Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2017 10:13
xxxpapouch

XXX.XXX.217.6

Dobry den, prave mi umřela andulka. Byla do včerejška v pohodě, pak začala být načepýřená a pak zacala tahat nohu, dělala sudy a byla bez energie. Mam několik kusů ve voliéře a stejné příznaky má ještě jedna. Teď sedí na vajíčkach 2 vylíhnuté, proto krmeni vajíčkovou míchanicí a pampeliškou. Vůbec nevím, co jim je! Mam strach abych takto nepřišla o všechny. Loni bylo několik mimin a postupuji stejně, tak nevim, jestli je chyba u mě nebo kde? Prosim o radu.

12.5.2017 14:00
kareta

XXX.XXX.84.6

Trháte čistou pampelišku, ? Není mezi tím nějaká rostlina, ? Myslím jedovatou.

12.5.2017 14:04
kareta

XXX.XXX.84.6

Nebo nebyla na tom místě kde trháte pampelišku vylitá někdy nějaká jedovatá látka, ?

12.5.2017 17:02
simacek123

XXX.XXX.142.1

xxxpapouch napsal(a):
Dobry den, prave mi umřela andulka. Byla do včerejška v pohodě, pak začala být načepýřená a pak zacala tahat nohu, dělala sudy a byla bez energie. Mam několik kusů ve voliéře a stejné příznaky má ještě jedna. Teď sedí na vajíčkach 2 vylíhnuté, proto krmeni vajíčkovou míchanicí a pampeliškou. Vůbec nevím, co jim je! Mam strach abych takto nepřišla o všechny. Loni bylo několik mimin a postupuji stejně, tak nevim, jestli je chyba u mě nebo kde? Prosim o radu.

Delala sudy!michanice a pampeliška a co dal ani jedno stoho není preci hlavni slozka potravy! Mimima, kolik vam je let? Chyba bude nebo je na vasi strane.

12.5.2017 18:54
pterodactyll

XXX.XXX.190.103

Doufám že míchanice a pampeliška jsou jen doplňky stravy.
Jinak jak je to s odstraňováním nespotřebované míchanice?
Nedostatečně uvařená vejce a ještě stará můžou také způsobit otravu.
Jestli válí sudy, vypadá to na otravu. Nebo postřik těch pampelišek?
Vše je třeba vyloučit jestli již není pozdě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík