Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

2.5.2017 00:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

Dobrý den, můžete mi napsat na soukromou zprávu o chovateli Hrabovský Lubomír, máte li zkušenost s tímto chovatelem, ohledně ex.papoušků velice děkuji.

lumpicek

2.5.2017 11:59
lumpicek

XXX.XXX.0.243

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den, můžete mi napsat na soukromou zprávu o chovateli Hrabovský Lubomír, máte li zkušenost s tímto chovatelem, ohledně ex.papoušků velice děkuji.

Dobrý den, jestli hledáte charakterové vlastnosti výše jmenovaného člověka, tak nevím.Ale stoprocentně podle příspěvku znám charakter váš, který je hodně podřadný.

589

2.5.2017 12:23
589

XXX.XXX.195.189

Ptáte se sám na sebe, proč?

Neregistrovaný uživatel

2.5.2017 16:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

lumpicek napsal(a):
Dobrý den, jestli hledáte charakterové vlastnosti výše jmenovaného člověka, tak nevím.Ale stoprocentně podle příspěvku znám charakter váš, který je hodně podřadný.

Prodal mi pár rosel pestrých a pap. zpěváky a prodává je pod cenu ? ale hnízdí papoušci jen jsem se chtěl poptat zda má někdo zkušenost proč prodává pod cenu ?

Neregistrovaný uživatel

2.5.2017 16:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

589 napsal(a):

Tomu nerozumím ?

Neregistrovaný uživatel

2.5.2017 17:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

lumpicek napsal(a):

Sám Anonym také...

Neregistrovaný uživatel

2.5.2017 17:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

589 napsal(a):

Zase pouze sám také... Anonym 589, lumpicek ?

3.5.2017 07:50
fuksia

XXX.XXX.144.26

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zase pouze sám také... Anonym 589, lumpicek ?

Tak isto vidím anonymného vás ako aj lumpicka či 589, nevidím medzi vami žiadny rozdiel nakoľko nemáte profil vypísaný ako by mal byť a ako by si ostatný priali, tak sa prosím vás neobraňujte anonimními diskutujúcimi,

lumpicek

3.5.2017 12:28
lumpicek

XXX.XXX.0.243

fuksia napsal(a):
Tak isto vidím anonymného vás ako aj lumpicka či 589, nevidím medzi vami žiadny rozdiel nakoľko nemáte profil vypísaný ako by mal byť a ako by si ostatný priali, tak sa prosím vás neobraňujte anonimními diskutujúcimi,

Dobrý den, máte pravdu, pouze s dost velkým rozdílem, že ač jako anonym nepokládám na několika diskuzích na ifauně dotazy bezcharakterního směru jako zakladatel tohoto diskusního příspěvku.Toto si pán mohl nechat jinam, ale né na veřejné fórum.

3.5.2017 21:03
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

lumpicek napsal(a):
Dobrý den, máte pravdu, pouze s dost velkým rozdílem, že ač jako anonym nepokládám na několika diskuzích na ifauně dotazy bezcharakterního směru jako zakladatel tohoto diskusního příspěvku.Toto si pán mohl nechat jinam, ale né na veřejné fórum.

Tak se této diskuzi 4 lidí snažím porozumět, ale stále tomu nerozumím. Může někdo z vás čtyř mně méně chápavému vysvětlit, o co jde ? Raději interně, ať neunavujeme ostatní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík