Dobrý den jak máte prosím vyřešené dvířka krmného pultu ? Stavím novou voliéru pro andulky s dřevěným záletem a budu krmit z venku..dvířka mám v kolejničkách vysouvací nahoru..dneska mě napadlo že v zimě budou dvířka asi zamrzat ( nejsou zastřené, budu muset dodělat ) nějaké nápady bych uvítal..děkuji moc za rady.
Pavel381
napsal(a):
Dobrý den jak máte prosím vyřešené dvířka krmného pultu ? Stavím novou voliéru pro andulky s dřevěným záletem a budu krmit z venku..dvířka mám v kolejničkách vysouvací nahoru..dneska mě napadlo že v zimě budou dvířka asi zamrzat ( nejsou zastřené, budu muset dodělat ) nějaké nápady bych uvítal..děkuji moc za rady.
Já mám dvířka zavěšené na dvou pantech a otevírají se nahoru, zajištěné závlačkou.
Já mám taky otočné pulty, podle mě nejlepší řešení používám vlastní výrobu.
Já mám řešeno takto.
Na profilu co odděluje dveře mám nanýtované držáky misek.
Na fotu to ješte není dodělané.
Výhoda je v tom že můžete dát vodu dále od krmení narozdíl od otočného pultu.
Na ven dělám otočné, ty nezamrzají a do nich kameninové misky. Na vodu samostatně nerezovou, mimo pult.
Dobrý den, do dvou voliér (klecí) jsem použil otočné nerezové krmné pulty, ale pokud budu někdy ještě nějaké voliérky v budoucnu vyrábět, tak v nich určitě tyto pulty nebudou.Důvod je ten, že klece mám umístěné na zámkové dlažbě a po každém krmení můžu pod pultem zametat.Příště bych zvolil dvířka a krmnou polici.Hezký zbytek dne, MZ.