Zdravím,
moc moc prosím o radu. Mám 3 páry andulek (celoročně venku, každý pár má svoji budku). Jeden pár zahnízdil - samička snesla 6 vajíček. A dnes už jsem našla 3tí mladě mrtvé. Sotva se mládě vylíhne - nestará se o něj a mládě tak najdu mrtvé. Loni mládě měla a starala se o něj výborně. Poradíte proč se nestará? Podestýlku má piliny, k jídlu má směs zrní, zeleninu. Sameček se stará, samičku jsem viděla venku jen jednou, jinak je stále v budce.
serge

XXX.XXX.74.249
Ahoj! O mláďatá sa nestará preto, lebo dospela a začala jej vadiť prítomnosť iných samíc. Buď ostatné andulky (prevažne samice) odpútavajú pozornosť hniezdiacej samičky, alebo samičku zamestnávajú ostatní osadenci voliéry, tak nemá priestor starať sa o svoje mladé. Chce to čas alebo časom zmenu v chove.
dafi1111

XXX.XXX.144.116
serge
napsal(a):
Ahoj! O mláďatá sa nestará preto, lebo dospela a začala jej vadiť prítomnosť iných samíc. Buď ostatné andulky (prevažne samice) odpútavajú pozornosť hniezdiacej samičky, alebo samičku zamestnávajú ostatní osadenci voliéry, tak nemá priestor starať sa o svoje mladé. Chce to čas alebo časom zmenu v chove.
To je hloupost!