leonberg69

XXX.XXX.184.164
Dobrý den včera jsem našla mládě opeřené mám ho doma v kleci má tam i bydílka, ale nevim jak do něho dostat jídlo a pití zatím sám to neumí ale snaží se učit letát tak aby měl energii, mám ho přes den venku a přes noc doma kvuli kočkám. :) Nějakou rychlou radu prosim. Chci aby přežil a u měl lítat.
Oldass

XXX.XXX.220.210
Často mládě vypadá opuštěně, ale rodiče ho dokrmují i když je mimo hnízdo a nelétá. Bylo skutečně opuštěné? Bude vystresované. Spíš to dopadne špatně. Osobně bych takového ptáčka domu nikdy nebral, i kdyby se ho povedlo vykrmit, bude mít problém s adaptací po vypuštění do přírody.
jurda123

XXX.XXX.195.189
leonberg69
napsal(a):
Dobrý den včera jsem našla mládě opeřené mám ho doma v kleci má tam i bydílka, ale nevim jak do něho dostat jídlo a pití zatím sám to neumí ale snaží se učit letát tak aby měl energii, mám ho přes den venku a přes noc doma kvuli kočkám. :) Nějakou rychlou radu prosim. Chci aby přežil a u měl lítat.
To mládě nebylo opuštěné a mělo šanci na přežití, ale v momentě kdy jste ho vzala domů jste ho zabila.
leonberg69
napsal(a):
Běžte ho hned, jakmile to půjde pustit tam kde jste ho našla. V okolí bývají ostatní mláďata z hnízda, a rodiče je krmí. Rozhodně ještě není pozdě!