emil007

XXX.XXX.10.224
Potřeboval bych zkušený názor ohledně pohlaví oba jsou kr.2015
jedna má test dna tudíž 0,1 ale ten druhý, vypadá to že mám dvě samice ale nejsem si jist.
díky všem za názor
Emil.
Effi

XXX.XXX.238.140
Ťažko povedať, keď nie je fotka.
emil007
napsal(a):
Potřeboval bych zkušený názor ohledně pohlaví oba jsou kr.2015
jedna má test dna tudíž 0,1 ale ten druhý, vypadá to že mám dvě samice ale nejsem si jist.
díky všem za názor
Emil.
Máte dvě samice. Samci ukážou první černá pera na zádech v 17 měsících. Váš samec by byl již plně vybarven. Touto dobou je dvouletý, má 24 měsíců.
emil007

XXX.XXX.10.224
Martin-rosely
napsal(a):
Dobrý den,
tak to máte opravdu dvě samice jak už vám psal Barp58 a podle fotky jsou to 100% samice. Kdyby šlo vyfotit i jejich záda, tak se to určí líp. Martin.
Proč chcete foto zad a něco určovat u dvouletých nebo 24 měsíčních samic? Nechápu. Ty mají záda zelené.
emil007

XXX.XXX.10.224
Díky všem za reakce
už jsem k nim koupil dva samce jeden 2016 a druhý 2015 ten je nějakej agresivní nahání obě samice a nechce je u sebe hned je odežene.
Dobrý den, je to pár ? Samice je s DNA, ale má okraj jednoho pírka šedočerné. Jsou to loňští ptáci, štěpitelní na žluté.
Dík
fedak
napsal(a):
Dobrý den, je to pár ? Samice je s DNA, ale má okraj jednoho pírka šedočerné. Jsou to loňští ptáci, štěpitelní na žluté.
Dík
Zdravím ten zadní kus to bude asi ta samice a ten vpředu to vypadá na samce. Mě se zdá že mu začíná barvit hlava na takovou tu krásně zelenou jakou mají dospělí a u toho zadního to nevypadá že by se mu to peří měnilo. Je to pouze můj názor.
PS: Měl jsem je také tak vím jak to vypadalo když se vybarvovali.