adca

XXX.XXX.251.62
Nepoveze někdo čapkáče?Měla by jsem zájem o nepříbuzný pár.
Drobotinka

XXX.XXX.85.10
Mohu dovezt :
Zebricky
Chuvicky
Neofemy tyrkysove
Neofema bourek
Holoubky diamantove
Mexicke hyly
Korely belohlave(stepi do albin) chovny par
Kakariky chovny par
Rosely cervene chovny par
Papousek Horsky chovny par
Andulky
Rosela rubino
Koupim Rosela zlutolici Prirodni I mutacni kusy.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Drobotinka
napsal(a):
Mohu dovezt :
Zebricky
Chuvicky
Neofemy tyrkysove
Neofema bourek
Holoubky diamantove
Mexicke hyly
Kakariky chovny par
Andulky
Rosela rubino
Dobrý den u těch rubino rozel nabízíte letošní ptáky ? příp. nepříbuzné ?
(sviecka.jiri @seznam.cz).
Ararák

XXX.XXX.44.4
Vzal bych tak 10ks zebřiček, v pohlaví 5.5. pokud někdo prodá za 80kč/ks.
Drobotinka
napsal(a):
Mohu dovezt :
Zebricky
Chuvicky
Neofemy tyrkysove
Neofema bourek
Holoubky diamantove
Mexicke hyly
Kakariky chovny par
Andulky
Rosela rubino
Rozely rubino cena rok ?
Mohu dovest papousek zpevavy rok 2017, krouzkovane, mutace
1.0 australsky modry/modra straka 500 Kc
2.0 oranz opalin 700Kc
0.2 modry opalin/ skořice 500 Kc
1.0 platino 800 Kc
2.2 modra straka, jeden ze samcu stepak na skoricovou straku 700-1000Kc
Tel: 731 214 347.
praclovek

XXX.XXX.142.1
Vykoupime andulka 80, korela 150-300dle mutace, rozely a jiné dle kvality.Zeleny stan, modry tranzit.
Drobotinka

XXX.XXX.85.10
praclovek
napsal(a):
Vykoupime andulka 80, korela 150-300dle mutace, rozely a jiné dle kvality.Zeleny stan, modry tranzit.
Prosil bych telefoni kontakt na vas diky.
Niky145

XXX.XXX.23.10
Roselky32

XXX.XXX.85.10
Niky145
napsal(a):
Můžu vzít chovnou páru penantů krouzky 2012 a 2013 samice přepeřuje.
Cena prosim?
Roselky32

XXX.XXX.85.10
Mohu dovezt Rosela Lutino Skorice chovny par, Rosela Lutino chovny par, Papousek horsky chovny par, Korela belohlava chovny par, Dlask Tlustozoby, andulky, zebricky tel:608744932.
Roselky32

XXX.XXX.85.10
Mohu dovezt aratingu jendaj, vymazlenou, promluvi par slov, pusinkuje atd.
Niky145

XXX.XXX.23.10
Roselky32
napsal(a):
Cena prosim?
1800 kč.
milp

XXX.XXX.167.53
Mám mladé vyletěné čapkáče, ale ještě měsíc bych je raději nechal u rodičů, stále je trochu přikrmují.721 011 054.
Roselky32

XXX.XXX.85.10
Papoušek555
napsal(a):
Mam zájem o rozely pestré červené jaka je cena prosím.?
608744932 zavolejte a domluvime se.
Mohu dovest bednove klece za 1200 Kc obe dve, pouzivane jednu zimu, rozmer 50x50 a druha 75x50, tel:731 214 347.
Johm

XXX.XXX.53.226
Můžu vzít loňské valašské ořechy cca 200kg...

Po dnešní burze už Přerov není největší burza co do lidí o kulturnosti se ani nebavím.Jaký je váš názor?

moravák
napsal(a):
Rád bych věděl, kde tito VÝKUPČÍCI stály, nikde jsme i s kolegou tento zelený stan ani modrý tranzit neviděli!
Snad jste tomu nevěříl?

Luďa81
napsal(a):
Nevím kolik dávali za korely, ale andule 50 posléze 40. Nenechal jsem jim ani pírko.
Tak to já jsem andule za 50kč v pohodě prodal a mám klid, přece to nebudu živit do jara.Ta cena ve výkupu se bude držet do zimi.
napsal(a):
Po dnešní burze už Přerov není největší burza co do lidí o kulturnosti se ani nebavím.Jaký je váš názor?
Dnes jsem tam také byl a byla to hrůza když se tam nic nedalo koupit. Musel jsem to projít 3 krát abych koupil krmení které používám a o ptácích ani nemluvím. Jediné co je dobré tak to parkování a těch lidí tam také nebilo moc. Už tam zase dlouho nepojedu je to zbytečná cesta.

corvuscorax
napsal(a):
Co člověk to názor, já jsem tam byl spokojený, prodal jsem co jsem potřeboval, koupil co jsem chtěl a udělal si radost i koupí kytek za dobrou cenu.
Přesně tak souhlasím, byl jsem taky jen kouknout a v pohodě, na to že jsou dovolené tam byl dostatek lidí a prodejců...co se týká ptáků taky jsem je nebral - jsou po hnízdění, přepeřují atd.
je potřeba to pochopit a ne zbytečně kritizovat
mhm2
napsal(a):
Dnes jsem tam také byl a byla to hrůza když se tam nic nedalo koupit. Musel jsem to projít 3 krát abych koupil krmení které používám a o ptácích ani nemluvím. Jediné co je dobré tak to parkování a těch lidí tam také nebilo moc. Už tam zase dlouho nepojedu je to zbytečná cesta.
Plne s Vami súhlasím, okrem parkovania nič moc.
Matador
napsal(a):
Daji ti mozna nejnizsi cenu jaka je mozna, ty a ostatní zapomente letos uz na priznive vykupni ceny.Az zase z jara!?
Zdravím. A predsa dali dobrú cenu. Korely lutino a rozely by ste nepredali na stole po toľko ako sme predali všetky naraz do výkupu! Nepredavam vždy do výkupu, ale keď ponúknu dobrú cenu tak dám...

luki10000
napsal(a):
Zdravím. A predsa dali dobrú cenu. Korely lutino a rozely by ste nepredali na stole po toľko ako sme predali všetky naraz do výkupu! Nepredavam vždy do výkupu, ale keď ponúknu dobrú cenu tak dám...
Tak jest.
Latimeria

XXX.XXX.71.4
Dobrý den.Reaguji na vaši nabídku bílých recesívních kanárů, o které bych měl zájem.Koupil bych i 3 páry, počkám si do příští sezony, pokud není situace příznivá.Uvažuji taktéž o koupi celého chovu, pokud bude kvalitní.Za odpověď děkuje A.Řimák.