Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2017 18:15
AGKO

XXX.XXX.249.248

Zdravím.
Chovám alexandry malé, korely, penanty, nádherné, andulky.
Na voliérách mám už asi pět let krílíkářské pletivo a rád bych ho nahradil za nějaké kvalitní.
Přemýšlím nad pletivem Agrisald 19x19 drát 1,5mm
Myslíte že je to dobrá volba?
Popř. poprosím o typ na lépe vyhovující pletivo.
Děkuji za rady.

6.3.2017 18:22
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry den,

ja jsem zvolil Esafort a jsem fakt spokojeny:
http://www.msdo.cz/pletivo/eshop.asp?cd=138&typ=r&aktid=20

S pozdravem smidla.eu.

6.3.2017 18:42
simacek123

XXX.XXX.142.1

Fa-Horakova pletena pletiva, snadna montaz, rovne.rek bych bez chyby zvladne jednotlivec.

6.3.2017 20:46
tomik

XXX.XXX.38.5

AGKO napsal(a):
Zdravím.
Chovám alexandry malé, korely, penanty, nádherné, andulky.
Na voliérách mám už asi pět let krílíkářské pletivo a rád bych ho nahradil za nějaké kvalitní.
Přemýšlím nad pletivem Agrisald 19x19 drát 1,5mm
Myslíte že je to dobrá volba?
Popř. poprosím o typ na lépe vyhovující pletivo.
Děkuji za rady.

Já sem koupil pletivo Esafort a sem spokojený, dobrá a rychlá práce.Agrisald je pletivo vařené až po pizinkovani, hodí se spíš do interu. Už bych jiné než Esafort nekoupil.

7.3.2017 18:55
AGKO

XXX.XXX.249.248

Děkuji za rady půjdu tedy do Esafort.
Ještě se zeptám ty oka a drát bude vyhovující že?
A jak je to u toho Esafort s rovnáním? Jde dobře napnout na rám voliery?

9.3.2017 12:43
mwazowski

XXX.XXX.215.198

Já mám Agrisald venku už 3 rok a naprosto bez problému.

9.3.2017 13:38
simacek123

XXX.XXX.142.1

AGKO napsal(a):
Děkuji za rady půjdu tedy do Esafort.
Ještě se zeptám ty oka a drát bude vyhovující že?
A jak je to u toho Esafort s rovnáním? Jde dobře napnout na rám voliery?

Jak jsem psal a dal foto, nikdy nedocilite presneho kvalitne napnutého pletiva, jedine ze by jste vlastnil zámečnickou zkruzovacku atd.je to v roli a co je v roli ma porad snahu se takto zachovávat, bez dílenského vybaveni a skusenosti jste vedle a to nemluvim o tom ze sam to nedate.

9.3.2017 14:44
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

simacek123 napsal(a):
Jak jsem psal a dal foto, nikdy nedocilite presneho kvalitne napnutého pletiva, jedine ze by jste vlastnil zámečnickou zkruzovacku atd.je to v roli a co je v roli ma porad snahu se takto zachovávat, bez dílenského vybaveni a skusenosti jste vedle a to nemluvim o tom ze sam to nedate.

Možná hloupý postřeh, mám Esafort 19x19 mm a nemůžu pořád vymlátit myši ve volieře. Z nočních záběrů z IP kamery je vidět, že vlézají dovnitř v určitou hodinu z venku přes oko tohoto rozměru bez problému a žerou krmení. Kdyby bylo oko meší tak by se špatně kochalo pohledem na ptáky ale myši by se z venku nedostaly do voliery.

9.3.2017 18:42
simacek123

XXX.XXX.142.1

otec_vojtika napsal(a):
Možná hloupý postřeh, mám Esafort 19x19 mm a nemůžu pořád vymlátit myši ve volieře. Z nočních záběrů z IP kamery je vidět, že vlézají dovnitř v určitou hodinu z venku přes oko tohoto rozměru bez problému a žerou krmení. Kdyby bylo oko meší tak by se špatně kochalo pohledem na ptáky ale myši by se z venku nedostaly do voliery.

Ja mam na voliérách pletivo 2X2cm, bydlim na polosamote u pole a lesika, mysi likviduji krome leta po cely rok, sypu jed.Castecne zabranite i vniku mysi tim ze date do urcite vysky od země například polykarbonat, je hladky mysim znesnadni invazi.

9.3.2017 20:12
smidla

XXX.XXX.199.215

simacek123 napsal(a):

Dobry vecer,

dovolim si mirne oponovat. Pletivo jsem delal sam, esaroft 19x19 a drat na vnejsi plast 2 a na vnitrni 1,45. ustrihl jsem pozadovanou delku, na horni strane predpripravil nyt na ktery jsem to povesil, pak do protejsiho rohu druhy a pekne to viselo. Pak pekne od shora dolu jako kdyz odmotavate pletivo z role. Nevtrdim ze to je jako kdyz streli, ale rozhodne tam nejsou vlny.

S pozdravem smidla.eu.

jps73

9.3.2017 20:23
jps73

XXX.XXX.225.137

Jestli nechcete mit vlny nechte si pletivo stočit u klempíře na stáčečce pak je pletivo jak tabule plechu pěkně rovné a neudělá vam žádné boule výsledek perfektní.

10.3.2017 06:05
simacek123

XXX.XXX.142.1

smidla napsal(a):
Dobry vecer,

dovolim si mirne oponovat. Pletivo jsem delal sam, esaroft 19x19 a drat na vnejsi plast 2 a na vnitrni 1,45. ustrihl jsem pozadovanou delku, na horni strane predpripravil nyt na ktery jsem to povesil, pak do protejsiho rohu druhy a pekne to viselo. Pak pekne od shora dolu jako kdyz odmotavate pletivo z role. Nevtrdim ze to je jako kdyz streli, ale rozhodne tam nejsou vlny.

S pozdravem smidla.eu.

Ba ne, i to jak jste napsal se da, ja uz ale zustanu u toho svého, me se to porad zda jednodusi, nemusim davat spony jestliže se rozhodnu udelat voliéru bez ruznych pricek tez nemusim resit metrove pletivo.Firma dela pletivo v rozsahu 0,5-4metry.Mozna me jde spise o tu estetiku, je to opravdu jak když strihne.Ale to není podstata věci.Ve finále to cenove vyjde asi tak na stejno, ale zda se ze je to jednoduzsi. To same je i u samotne konstrukce, stavel jsem ze zeleza a ze dreva, dnes bych se tez uz jen rozhodl pro hliníkovou stavbu a to z duvodu ze je snazsi a bez udrzbova. Tak at se dari jak v chovu tak i ve stavbách.

8.12.2018 03:49
donlabuznik

XXX.XXX.61.44

Já už léta používám na voliéry klasické pletivo z http://www.amstor.cz/pletivo Myslím si, že za tu cenu dostanete opravdu kvalitní plot, který ve vynikajícím stavu vydrží dlouhá léta a to prakticky bez jakékoliv údržby, což se zrovna mě náramně hodí, času totiž není nikdy nazbyt a s tímto pletivem moc práce opravdu není.

Přidejte reakci

Přidat smajlík