Prosím pomoc - úhyn samice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2017 15:33
ŠárkaK

XXX.XXX.0.178

Dobrý den, mám menší problém a nevím si rady.
Mám v jedné voliéře tři páry které sedí na vejcích bohužel včera mi jedna samice vajíčka opustila a dnes zemřela(bylo ji 5). Bohužel samec ji stále hledá a já se začínám bát i o něj. Myslíte, že mu mám koupit novou samici a dát ji rovnou do voliéry mezi ty dva zbylé hnízdící páry a nebo to mám nechat a být a koupit jinou samici až po hnízdění ? Děkuji za každou rychlou odpověď

4.5.2017 17:27
mikoc

XXX.XXX.59.222

ŠárkaK napsal(a):
Dobrý den, mám menší problém a nevím si rady.
Mám v jedné voliéře tři páry které sedí na vejcích bohužel včera mi jedna samice vajíčka opustila a dnes zemřela(bylo ji 5). Bohužel samec ji stále hledá a já se začínám bát i o něj. Myslíte, že mu mám koupit novou samici a dát ji rovnou do voliéry mezi ty dva zbylé hnízdící páry a nebo to mám nechat a být a koupit jinou samici až po hnízdění ? Děkuji za každou rychlou odpověď

Dobrý den, není zřejmé, zda se jedná o andulky či jiný druh, ale ani pokud se opravdu jedná o chov andul, nepouštěl bych novou samičku do společné voliéry, zvláště když páry hnízdí. Samce se kterým ji chcete s párovat, bych odebral a dal oba zvlášt do jiné klece. Až si budete jistá, že vytvořili pár, dejte je k ostatním, do společné klece. A ť se daří.

4.5.2017 17:58
bathory

XXX.XXX.119.32

Ať už se jedná o jakéhokoliv ptáka, nedávat nového ptáka mezi hnízdíci. Taky bych samečka odchytila a bokem dopárovala a pak třeba přidala, záleží o jaký jde druh Jinak soucítím, taky se mi to stalo

4.5.2017 21:10
ŠárkaK

XXX.XXX.0.178

Jedná se o andulky. Děkuji moc za rady.

Přidejte reakci

Přidat smajlík