maxa
napsal(a):
Podívejte se na inzerci nebo diskuzi tam byli v nabídce - původ Itálie.
Pán ich inzertoval na Ifaune.cz že ich privezie na predaj do Přerova minulý mesiac, ale inzerát bol už vymazaný, tak preto prosím verejnosť kto by mal kontakt na predavajcu výstavných chocholatých anduliek.
zosrnia
napsal(a):
Dobrý deň, zháňam kontakt na chovateľa čo minulí mesiac predával v Prěrove výstavné chocholaté andulky, ak má niekto kontakt na chovateľa poprosím do interných správ, alebo nech sa my ozve osobne, ďakujem J.Zbudila.
Skuste tu https://www.facebook.com/profile.php?id=100006814218001&fref=nf.
Querido
napsal(a):
Skuste tu https://www.facebook.com/profile.php?id=100006814218001&fref=nf.
Ďakujem, pána Revaya z Nitry poznám, ale to predával v Prerove iný predajca chocholatých anduliek, mal ich údajne dovezené od kamaráta z Holandska.
paptro

XXX.XXX.85.10
zosrnia
napsal(a):
Ďakujem, pána Revaya z Nitry poznám, ale to predával v Prerove iný predajca chocholatých anduliek, mal ich údajne dovezené od kamaráta z Holandska.
Prodaval to tam mlady kluk, ktery je mel od kamarada z Holandska dovezene.
paptro

XXX.XXX.85.10
Papoušek555
napsal(a):
Poveze někdo neofemy?
Povezu tyrkysove, bourky.
paptro

XXX.XXX.85.10
Papoušek555
napsal(a):
Jaka je barva těch neofem ? Poslal by jste mi fotku?
Bourci prirodni, tyrkysovy jsou rudobrichy.
mazule

XXX.XXX.68.73
Dobrý den poveze někdo samičky alexandra malého 2016 a jaké barvy děkuji za info...
paptro

XXX.XXX.85.10
chorche000
napsal(a):
Dobrý den poveze někdo loňskou samičku korely chocholaté, ne přírodního zbarvení.
Povezu lonskou samicku straka a perla.
paptro

XXX.XXX.85.10
chorche000
napsal(a):
Můžete mi poslat SMS ozvu nebo napište e-mail na blade077@seznam.cz, tel : 725039977.
Povezu andulky vystavni, zebricky, neofemy, obyc andulky, kohoutka krepelky.
mazule

XXX.XXX.68.73
Dobrý den a ceny za alexandra malého...
Sttewe

XXX.XXX.37.6
Dobrý večer okud jste.
Šedé korely 0,2 kr.14 + 15 a 1,0 kr.15. Cena 450 kč/ks. Pouze tel: 737/425722.
roman1984
napsal(a):
Chodi este na burzu pan co predaval prenosky ako na foto?
Dakujem.
Dovezu přenosky pro exoty. Prodej venku u stanu. Možno objednat na tel.603 759 799.
Ptáčkařík

XXX.XXX.85.10
abc11
napsal(a):
Dovezu přenosky pro exoty. Prodej venku u stanu. Možno objednat na tel.603 759 799.
Mam u vas obednanou tu velkou prenosku, v kromerizi jsme se bavili, stavím se pro ni.
Ptáčkařík
napsal(a):
Mam u vas obednanou tu velkou prenosku, v kromerizi jsme se bavili, stavím se pro ni.
Nevím, která to byla. Zavolejte na tel. nebo na www.cajka-ex-seznam-cz.estranky.cz tam je kontakt.
milbe
napsal(a):
Dobnrý večer.
Mohu po dohodě přivést:
1,0 penant albino x 0,1 oranž skořice - zamluveni do 6:00
0,1 pap. zpěvavý straka/oranž 2016 - rezerva
kakariki č.č. modrý a štěpitelný na modré 1,0 zelený/modrý,0,2 skořice/modrá,
0,1 zelená /modrá,0,1 modrá. Vše prosinec 2016 a leden 2017.
Dobrý večer, jak jsou staří ti penanti a jaká je popř.jejich cena, děkuj.
Kdyby měl někdo zájem mohu dovést chovnou páru amadin gouldových. Pěkní ptáci. Viz.foto.
Když bude mít někdo zájem, tak můžu vzít 0,1 neoféma modrohlavá albino kr.015 ve 100 % stavu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Přerov dnes paráda, výkup andulka 100kč a duhovka 120kč.Jsem spokojen, ta druhá hala dá se, řada s autama šla rychle takže žádné dlouhé čekání.
adca

XXX.XXX.251.62
Byly tam nějaké Aratingy?
Uživatel s deaktivovaným účtem

No vida a to bylo řečí jak je všechno špatně...
ifa

XXX.XXX.54.33
Papoušek555
napsal(a):
Zakolik braly agoše škraboškové. ?
Nikdo nebral. U vchodu v 5.00 otravovali Pšonci, že škraboškové za 150 fischeri za 100.Tak jsem je poslal do pryč. Na burze nikdo agoše nechtěl.Jeden říkal, že Malajsie nebere. Ale natrefil jsem na Lotyše a ti vzali škraboškové i přírodní fischeri za 250 za kus.