Alexandr čínský a křik

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.11.2017 22:11
Bulka

XXX.XXX.78.135

Je tento papoušek hodně hlučný? je hlasitější než třeba mníšek šedý?

7.11.2017 05:47
maximus.chov

XXX.XXX.145.33

Bulka napsal(a):
Je tento papoušek hodně hlučný? je hlasitější než třeba mníšek šedý?

Je hodně hlučný.

7.11.2017 07:14
chodul

XXX.XXX.168.24

Tie moje su cez den ticho, zakricia len sem tam ale rano a vecer nejaku hodinku je to dost slusny rachot :).

7.11.2017 09:51
hyty

XXX.XXX.75.79

Mma dvě pary pohromadě rano je chvili rachot ale přes den je to vklidu pokud se neukaže někdo cizi nebo nezvany predator jsou to dobři hlidači, ani nepomuže je zavirat těši se totiž ven za pořadneho křiku na par minut, na večer opět chvili řvou ale to snad všichni ptaci, řekl bych že amazonani ktere mam vedle řvou vice

7.11.2017 12:00
saluki

XXX.XXX.6.82

Všeobecně známí křiklouni. Číňan a Patagonec. Pomsta sousedům. Jestli se Vám prostě líbí, ale nemáte pro něj podmínky a hlavně tolerantní okolí, sáhněte po podobném menším a méně hlučném příbuzném, alexandrovi růžovém vousatém.

7.11.2017 12:11
Arunka

XXX.XXX.44.103

saluki napsal(a):
Všeobecně známí křiklouni. Číňan a Patagonec. Pomsta sousedům. Jestli se Vám prostě líbí, ale nemáte pro něj podmínky a hlavně tolerantní okolí, sáhněte po podobném menším a méně hlučném příbuzném, alexandrovi růžovém vousatém.

Není to nijak hlučnější co by vykolejovalo z mezí.Pokud se vám líbí pořiďte si je.Zase je to jiné jak doporučovaní vousáčiTo když mě zakřičí 7 párů Ar nebo Patagonci tak to je jiné kafe.Pokud chcete brát ohled na sousedy tak to potom nechovejte raději nic.

8.11.2017 10:57
saluki

XXX.XXX.6.82

Arunka napsal(a):
Není to nijak hlučnější co by vykolejovalo z mezí.Pokud se vám líbí pořiďte si je.Zase je to jiné jak doporučovaní vousáčiTo když mě zakřičí 7 párů Ar nebo Patagonci tak to je jiné kafe.Pokud chcete brát ohled na sousedy tak to potom nechovejte raději nic.

Myslím, že zadavatel není chovatel velkých papoušků, protože požaduje srovnání s mníškem. A z mých zkušeností je fajn vycházet se sousedy i při chovu yvířat. Je dost i středních druhů papoušků, které křikem neobtěžují. Prostě to jde. Číňan rozhodně není něco, co by se dalo přeslechnout v šumu města.

Přidejte reakci

Přidat smajlík