starsi chovatele ti to potvrdi.
Andulky stari od podzima 2015 a korely od jara 2016
dekuji za radu.
Zdravím můžu se přidat s dotazem andulky mám ve venkovní volieře ale nemám v ní prostor pro budky a tak přemýšlím že bych bal andulky které bych chtěl nechat zahnízdit do chovné klece a měl je doma u okna kde je nejvíce světla a po vyvedení mladých bych je vypustil ven nebude jim vadit ta změna prostředí? děkuji za nějakou radu.
david1
napsal(a):
Zdravím můžu se přidat s dotazem andulky mám ve venkovní volieře ale nemám v ní prostor pro budky a tak přemýšlím že bych bal andulky které bych chtěl nechat zahnízdit do chovné klece a měl je doma u okna kde je nejvíce světla a po vyvedení mladých bych je vypustil ven nebude jim vadit ta změna prostředí? děkuji za nějakou radu.
Tet uz pozvolna prichazi otepleni, vadit jim to nebude andulky se rychle adoptuji na nove prostředí, klidne je ted muzes nechat nasednou, nez budou mlade počasí bude stále.
kareta
napsal(a):
Smím se zeptat kolik Vás stála ta budka ve zverimexu ? Jen proto že na každé burze ji koupíte od 40 do 60 kč. Ve zverimexu stála urcitě alespoň stovku žejo ?
Za jednu budku jsem dal 120 Kč bohužel zatím sem se na žádnou burzu nedostal pokaždé mi to něco překazilo teď jsem se rozhod že si budky udělám sám podle svých potřeb.
radaan

XXX.XXX.218.208
david1
napsal(a):
Za jednu budku jsem dal 120 Kč bohužel zatím sem se na žádnou burzu nedostal pokaždé mi to něco překazilo teď jsem se rozhod že si budky udělám sám podle svých potřeb.
Takže vás budka vyjde na 200-, nebo pracujete zadarmo ?
radaan

XXX.XXX.218.208
david1
napsal(a):
Pracuju zadarmo protože si budky budu dělat ze svého dřeva pro svojí potřebu
´pracujte chvíli pro mne, když pracujete zadara.
Svojí práci mám a dobře placenou a na druhou stranu práce pro zábavu jako koníček ani penězy ocenit nejde a co se týče toho bočního otvíráni které není až na spod jen je škoda že ty kupovanéne nejbou takhle předělat je to tak tenké že se to ani nevyplatí ty budky jsou podle mě jen na ozdobu.