Uživatel s deaktivovaným účtem

Katastrofa.
Lidi hromada ale silena tlacenice.Co nadelame.Dulezite je co jsem zhanel to jsem koupil.K zehnami vseho dostatek.Jedine vytknuti je ze stany organizatoru.Prachy chcu ale aby nejak koridovali a usmernovali auta tak to nebylo nikoho.Abych mohl vyjet tak sem cekal 20 min.Tezko jse vyhybalo protejsim autum.Jinak se to dalo.

Co výkup andulka, kakariki?
blazejma
napsal(a):
Kvantum ľudí.. všade kopa blata.. ale predal som všetko tak spokojnosť.
Rozumím vám ale když pominete to prostředí a odečtete náklady na návštěvu takové burzy potom si v klidu můžete výkupce pozvat domů a jste na stejném jenom si ušetříte čas pro rodinu a vyvarujete se možným problémům.
Vykup moc nemusím... nevravím že tam vtákov nedávam... davam.. ale len nekvalitné ktoré by som nepoužil v chove ja sám... ostatné predám buď na inzerát alebo jazdím po burzách.. dnes som predaval cany a taranty... tarant tam bolo dost ale kvalita žalostná... moje šli preč naraz... takze pekný vtáci sa predajú.. a nerobí mi problém privstať si a precestoval x km..

Po roku som navštívil burzu v Přerově, môžem povedať, že super, aj keď sa koná v takých priestoroch akých sa koná.Nakúpite čo potrebujete, predáte čo potrebujete, až na to blato.J.O.NDca.
Dobry den,
hruza a des. Po pulhodinovem cekani v kolone nebyl zadny poradatel ktery by organizoval parkovani, objeli jsme cele vystaviste (a ne sami). Blato, blato, blato, to bych i prekousl, proste se tam pracuje, s tim toho poradatel moc nezmuze. Ta tlacenice uvnitr byla strasna. Mozna jsem moc kriticky, ale kvalita ptaku nic moc, cest vyjimkam.
Chtel jsem hlavne pytel zrni, ale bohuzel, wite mollen special zadny nemel. Holt si je budu muset koupit pres internet. Apropooo, nevite proc uz do prerova nejezdi pan Podstufka? Pripadne kde stava? My jsme ho nenasli.
Takze jsme koupili jne rybicky, cerviky pro guldy a nic vic :(
S pozdravem smidla.eu.
Dobrý den,
je to poprvé co bych se zúčastňuji této diskuze, která se zde spustí každý měsíc ohledně burzy Přerov - mám totiž pocit, že zde bylo řečeno mnoho jasných výtek a doporučení co zlepšit, ale zatím jsem nezaznamenal jedinou odezvu.
Je asi zbytečné opakovat negativa jako je příšerné parkování a bláto všude, hala kde se nedá pohnout a skrz nedostatek světla aby jste chodili s čelovkou na hlavě, při příjezdu dvě -slovy dvě- jakkoli velmi šikovné slečny, které nemají šanci rozumně odbavit průvod přijíždějících aut, tatrovka která v neděli ráno projíždí davem lidí..naprosto chápu, že ne vše může pravděpodobně pořadatel ovlivnit, ale nerozumím tomu, proč na celé ploše parkoviště, které je neprostupně zacpáno auty, nestojí jediný navigátor který by usměrňoval provoz. Z celého toho kolotoče najíždění a vyjíždění autem z areálu, jsem měl pocit, že si z chovatelů někdo dělá blázny a náramně se u toho baví.
Nejde mi o to pomlouvat burzu, Přerov mám velmi rád, má historii i návštěvnost, jde mi jen o to, jestli se třeba někdo nechytne za nos...ale to je asi naivní přání.
Chovu zdar, příště rozhodně někde jinde.
milanplšek
napsal(a):
To sem taky absolutne nepochopil. Jsem ridic z povolani uz vic jak 20 roku ale toto bych si nikdy nedovolil. Stacilo kdyby jen nekomu prejel nohu a muze litat po soudech. Bud to byl absolutni idiot nebo najivni trouba ktery nikdy nejel dal jak z jednoho konce stavby na druhou.
Souhlasím to zavánělo pruserem vždyť tam byli i malé děti.