Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151
Dobrý den, můžete mi napsat na soukromou zprávu o chovateli Hrabovský Lubomír, máte li zkušenost s tímto chovatelem, ohledně ex.papoušků velice děkuji.
lumpicek

XXX.XXX.0.243
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, můžete mi napsat na soukromou zprávu o chovateli Hrabovský Lubomír, máte li zkušenost s tímto chovatelem, ohledně ex.papoušků velice děkuji.
Dobrý den, jestli hledáte charakterové vlastnosti výše jmenovaného člověka, tak nevím.Ale stoprocentně podle příspěvku znám charakter váš, který je hodně podřadný.
589

XXX.XXX.195.189
Ptáte se sám na sebe, proč?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151
lumpicek
napsal(a):
Dobrý den, jestli hledáte charakterové vlastnosti výše jmenovaného člověka, tak nevím.Ale stoprocentně podle příspěvku znám charakter váš, který je hodně podřadný.
Prodal mi pár rosel pestrých a pap. zpěváky a prodává je pod cenu ? ale hnízdí papoušci jen jsem se chtěl poptat zda má někdo zkušenost proč prodává pod cenu ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151
589
napsal(a):
Tomu nerozumím ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151
lumpicek
napsal(a):
Sám Anonym také...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151
589
napsal(a):
Zase pouze sám také... Anonym 589, lumpicek ?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zase pouze sám také... Anonym 589, lumpicek ?
Tak isto vidím anonymného vás ako aj lumpicka či 589, nevidím medzi vami žiadny rozdiel nakoľko nemáte profil vypísaný ako by mal byť a ako by si ostatný priali, tak sa prosím vás neobraňujte anonimními diskutujúcimi,
lumpicek

XXX.XXX.0.243
fuksia
napsal(a):
Tak isto vidím anonymného vás ako aj lumpicka či 589, nevidím medzi vami žiadny rozdiel nakoľko nemáte profil vypísaný ako by mal byť a ako by si ostatný priali, tak sa prosím vás neobraňujte anonimními diskutujúcimi,
Dobrý den, máte pravdu, pouze s dost velkým rozdílem, že ač jako anonym nepokládám na několika diskuzích na ifauně dotazy bezcharakterního směru jako zakladatel tohoto diskusního příspěvku.Toto si pán mohl nechat jinam, ale né na veřejné fórum.
lumpicek
napsal(a):
Dobrý den, máte pravdu, pouze s dost velkým rozdílem, že ač jako anonym nepokládám na několika diskuzích na ifauně dotazy bezcharakterního směru jako zakladatel tohoto diskusního příspěvku.Toto si pán mohl nechat jinam, ale né na veřejné fórum.
Tak se této diskuzi 4 lidí snažím porozumět, ale stále tomu nerozumím. Může někdo z vás čtyř mně méně chápavému vysvětlit, o co jde ? Raději interně, ať neunavujeme ostatní.