Mníšek šedý pohlaví..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2017 07:27
va.sl

XXX.XXX.2.210

Dá se podle způsobu chování určit pohlaví mníška šedého ? Myslím tím jestli jsou znaky v chování typické pouze pro samce?

3.3.2017 09:27
eli22

XXX.XXX.181.33

va.sl napsal(a):
Dá se podle způsobu chování určit pohlaví mníška šedého ? Myslím tím jestli jsou znaky v chování typické pouze pro samce?

Mníšky mám každého ve své kleci.Sameček stále něco vyrábí a staví z klacíků různá doupata. Samička to nedělá. U mláďat se to nepozná.

3.3.2017 13:15
simacek123

XXX.XXX.142.1

eli22 napsal(a):
Mníšky mám každého ve své kleci.Sameček stále něco vyrábí a staví z klacíků různá doupata. Samička to nedělá. U mláďat se to nepozná.

ONo se to...nepozna ani u dospělých jedincu. Kdyby ste je nemela s DNA tak jste vedle jak jedle.

3.3.2017 19:11
eli22

XXX.XXX.181.33

simacek123 napsal(a):
ONo se to...nepozna ani u dospělých jedincu. Kdyby ste je nemela s DNA tak jste vedle jak jedle.

Souhlasím. Jen jsem napsala, jaký je rozdíl u nás, to znamená, že sameček má tendenci stavět hnízdo, samička si větviček nevšímá. V určitém případě bych ale nebyla" vedle jak ta jedle", a to u lutina, pokud znám rodiče.

hocco

3.3.2017 19:38
hocco

XXX.XXX.195.189

eli22 napsal(a):
Souhlasím. Jen jsem napsala, jaký je rozdíl u nás, to znamená, že sameček má tendenci stavět hnízdo, samička si větviček nevšímá. V určitém případě bych ale nebyla" vedle jak ta jedle", a to u lutina, pokud znám rodiče.

Jo a co třeba z páru lutino, nebo z páru samec štěpák a samice lutino a nebo NSLino? Nesnažte se být za každou cenu dokonalá, že všemu rozumíte

3.3.2017 19:53
ippavlov

XXX.XXX.3.29

hocco napsal(a):
Jo a co třeba z páru lutino, nebo z páru samec štěpák a samice lutino a nebo NSLino? Nesnažte se být za každou cenu dokonalá, že všemu rozumíte

Dekuji

4.3.2017 21:41
tilia

XXX.XXX.82.57

Pro mnichy není obecně typické pro určení pohlaví nic. Dva samci, nebo dvě samice budou vedle sebe sedat klidně jako pár, klacíky nosí víc samec, ale některé samice také přiloží zobák k dílu. Obecně samec je mohutnější, ale určitě ne vždycky. Opravdu jediná spolehlivá cesta je DNA, nebo endoskopie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík