Dobry den, chcel by som sa opytat niekoho kto sa vyzna.mam moznost vybrat si mlada spacka z budky a vyskusat ho odchovat.cital som je skrotne a vie sa vselico naucit.potravu mam zabezpecenu.myslite si ze toto je vhodny cas podla foto?su par dni pred vyletenim.
birdman

XXX.XXX.195.189
Marecek8822
napsal(a):
Dobry den, chcel by som sa opytat niekoho kto sa vyzna.mam moznost vybrat si mlada spacka z budky a vyskusat ho odchovat.cital som je skrotne a vie sa vselico naucit.potravu mam zabezpecenu.myslite si ze toto je vhodny cas podla foto?su par dni pred vyletenim.
To se jedná o legální chov nebo chcete vybrat mládě z budky divokých ptáků v přírodě? Pokud je to ta druhá možnost tak to určitě nedělejte protože se tím dopustíte trestného činu pytláctví.
Ano, to je dobrý čas pro odběr, takto zapeřený se už dá dokrmit velice zdárně. Až povyroste naučte ho na pestrou stravu, včetně zeleniny, obilovin aj ovoce (ve všech podobách), jo a milujou tvaroh a tofu. A též se připravte na krásných zhruba dvacet let života s neuvěřitelným tvorečkem, který vás i ve svém stáří nepřestane překvapovat.
Uživatel s deaktivovaným účtem

golubova
napsal(a):
Viete mi povedať ako je to s vybavením papierov na chov?
Keby si v prírode chytím jedného dvoch kde je to potrebné nahlásiť k registrácii alebo ako by to prebiehalo?
Kedže mám susedov akých mám tak " načierno" by to nebolo možné.
Načerno odebranýho z hnízda vám nezlegalizujou ani omylem. vám ho seberou a dostanete pokutu, jakmile o něm ceknete úřadům.