Kniha, Papoušek zpěvavý a jeho mutace je již v mé knihovně, vřele doporučuji všem chovatelům nejen těm co již p.Zpěvavé ve svém chovu mají, ale i ostatním nadšencům exotického ptactva. je to kniha která v našich knihovnách chyběla. Autorovi děkuje i má nástupkyně, která ihned začala studovat genetiku. Výběr mutace prý nechá na mě
Reichenowi

XXX.XXX.72.156
Zpěváci Ústí
napsal(a):
Kniha, Papoušek zpěvavý a jeho mutace je již v mé knihovně, vřele doporučuji všem chovatelům nejen těm co již p.Zpěvavé ve svém chovu mají, ale i ostatním nadšencům exotického ptactva. je to kniha která v našich knihovnách chyběla. Autorovi děkuje i má nástupkyně, která ihned začala studovat genetiku. Výběr mutace prý nechá na mě
Tak to je radosť...
Reichenowi
napsal(a):
Tak to je radosť...
Jen aby ji to vydrželo. Krmení už ji jde
Uživatel s deaktivovaným účtem

boza
napsal(a):
Dobrý večer kde jsteji koupil a kolik stála.
Taky mně to zajímá. V knihkupectví ji nikde nemají.

Dobrý den, mohl by jste někdo kdo si tu knížku již koupil napsat jestli jste spokojeni? Už vím jak ji objednat, ale váhám se zakoupením. Je tam to co bylo inzerováno?
napsal(a):
Dobrý den, mohl by jste někdo kdo si tu knížku již koupil napsat jestli jste spokojeni? Už vím jak ji objednat, ale váhám se zakoupením. Je tam to co bylo inzerováno?
Mojím č.1 su mutacne roz.zltolice c.2 su spevaci, vcera som dostal knihu od pana Lukaca, viem ze pan Lukac je odbornik na urovni a kniha je naozaj tiez suprova doporucujem urcite budete spokojny.

jaff
napsal(a):
Dobry večer kde najdu kontakt, adresu Na tuto knihu dekuji.
Zdravím, lze ji objednat na e-mail: psephotusbook@seznam.cz (napište jméno s příjmeníma adrsu).