ikor

XXX.XXX.120.249
peparazak
napsal(a):
Holka
Samec.
hanzpp

XXX.XXX.132.163
Samec.
kely88

XXX.XXX.166.177
Samec.
Krupps

XXX.XXX.254.15
kkki
napsal(a):
Samec.
Rozhodně samec
jahelka

XXX.XXX.195.189
mapuli
napsal(a):
Prosím o určení pohlaví andulky lutino. Má červené oči. Děkuji.
Označení kluk nebo holka se používá u lidí. U papoušků je to samec nebo samice a Vy máte samce.
kotrč

XXX.XXX.144.116
jahelka
napsal(a):
Označení kluk nebo holka se používá u lidí. U papoušků je to samec nebo samice a Vy máte samce.
Když, už tak 1,0 nemyslíte?
Ahoj všichni, přikládám dvě fotky "stejné lutino andulky", kterou jsem poprvé fotil 21.3. (fotky v prvním příspěvku). Stále si myslíte, že je to sameček?
birdman

XXX.XXX.195.189
mapuli
napsal(a):
Ahoj všichni, přikládám dvě fotky "stejné lutino andulky", kterou jsem poprvé fotil 21.3. (fotky v prvním příspěvku). Stále si myslíte, že je to sameček?
Je to samec, až bude v toku tak bude mít ozobí hladké a růžové až růžovofialové.
Ahoj všichni, přikládám po dvou měsících další dvě fotky "stejné lutino andulky", kterou jsem poprvé fotil 21.3. (fotky v prvním příspěvku). Asi samička, co?
mapuli
napsal(a):
Ahoj všichni, přikládám po dvou měsících další dvě fotky "stejné lutino andulky", kterou jsem poprvé fotil 21.3. (fotky v prvním příspěvku). Asi samička, co?
Dobry den,
tady je krasne videt, ze odhadovat pohlavi z fotky je do jiste miry hadani. U lutin jeto mnohdy orisek i na zivo. ;)
Preju hodne uspechu v chovu, je to krasna samicka.
S pozdravem smidla.eu.
Děkuji rád tomu budu věřit letos ještě nehnízdila tak je chtivá tak by brala i nejméně dominantní samičku z hejna. Jak jsem si zvětšil fotku v počítači tak mobil vytáhl barvy a opravdu má kolem nosních dírek bílé kroužky i když to v réalu není vůbec vidět takže jsem se uklidnil. Takže dokoupím samce a snad bude ráda
Uživatel s deaktivovaným účtem

Samec.
Dobrý den, take bych se vás moc ráda zeptala, jaké pohĺaví má moje andulka? Jsou mu/jí cca 2 měsíce. Mockrát děkuji!
Uživatel s deaktivovaným účtem

zelenafarma
napsal(a):
Také poprosím o určení pohlaví popřípadě určit barevný ráz.
Samička.