Katka B.

XXX.XXX.95.229
Dobrý den, chtěla bych se zeptat: jaké domácí zvířátko je nejvhodnější? Bydlím sama, pracuji pět hodin denně a mám dost peněz na péči.Děkuji.
Katka B.
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat: jaké domácí zvířátko je nejvhodnější? Bydlím sama, pracuji pět hodin denně a mám dost peněz na péči.Děkuji.
Ono nejde jen o to jak dlouho pracujete, ale také o to, jak dlouho se zvířeti denně můžete věnovat a kolik času opravdu trávíte doma. Pro někoho je vhodný papoušek a pro druhého akvárko s rybičkami.
Katka B.

XXX.XXX.95.229
Svému miláčkovi bych se věnovala klidně hodiny.
ne

XXX.XXX.195.189
Katka B.
napsal(a):
Kupte si kočku.
Lili25

XXX.XXX.200.191
Záleží aký druh zvieratka by sa vám páčil. Papagáj, psík, nejaký hlodavec či terarijné zvieratko alebo niečo iné. Až potom sa možte rozhodovať aké plemeno a druh z toho :).
Katka B.
napsal(a):
Já dám příklad ze života. Velký papoušek to je závazek na 20 - 30 let dopředu. Pořídila si ho mladá žena 24 let. Bydlela sama ve svém bytě a pracovala většinou z domu. Ideální stav. Po nějakém čase si našla přítele, papoušek na něj útočil, byla těhotná a přišlo miminko. Papoušek šel sám do místnosti. Řval, že měla problémy se sousedy, na jejího druha útočil a celý se oškubal. Odjezd na víkend nebo dovolenou nebyl možný, protože neměla nikoho, kdo by ho nakrmil.
Jak to asi dopadlo? Každý asi ví nebo tuší.
A co já vím od té doby u nich nebylo žádné zvířátko snad ani na návštěvě. A kde se stala chyba? Slečna při pořizování nehleděla příliš do budoucnosti.
Katka B.

XXX.XXX.95.229
Stačila by mi i bojovnice, ale bylo by mi líto, že se s ní nemůžu pomazlit.
Katka B.

XXX.XXX.95.229
Přemýšlela jsem o birmě, ale na internetu že kočky by se měly chovat po dvou a víc, jinak se budou trápit.
Effi

XXX.XXX.200.191
Tak si kúpte dve kočky a bude im fajn :) Alebo nejakého psíka :).
Katka B.

XXX.XXX.95.229
U psů jsem přemýšlela o papillonova.Je malý, krásný, inteligentní.
Katka B.

XXX.XXX.95.229
Tedy papillonovi.
Effi

XXX.XXX.200.191
Už je len sa treba dobre rozhodnúť. :).
Katka B.

XXX.XXX.95.229
No bylo by dobré, kdyby zvířátko vydrželo jednou do roka hodinovou cestu na chatu a zpátky.
Katka B.

XXX.XXX.95.229
Katka B.

XXX.XXX.95.229
Mám teď deset psů.
Myššš

XXX.XXX.11.210
Katko, běž si vymýšlet a trollit někde jinde. Pracuješ 5 hodin denně, peněz máš dost. Tak určitě... :D Máš 10 psů, ale o pár řádek výš by ti stačila rybka. :D
Fakt nenápadné.
Katka B.

XXX.XXX.95.229
Hej myšičko záleží do díry!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jsem dětská doktorka.Mám určitě lepší vzdělání než vy.
lusy

XXX.XXX.255.197
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Jsem dětská doktorka.Mám určitě lepší vzdělání než vy.
Ak ste doktorka a máte také vzdelanie ktorým sa tu chválite, tak sa mu venujte, a neponižujte diskutujúcich ľudí ktorých nepoznáte z Vašim vzdelaním, za všetkých diskutujúcich Vám vopred ďakujem..
lusy
napsal(a):
Ak ste doktorka a máte také vzdelanie ktorým sa tu chválite, tak sa mu venujte, a neponižujte diskutujúcich ľudí ktorých nepoznáte z Vašim vzdelaním, za všetkých diskutujúcich Vám vopred ďakujem..
Anonym Katka B, která pracuje 5 hod denně a má dost peněz a je jak píše dětská doktorka, vyvolala svým dotazem naprosto neplodnou diskuzi.
Ale jedno jí nelze upřít. Ptáka poznáš po peří, člověka po řeči. Takový exot jako ona se zde dlouho neobjevil.
Moudivláček
napsal(a):
Anonym Katka B, která pracuje 5 hod denně a má dost peněz a je jak píše dětská doktorka, vyvolala svým dotazem naprosto neplodnou diskuzi.
Ale jedno jí nelze upřít. Ptáka poznáš po peří, člověka po řeči. Takový exot jako ona se zde dlouho neobjevil.
Zapomněl jste na to, že má (údajně) 10 psů) Pak je ovšem divný dotaz, jaké domácí zvířátko je nejvhodnější...
Evidentně buď někdo s lehce chorým mozkem, dítě, puberťák nebo člověk se sníženou inteligencí. Souhlas o naprosto neplodné diskuzi, ale na druhou stranu, člověk si uvědomí, že na tom zas není tak špatně, ne?)
Budeme jen doufat, že Katka B. zůstane u svých 10-ti psů a papouška si nepořídí a pokud je to opravdu dětská lékařka, tak že nebude léčit naše děti...
krabatka
napsal(a):
Zapomněl jste na to, že má (údajně) 10 psů) Pak je ovšem divný dotaz, jaké domácí zvířátko je nejvhodnější...
Evidentně buď někdo s lehce chorým mozkem, dítě, puberťák nebo člověk se sníženou inteligencí. Souhlas o naprosto neplodné diskuzi, ale na druhou stranu, člověk si uvědomí, že na tom zas není tak špatně, ne?)
Budeme jen doufat, že Katka B. zůstane u svých 10-ti psů a papouška si nepořídí a pokud je to opravdu dětská lékařka, tak že nebude léčit naše děti...
Za souhlasný názor dávám hlas, snad se dotyčná ze negativní kritiku obhájí.
Já

XXX.XXX.95.229
No podle mě je to jen blbka.Nevšímejte si jí.