Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2017 20:29
papajan

XXX.XXX.113.226

Dobrý den, může mi chovatel andulek vysvětlit v čem, kromě vzhledu, je rozdíl mezi andulkami "klasickými", lacewing a TCB. Děkuji za odpověď.

11.7.2017 22:25
machlena

XXX.XXX.96.44

Trošku jsem nepochopila vaši otázku...rozdíl je samozřejmě podle mě jen ve vzhledu. Nebo myslíte že mají jinou povahu, potřebuji jinou péči? Nebo to myslíte kvůli ceně? Zkuste otázku lépe formulovat...

12.7.2017 11:00
papajan

XXX.XXX.113.226

Dobrý den. Pokud je rozdíl pouze ve vzhledu a v ničem jiném, pak mi odpověď stačí. Ptáte se, zda si myslím, že mají jinou povahu...atd, to právě nevím, proto se ptám. Myslím, že na mé otázce nic k nepochopení není. Protože si chci pořídit andulky, o těch obyčejných jsem si vše načetla, ale o těch druhých na netu nic není, kromě ceny, proto jsem chtěla vědět veškeré rozdíly. Pokud tedy je rozdíl pouze ve vzhledu a v ceně, vím vše. Moc Vám děkuji za odpověď.

separ456

12.7.2017 11:08
separ456

XXX.XXX.144.116

papajan napsal(a):
Dobrý den. Pokud je rozdíl pouze ve vzhledu a v ničem jiném, pak mi odpověď stačí. Ptáte se, zda si myslím, že mají jinou povahu...atd, to právě nevím, proto se ptám. Myslím, že na mé otázce nic k nepochopení není. Protože si chci pořídit andulky, o těch obyčejných jsem si vše načetla, ale o těch druhých na netu nic není, kromě ceny, proto jsem chtěla vědět veškeré rozdíly. Pokud tedy je rozdíl pouze ve vzhledu a v ceně, vím vše. Moc Vám děkuji za odpověď.

Andulka je jen jedna, žádné druhé nejsou. Andulky se liší pouze v mutacích.

12.7.2017 13:11
papajan

XXX.XXX.113.226

DÍKY.

12.7.2017 19:14
mildaii

XXX.XXX.75.237

Na první fotce jsou lacewings - zelené a modré řady, na druhé texasclearbody zelené a modré řady, na třetí kombinace mutací opalín, žlutohlavý šedokřídlý - tzv.duhová andulka a na poslední relativně "normální"andulky, opalín, žlutohlavý opalín a duhovka...

12.7.2017 19:17
mildaii

XXX.XXX.75.237

Tak ještě ty normální, nevložily se, omlouvám se smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík